Zkoušení kytar v obchodě xD

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Ja mam s predajnami a predajcami v tomto ohlade iba dobre skusenosti. Vacsinou, ked mam cestu okolo, tak len pridem poobzeram sa, vyskusam si nasucho, ak ma nieco zaujme viac, tak sa spytam predavaca, ci si to mozem na chvilu zapojit a vyskusat a pripadne aj porovnat s dalsimi. Ziaden problem nikdy nebol :) A ked uz hram, tak sa snazim hrat potichu, obzvlast ak tam su ini zakaznici..
Najviac mi vyhovuje na taketo skusanie Muziker v Prahe, vela znaciek, pekne usporiadane, clovek moze vyskusat vsetko mozne, aj drahe Gibsony.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
JohanHeggII.

Příspěvek od JohanHeggII. »

tož to my máme v hodošu hudebniny Jedlička a to je hruza prodavaci:JEdlička ml. a st. a ženská toho staršího a ta je naprosto neschopná a nic neví a já sem ji dal takovou testovaci otazku jaky je rozdil mezi Les Paulem od Bacha a takovou kytarou na BlackMetal od ibanezu(obe tam meli vystavené a ja sem delal jakoze to nevim) a ona my odpovedela akorat no tak to kazda kytara je jina to ja ti nemuzu poradit to si musis vybrat sam no proste hruza a to este tam neco skouset tak to uz by me trefil šlak furt ty její kecy :roll:
Ratass

Příspěvek od Ratass »

JohanHeggII. píše:tož to my máme v hodošu hudebniny Jedlička a to je hruza prodavaci:JEdlička ml. a st. a ženská toho staršího a ta je naprosto neschopná a nic neví a já sem ji dal takovou testovaci otazku jaky je rozdil mezi Les Paulem od Bacha a takovou kytarou na BlackMetal od ibanezu(obe tam meli vystavené a ja sem delal jakoze to nevim) a ona my odpovedela akorat no tak to kazda kytara je jina to ja ti nemuzu poradit to si musis vybrat sam no proste hruza a to este tam neco skouset tak to uz by me trefil šlak furt ty její kecy :roll:
Heh, co mlela?
[img]http://trw.wz.cz\signt.jpg[/img]

Behringer kytara - rádoby Strat, Behringer 15 W, Digitech Rp-5O, trsatka Dunlopy nebo Brain tak O.6-8, struny - po každý jiný :D...ale tedka většinou GOR ...kazda jinak tlusta :D ...
(...MaTeS...)

Příspěvek od (...MaTeS...) »

Tak to ja mam v Jablonci n. N. takovyho prodavace, kterej se ke me dycky chova jak kdybych mu chtel vykrast celej obchod, znasilnit mu zenu a podriznout psa... byl jsem si tam jednou pro struny a pak jsem si tam kupoval ladicku a uz ee, nejdu, to si radsi udelam nekam vylet... treba do Liberce, tam jsou solidni...
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Tak já zatím vlastně nic ještě nezkoušel, ale byl jsem tady v brně v A-Z a tam se mi zdají docela ochotní. Vždycky co jsem tam byl (2x) se docela zajímali co potřebuju a i ostatním v obchodě dost ochotně poradili. Trošku jsem se ale divil co řekli jednomu člověku. Ten borec říkal že hrál na akustiku ale v elektrikách se nevyzná a ten prodavač říkal, že by bylo lepší dát desítky struny. Po otázce kolik, bez mrknutí odpověděl 400. To se mi zdá za struny celkem dost teda :lol:.
Pak jsem si tam jendou kupoval kličku na navíjení strun a to mi chtěli prodat nějakou čínu, když měli vystavenýho Dunlopa, tak jsem jim řekl že chci Dunlopa :twisted: .
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
JohanHeggII.

Příspěvek od JohanHeggII. »

Ratass píše:
JohanHeggII. píše:tož to my máme v hodošu hudebniny Jedlička a to je hruza prodavaci:JEdlička ml. a st. a ženská toho staršího a ta je naprosto neschopná a nic neví a já sem ji dal takovou testovaci otazku jaky je rozdil mezi Les Paulem od Bacha a takovou kytarou na BlackMetal od ibanezu(obe tam meli vystavené a ja sem delal jakoze to nevim) a ona my odpovedela akorat no tak to kazda kytara je jina to ja ti nemuzu poradit to si musis vybrat sam no proste hruza a to este tam neco skouset tak to uz by me trefil šlak furt ty její kecy :roll:
Heh, co mlela?
Já sem si tam chtel vyzkouset jednoho warloka tak sem se k nemu nenapadne priblizil a uz sem ho vytahoval ze stojanu a v tom se ke me priplizila a chvili civela a jak sem udelal dalsi pohyb jakoze si ho chci vyzkouset tak tam do mne zacala valit jakoze to si nemuze zkouset kazdy a ze bych ji urcite rozbil a take kraviny no proste skvelle odpuzovadlo zakazniku
Demilich

Příspěvek od Demilich »

JohanHeggII. píše:
Ratass píše:
Heh, co mlela?
Já sem si tam chtel vyzkouset jednoho warloka tak sem se k nemu nenapadne priblizil a uz sem ho vytahoval ze stojanu a v tom se ke me priplizila a chvili civela a jak sem udelal dalsi pohyb jakoze si ho chci vyzkouset tak tam do mne zacala valit jakoze to si nemuze zkouset kazdy a ze bych ji urcite rozbil a take kraviny no proste skvelle odpuzovadlo zakazniku
Neměli tam ceduli "VYBÍREJTE OČIMA" ?? :shock: :D :D haha lol
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Mahoney

Příspěvek od Mahoney »

to u nás v Praze na Chodově v Kytarách, sou prodavači uplně v pohodě, rádi poraděj a když tam přijde někdo kdo ví uplnej pendrek tak trpělivě všechno vysvětlej...už sme tam byli párkrát s klukama ze školy jen tak si zahrát na Fendery a uplně bez problému...nebo když si tam kamarád kupoval 30w kombo tak mu to prodavač nejdřív ukázal v akci na fendru stratocasterovi a hodil tam takový sólíčko, že sme zůstali čumět s otevřenou hubou :D takže je vidět, že tomu nejenom rozuměj, ale i uměj.
Dimavery ST203,Kustom 66 Dart - limited edition,
GHS/Framus .10,
kopie Univox Superfuzz zatím ve výrobě
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Jak tak chodím a nakupuju v tom rock Paradise u nás (www.muzikant.cz), tak si mě tak nějak zapamatovali a teď už nemám problém...ale ze začátku byl trochu problém, když jsem chtěl odzkoušet jednu kramerku ve výloze.

Teď si ale nestěžuju 8) a hodlám pokračovat v bytí stálým zákazníkem
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Volo

Příspěvek od Volo »

Dark Axel píše:Jak tak chodím a nakupuju v tom rock Paradise u nás (www.muzikant.cz), tak si mě tak nějak zapamatovali a teď už nemám problém...ale ze začátku byl trochu problém, když jsem chtěl odzkoušet jednu kramerku ve výloze.

Teď si ale nestěžuju 8) a hodlám pokračovat v bytí stálým zákazníkem
prodava tam porad takovej podobnej do bolka polivky s trickem beatles?
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Nevím jestli má tričko beatles...dlouhé černé vlasy?
Volo

Příspěvek od Volo »

Dark Axel píše:Nevím jestli má tričko beatles...dlouhé černé vlasy?
to si nepamatuju byl jsem tam pred rokem ale mel dobry prizvuk :)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Asi vím koho myslíš :D
jestli si myslím správně, tak jo, ten tam ještě prodává. ten je dost vpohodě :)
krysarr

Příspěvek od krysarr »

V kytary.cz i u Pražského povstání jsou fajn prodavači. Když jsem tam byl si vybírat svou první el.kytaru, tak mi všechno ukázali a vysvětlili, ukázali rozdíl mezi drahejma a levnejma. A jelikož zrovna příšerně pršelo (až jim protekla celá jedna stěna u baskytar), tak jsem si tam pak několik hodin zkoušel i akustiky a klávesy a všechno a jim to vůbec nevadilo:)
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

mně tam zase zmrdali když sem chtěj osolit Peavey Valvekinga :lol: :lol: :lol: ,ale bylo to ze srandy :lol: , sou tam fain lid 8)
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
krysarr

Příspěvek od krysarr »

Alexi_Laiho píše:mně tam zase zmrdali když sem chtěj osolit Peavey Valvekinga :lol: :lol: :lol: ,ale bylo to ze srandy :lol: , sou tam fain lid 8)
Jeden hustej týpek tam taky zkoušel basový kombo, takový dost veliký - a prodavač mu to ohulil, aby to bylo pořádně slyšet - třásly se i okna;))
My.Lady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od My.Lady »

Mahoney píše:to u nás v Praze na Chodově v Kytarách, sou prodavači uplně v pohodě, rádi poraděj a když tam přijde někdo kdo ví uplnej pendrek tak trpělivě všechno vysvětlej...už sme tam byli párkrát s klukama ze školy jen tak si zahrát na Fendery a uplně bez problému...nebo když si tam kamarád kupoval 30w kombo tak mu to prodavač nejdřív ukázal v akci na fendru stratocasterovi a hodil tam takový sólíčko, že sme zůstali čumět s otevřenou hubou :D takže je vidět, že tomu nejenom rozuměj, ale i uměj.
- Jo, tak tam jsem nedavno byla, zkoušet si kejtry v obchode si zatim netroufnu :oops: , tak jsem jenom cucela s vocima vykulenejma, svitila jsem jak vanocni stromecek, no meli ze me srandu, ale vypadali mile :lol:

\\Edit Smrťokvítek: Nepiš prosím tučně, dík :wink:
vlkodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlkodrak »

já si zkusil 2 kytary (třetí nešla vůbec ani naladit, páč měla nový struny a navíc zámky, takže na tu jsem ani nehrál :( ) no a tu druhou jsme koupili..je zajímavý, že to byly (aspoň to říkal prodavač) úplně stejný kytary, ale jen jiný barevný provedení (stratocaster, jeden krémově bílej, druhej ten černo-hnědej), a ten černo-hnědej byl dražší než ten bílej. já bych bral tu bílou, ale táta říkal ať zkusim i tu druhou, a měla úplně jinej zvuk, hezčí pro mě..tak jsme jí vzali, už tu vedle mě sedí :D ochota byla, kámoš říkal že ten prodavač je v pohodě..hudebniny Cítoliby u Loun.
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

já sem byl se mrknout na kytarky včera no. . .a byl tam takovej prodavač co ani nepozdravil tak sme prostě chňapli krásbýho Jacksona a řekli mu o kabel a zahráli si. . . .a pak normálně vrátili a odešli. . .ždánej problém ..
:D :D :twisted:

s tím se nemůžete moc s*ááát
Nauthizar

Příspěvek od Nauthizar »

fakt hodně záleží na prodavačovi .. já byl teďka v pondělí kupovat krabičku vybíral sem ze 2 a zkoušel si je na 3 kombech a uplně v klidu :)
B.C.Rich jr.V body art skull pile , 10.struny D´addario , trsátka jim dunlop jazz III , Peavey studio pro 112 65W , zoom g2 , zoom 505 I , ibanez soundtank chorus .kabely Proel homemade a warwick
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“