Přechod z komba na hlavu a box ....

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
micafica

Re: Přechod z komba na hlavu a box ....

Příspěvek od micafica »

Nuker píše:
micafica píše:Tak, ...a je to, už jsem to přivezl ... ENGL - RITCHIE BLACKMORE SIGNATURE a boxík ENGL 4x12 V60. Je to maso, maso, maso - super !!!!!!
Gratuluju , nezapomen v UG postnout fotky a taky nějakou tu sviticí lampičku :D

Provedu - ....na vzhled sice nedám, ale vypadá to móc dobře!!!!
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

micafica píše:Tak, ...a je to, už jsem to přivezl ... ENGL - RITCHIE BLACKMORE SIGNATURE a boxík ENGL 4x12 V60. Je to maso, maso, maso - super !!!!!!
Hezká volba - gratuluju :wink:

Docela mě překvapuje, žes vzal box s čtyřma V60, zkoušel si to v porovnání s V30 boxem? Mě se ty engly s těma třicítkama líbí víc, nejlepší ale bylo, když jsem to slyšel u známýho, co měl Engl box, ale 2x V30 + 2x V60.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Vitej v klubu :)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Až bude někdy love, tak se k Vám taky přidám :)
RS signature se mi strašně líbí :)
Querian
Bandzone: bandzone.cz/froginfog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Querian »

když už tady tu debatu tak větvíte :) tak se přidám... Potřeboval bych od vás pánové nějaké postřehy na ENGL hlavy... jestli screamera, firebally nebo radši hlavu ritchie blackmora? Hraju s kapelou hardrock, rock, grunge... takže potřebuju takovej dobře znějící rockovej zvuk více méně... nějaké rady, nápady?
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

Querian píše:když už tady tu debatu tak větvíte :) tak se přidám... Potřeboval bych od vás pánové nějaké postřehy na ENGL hlavy... jestli screamera, firebally nebo radši hlavu ritchie blackmora? Hraju s kapelou hardrock, rock, grunge... takže potřebuju takovej dobře znějící rockovej zvuk více méně... nějaké rady, nápady?
tak engl ma sam o sobe takovy zvlasni charakter - nerikam spatny nebo dobry to zalezi na uchu ale v tech stylech co si nastinil by se ti to nemuselo libit... (mozna tak classic head)
co klasika marshall nebo treba od peaveye windsor head
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Moleek

Příspěvek od Moleek »

MrB14ck píše:
Querian píše:když už tady tu debatu tak větvíte :) tak se přidám... Potřeboval bych od vás pánové nějaké postřehy na ENGL hlavy... jestli screamera, firebally nebo radši hlavu ritchie blackmora? Hraju s kapelou hardrock, rock, grunge... takže potřebuju takovej dobře znějící rockovej zvuk více méně... nějaké rady, nápady?
tak engl ma sam o sobe takovy zvlasni charakter - nerikam spatny nebo dobry to zalezi na uchu ale v tech stylech co si nastinil by se ti to nemuselo libit... (mozna tak classic head)
co klasika marshall nebo treba od peaveye windsor head
Když někdo má na Blackmora a Fireball, tak bych neřek, že se mu vyplatí koupit windsor. Každopádně marshall jcm900 je poměrně osvědčená a univerzální volba
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
micafica

Příspěvek od micafica »

Co se mě týče ..., a to si nebudu přihřívat "polívčičku", že jsem si koupil ENGL BLACKMORE ..., myslím, že to by mohla být volba, která by TI mohla vyhovovat. Kila zní naprosto super přes oba zkreslené kanály, dokonce i crunch kanál je velice příjemný ... no nicméně na sóla je super ho přikopnout nějakým Tskem a pak se naprosto rozezpívá!!!!!

Engl Blackmore má navíc výhodu, že je sám o sobě výtečně navržen a vyladěn na super zvuk a korekcemi, resp. gainem a presencí si jej pouze upravíš pro své ucho. Tento zesilovač je prvý kousek, který jsem v životě viděl, abych jej zapojil, připojil kytaru a on hrál ... k.rva hrál.
Fender Strat USA Deluxe SSH, Schecter Hellraiser C7, Gibson LP Studio, Fender tele Mex. Std, Epi SG 400, ENGL - E650 R.B., ENGL BOX 4x12 V60, Pedalboard - download/file.php?id=876&mode=view, ruce ....
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Taky se primlouvam za Blackmora. Screamer je v podstate to same, jen ma o trosku mene moznosti a zvukove IMHO trosicku zaostava za Blackmorem, Fireball je spis na hodne tvrdy styly a je malo stelovatelnej. Myslim, ze na rockovej zvuk je Blackmore akorat - koneckoncu je to hlava jednoho z nejslavnejsich rockovych kytaristu ;)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Querian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Querian »

supr kluci díky za rady... tak už jen došetřit, vyzkoušet a rozjet to ;)
micafica

Příspěvek od micafica »

Querian píše:supr kluci díky za rady... tak už jen došetřit, vyzkoušet a rozjet to ;)
Gratuluji k razhodnutí ..., až se Ti podaří došetřit - vyzkoušet a koupit, tak nezapomeň napsat, jak jsi spokojen .... Jsem přesvědčen, že budeš!
Querian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Querian »

micafica píše:
Querian píše:supr kluci díky za rady... tak už jen došetřit, vyzkoušet a rozjet to ;)
Gratuluji k razhodnutí ..., až se Ti podaří došetřit - vyzkoušet a koupit, tak nezapomeň napsat, jak jsi spokojen .... Jsem přesvědčen, že budeš!
Sakra, to bude brigád a přezčasů... ale doufám že do ledna budem svoji ;)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“