víš, že ani nevimOtis píše:jéééééééééé,kde jsi vzal mahagonový tělo a krk?Já našel jen javor u doktora díla a to se mi moc nechce.Ale kdyby někde měli mahagon,tak bych do toho šel hned... BTW: Máte někdo zkušenosti s HW od DR.Díla? Třeba přepínačů a rámečků na humy bych se tolik nebál,ale spíš kobyla a závěs strun...
LP co s nim?
Re: LP co s nim?
Tak jsem dneska byl u kytaráře a byl jsem mile a nemile překvapen.
Kytarář říkal, že slepení krku nebude problém, ale když mi vyčíslil ceny všeho toho kolem elektroniky a tak, tak jsem zjistil, že si solidně plácnu přes kapsu. Ale ani tohle mě neodradilo a dám se toho co nejdříve. Už mam koupenou kobylku se závěsem a čekam jen na to, až se mi ozve kamarád, co mi sháněl poťáky ke snímačum.
Pak postnu zase nějaký fotky.
jak pokracujes fryťáku?
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
- LarryColl
- Kontaktovat uživatele:
Snad to neni moc Offtopic ale zajimalo by me jestli nekdo nevite kde sehnat cerny pickguard na LP neco krom sollera protoze 500 + postovny mi prijde docela dost...
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- LarryColl
- Kontaktovat uživatele:
Diky,diky,diky kouknout sem me nenapadlo...
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Jestli se do toho nepustíš koupil bych to:-D
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Já takyMastr píše:Jestli se do toho nepustíš koupil bych to:-D
já taky

Bude tvrdý boj 
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
jj... boj tří TITÁNŮMastr píše:Bude tvrdý boj
Kdybys to čistě náhodou vzdal tak to určitě nenecháš jen tak ležet doma... pro takovéto případy mi pak piš sz a určitě se domluvíme - jsem štědrý 
Já taky... když mám moneyMastr píše:Kdybys to čistě náhodou vzdal tak to určitě nenecháš jen tak ležet doma... pro takovéto případy mi pak piš sz a určitě se domluvíme - jsem štědrý