ty si magor....qwer píše:cink záleží taky na aparátu, na snímačích a taky trochu na tom javorovém krku... ale spíš bych v tom viděl nejvíc namočené ty snímače...
jinak ta moje kytara ma mechaniky z usa stand., pickguard z 52 USA, elektrika ze Stand. USA, snímače jsou od Dimarzia, bezšumové - u krku Area T, u kobylky Virtual Hot, kapacitátor jsem měnil za orange drop, jack za switchcraft, neckplate za F logo... no to je asi všechno, co mě napadákytaru jsem koupil po dilech asi v 9 zasilkach u USA
a smontoval
Odstineni HW medenou paskou
- 60'Rock_N'_Roll
Pomáhá pri vsem, protoze se to vzajemne posilnuje.
Nicmene primarne nejde o brum, ale o sum.
Nicmene primarne nejde o brum, ale o sum.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak když tam máš teď humbuckery tak to asi už moc nepomůže.Jaguar master píše:Ještě jeden dotaz. jak moc se zapojí do toho stínění plech pickguard? asi tak že to přední stěnu nemusím stínit že? stačí to uzemnit....
a opravdu ta kytara přestane navolno šumět? jen jestli to má cenu dělat u squiera standart s R.M.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Odstineni HW medenou paskou
Tak jsem si dnes doma trochu pohrál a odstínil si kytaru. Dostala se mi do rukou jakási role "upgradovaného" alobalu, který krom hliníku obsahuje i měď, tak jsem ho zkusil využít a po pár hodinách patlání se je hotovo. A opravdu je znatelný úbytek brumu při hraní vedle spuštěného monitoru nebo zářivky.
Jinak mě překvapilo, že kytara už vlastně částěčně odstíněná byla - třeba umělohmotná krytka prostoru pro elektroniku byla potažená něčím, co vypadá jako klasický alobal.
Jinak mě překvapilo, že kytara už vlastně částěčně odstíněná byla - třeba umělohmotná krytka prostoru pro elektroniku byla potažená něčím, co vypadá jako klasický alobal.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Jj, ten alobal na pickguardu přes obvody clon, volumítka a přepínání mají i ty nejlevnější šmejdy - i když, tak mě napadá, že vlastně bratrancův staggovský explorero-mockingbird neměl žádné odstínění. Ale straty to mají všechny.Nero píše:Jinak mě překvapilo, že kytara už vlastně částěčně odstíněná byla - třeba umělohmotná krytka prostoru pro elektroniku byla potažená něčím, co vypadá jako klasický alobal.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
OK, i tak mě to překvapilo. Už jsem se tam párkrát hrabal a viděl jsem, že to je zaalobalovaný, nicméně až ted i vlastně docvaklo proč (njn, když se člověk zamyslí...
) Nicméně tam stejně ještě byla kopa práce na dodělání...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ono jde spíš o to jestli je to nějak spojené se zemí. Jinak tam můžeš mít alobalu kolik chceš.Nero píše:OK, i tak mě to překvapilo. Už jsem se tam párkrát hrabal a viděl jsem, že to je zaalobalovaný, nicméně až ted i vlastně docvaklo proč (njn, když se člověk zamyslí...) Nicméně tam stejně ještě byla kopa práce na dodělání...
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Tak uz mam taky odstineno:
http://zahrobi.net/pub/Image011.jpg
Byla to kupodivu docela zabavna prace a zabralo to zhruba hodinu (ciste lepeni, strihani atd.). Za par hodin jdu na zkousku, tak poreferuju, jak moc to pomohlo. Kazdopadne pokud uz nekdo hodla vrtat do kytary (ja si upravoval zapojeni), tak doporucuju, nestoji to moc penez, ja pouzil tohle:
http://www.gme.cz/cz/index.php?product=661-184
A koupil jsem si radsi jeste tu 19mm na korekce, vetsina mi z ni zbyla.
Byla to kupodivu docela zabavna prace a zabralo to zhruba hodinu (ciste lepeni, strihani atd.). Za par hodin jdu na zkousku, tak poreferuju, jak moc to pomohlo. Kazdopadne pokud uz nekdo hodla vrtat do kytary (ja si upravoval zapojeni), tak doporucuju, nestoji to moc penez, ja pouzil tohle:
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Asi mi nebude stačit ten jeden metr 19mm Cu pásky na odstínění té Cortky, co? 
Mě už se do toho GESu znova nechce, je to daleko...
Nemáte někdo tip, kde by se to dalo koupit v centru Plzně?
Mě už se do toho GESu znova nechce, je to daleko...
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Tak jaké byl tedy dojmy?Wohma píše:Tak uz mam taky odstineno:
Jinak, zjistil jsem, že mi moje Godina, přestože je vnitřek potřen stříbřenkou už z výroby, šumí o dost víc, než Ibaneza, je možné, že v tom taky dělá bordel Piezo systém. Dost uvažuju, jestli to neodstínit komplet celé.
Vysledek se dostavil, nebylo to nic dramatickeho, protoze uz predtim byla kytara docela ticha, ale znat to myslim bylo. Na levnejsi kytare by to ale mohl byt vetsi rozdil, takze rozhodne doporucuju, neni to nakladne, zvladne to v podstate kazdy a kytare to nemuze nijak uskodit.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
zdravim doma sem našel samolepíci alobal co se používá kě stínění kabelovejch spojek .
ale když sem ho změřil jestli je vodivej .
tak je vodivej jen z jedny strany tam kde je lepidlo tam nevede.
tak bi mě zajimalo jestli to použitelný díky
ale když sem ho změřil jestli je vodivej .
tak je vodivej jen z jedny strany tam kde je lepidlo tam nevede.
tak bi mě zajimalo jestli to použitelný díky
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

Je i neni. To, co maji v GESu, je prave vodivy z obou stran (lepidlo ma naprosto minimalni odpor), takze muzes jednotlivy prouzky lepit pres sebe a nemusis se starat o jejich propojovani. To s tim tvym nepujde a budes muset kazdej kousek spojovat zvlast, to mi prijde jako nepredstavitelnej vopruz.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
no tak to je na prdWohma píše:Je i neni. To, co maji v GESu, je prave vodivy z obou stran (lepidlo ma naprosto minimalni odpor), takze muzes jednotlivy prouzky lepit pres sebe a nemusis se starat o jejich propojovani. To s tim tvym nepujde a budes muset kazdej kousek spojovat zvlast, to mi prijde jako nepredstavitelnej vopruz.
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Wohma: Nemyslel jsi tu z GME, kterou jsi údajně použil? Teď jsi psal o GESu. Ta z GME tedy, doufám, je vodivá z obou stran také.
core88: Proužky musí být vodivě spojené se zemi. Když se ti je podaří třeba spájet, není problém, ale je jen na tobě, jestli se s tim chceš takhle dělat kvůli pár korunám.
core88: Proužky musí být vodivě spojené se zemi. Když se ti je podaří třeba spájet, není problém, ale je jen na tobě, jestli se s tim chceš takhle dělat kvůli pár korunám.