Levné kytary na zakázku

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Asanoth

Re: Levné kytary na zakázku

Příspěvek od Asanoth »

Nějak jsem přehlédl post
Hele, chlape já bych moc rád. Akorát, že objednávky kytar na zakázku jsou u mě naprosto Diskrétní. Kdyby sis u mně ty nechal udělat kytaru na zakázku, tak ji tady taky neukážu. Víš ? Takže sorry. Kdyžmi ale dáš svůj e-mail, tak ti na ukázku pošlu fotku kytary, kterou jsem dělal jako úplně první a dělal jsem ji pro sebe. Je tak půl roku stará. Nemám čas ji nalakovat.
Tak v tom případě je to jasný :D
Na druhou stranu ten člověk dělá zřejmě takový kytary, že už podle fotky se pozná jak to hraje ;)
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Drag

Příspěvek od Drag »

Ne, neměl jsem čas nalakovat svoji kytaru. Protože jsem lakoval cizí kytary. Kolem kytar a výrob a úprav kytar, se pohybuji už 14 let. Znám různé triky a finty, jak zabránit zbytečnému šumu ze snímače i jak udělat z kytary za 2000 něco, co si člověk bude moct vzít na podium. I když to chce i kvalitní snímače a mechaniky. nbs: Vyrobit krk ? To se ti víc vyplatí si ho objednat. Protože ruční kusová výroba je celkem na h***o. Je mi líto, že působím nedůvěryhodně.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

hele chlape dyz neces predvest sve dila tak se nediv...
Johndie
last.fm: http://www.last.fm/user/Johndie
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/johndierocks
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johndie »

Je celkem jasné že působíš nedůvěryhodně, nechápu proč nechceš ukazovat vyrobené kytary, svým způsobem je to velká reklama, taky pochybuju že člověk který si nechá udělat kytaru na zakázku s ní bude hrát doma a nikomu ji ukazovat nebude, já bych se takovou chlubil docela rád, pokud je ovšem kvalitní.
frytol

Příspěvek od frytol »

Zřejmě asi nebude moc kvalitní, když se bojí je ukázat. :)
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

frytol píše:Zřejmě asi nebude moc kvalitní, když se bojí je ukázat. :)
(jo vyhecujem ho :) )
Drag

Příspěvek od Drag »

Tak mi pls poraďte. Jak sem můžu vložit nějaký fotky ? Já fakt nevím, hele. Ukážu vám tu kytaru, kterou si vyrábím pro sebe. Jo a jednu, kterou jsem upravoval kamarádovi.
Pikus

Příspěvek od Pikus »

Drag píše:Tak mi pls poraďte. Jak sem můžu vložit nějaký fotky ? Já fakt nevím, hele. Ukážu vám tu kytaru, kterou si vyrábím pro sebe. Jo a jednu, kterou jsem upravoval kamarádovi.
Tlacitko ODPOVEDET > priloha > vyplnit > prilozit soubor
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

hehe.. tos em teda zvědav...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
ohryzek36

Příspěvek od ohryzek36 »

Máte někdo představu, za kolik by šlo něco takového vyrobit (kromě těch 35000,- kč) :?: - ten tvar se mi hodně líbí (sice ještě nejsem rozhodlý, jestli bych se vzdal SGčka jako hlavní kytary) ta barva je OK, jen nějaké HB místo singlů - elektrika něco jak ty custom telata od Fendera :twisted:

http://www.vivianinstruments.com/produc ... .asp?id=11

(stejně asi zavolám přímo do Vivianu, ale co kdyby náhodou :D )
frytol

Příspěvek od frytol »

Drag píše:Tak mi pls poraďte. Jak sem můžu vložit nějaký fotky ? Já fakt nevím, hele. Ukážu vám tu kytaru, kterou si vyrábím pro sebe. Jo a jednu, kterou jsem upravoval kamarádovi.
Už jsme ho hecli asi. :D
Drag

Příspěvek od Drag »

Tak jo. Začínám
Přílohy
Tahle byla pro kámoše. Tu desku jsem dělal já přesně podle jeho představ a nápadů.
Tahle byla pro kámoše. Tu desku jsem dělal já přesně podle jeho představ a nápadů.
Drag

Příspěvek od Drag »

A ještě tuhle. Zajímá mě váš názor. Řekněte mi. co si o tom myslíte. Jinak zvukově to bude převážně solová kytara dělaná především na tvrdší muziku- Hardrock, metal, punk. :)
Přílohy
Tak tohle je můj vlastní výtvor. Ještě barvu. Dostane modrou metalízu a ta deska bude jenom bezbarvím lakem. Co na to říkáte ?
Tak tohle je můj vlastní výtvor. Ještě barvu. Dostane modrou metalízu a ta deska bude jenom bezbarvím lakem. Co na to říkáte ?
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

bez urazky ale tohle je fakt levna kytara na zakazku :lol:
ja muzu pomlcet muj smrkocaster neni o nic lepsi ale cekal sem trochu vetsi terno :lol:
EDIT: do haluzí s tím :-D
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
frytol

Příspěvek od frytol »

Mě to přijde, že ta 1. fotka je narychlo vytuněnej Stagg, co má přelepenej snímač. :D Ta druhá mi zase přijde, jak kdyby to nemělo nikdy hrát. :D Sry., ale i moje LP, co si mi válí za zády, hraje líp. A to nemá ani snímače a slepenej krk. :D
Pikus

Příspěvek od Pikus »

frytol píše:Mě to přijde, že ta 1. fotka je narychlo vytuněnej Stagg, co má přelepenej snímač. :D Ta druhá mi zase přijde, jak kdyby to nemělo nikdy hrát. :D Sry., ale i moje LP, co si mi válí za zády, hraje líp. A to nemá ani snímače a slepenej krk. :D
Jsme na tom skoro stejně, akorát vedle mě se válí krk na moje homemade tele, jehož tělo je na chalupě
Moleek

Příspěvek od Moleek »

TA první má pěknej pickguard ale ta duhá je fakt ošklivá a moc důvěry v hratelnost ve mě nebudí :D
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
woro90

Příspěvek od woro90 »

U té první - neměl by ten pickguard lícovat s tělem trochu přesněji? U toho rohu mi přijde trochu dlouhý... :wink:

U té druhé - pohodlí? Asi moc ne, co? Šťouchat se tím podivně seříznutým rohem do břicha a ničit si předloktí o přední horní hranu... :roll: A kde se vlastně vzal v loži krku nové, nenalakované, právě vyrobené kytary černý čínský lak?! Neděláš si tak trochu p***l?! Navíc je to jak dělané sekerou. Tohle by od tebe nekoupil ani slepý, tak co tady kvákáš o tajných objednávkách a o tom, jak se tím hrozně zabýváš.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Drag

Příspěvek od Drag »

bez urazky ale tohle je fakt levna kytara na zakazku
ja muzu pomlcet muj smrkocaster neni o nic lepsi ale cekal sem trochu vetsi terno
EDIT: do haluzí s tím. Bez urážky, ale cos sakra čekal ? Něco takovýhodle ? http://kytary.cz/b-c-rich-bc-bs-warlock/HN085711/ Říkal jsem, že ji ještě musím k***a nalakovat. Mě to přijde, že ta 1. fotka je narychlo vytuněnej Stagg, co má přelepenej snímač. Ta druhá mi zase přijde, jak kdyby to nemělo nikdy hrát. Sry., ale i moje LP, co si mi válí za zády, hraje líp. A to nemá ani snímače a slepenej krk. Sry ale nevím proč ani jedno ani druhý. Tak se ukaž ty. TA první má pěknej pickguard ale ta duhá je fakt ošklivá a moc důvěry v hratelnost ve mě nebudí. Ten pickguard jsem dělal já. Čekal jsem možná trochu víc shovívavosti. Až tu kytaru dodělám, tak sem ji nedám. To už s ní potom radši švihnu o zem. U té první - neměl by ten pickguard lícovat s tělem trochu přesněji? U toho rohu mi přijde trochu dlouhý...

U té druhé - pohodlí? Asi moc ne, co? Šťouchat se tím podivně seříznutým rohem do břicha a ničit si předloktí o přední horní hranu... A kde se vlastně vzal v loži krku nové, nenalakované, právě vyrobené kytary černý čínský lak?! Neděláš si tak trochu p***l?! Navíc je to jak dělané sekerou. Tohle by od tebe nekoupil ani slepý, tak co tady kvákáš o tajných objednávkách a o tom, jak se tím hrozně zabýváš. Hmm, tak ty se jdi naprosto vysrat. A říkáš nepohodlí ? Polib si p***l. A podívej se na tohle: http://kytary.cz/b-c-rich-bc-beast-avenge/HN095294/ Dá se na to hrát pohodlně ? Jistě, že dá.
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

to Drag: Posli jeste neco? A kolik ti je vlastne let?
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“