Ale já sem se ho naučil podle čecha, který ho držel takhle

Je v tom nějaký rozdíl, nebo je to první lehčí při změně akordu?

asi tak...ja se to naucil nejdriv tim prvnim zpusobem..a po case tim druhym...pouzivam obaNero píše:Oboje se hodí, záleží na tom, co hraješ dalšího předtím / potom / zároveň s akordem
Přesně tak ,podle mě je nejlepší se to naučit všema různejma způsobama,protože pak ti to pomůže právě při náseldujícím akordu,tónu ..Nero píše:Oboje se hodí, záleží na tom, co hraješ dalšího předtím / potom / zároveň s akordem
Ten čech byl rozumný chlap. Když se jej pořádně naučíš, ujistíš, že máš volný ukazovák a daleko lépe se mění na jiné hmaty např. na "C".Ale já sem se ho naučil podle čecha, který ho držel takhle
nejenim mění hmaty ale volným ukazovákem vytváříš tony na 3 volných strunách (D G h) což je super.. třeba pro folk nebo bluegrassAtkins píše:Ten čech byl rozumný chlap. Když se jej pořádně naučíš, ujistíš, že máš volný ukazovák a daleko lépe se mění na jiné hmaty např. na "C".Ale já sem se ho naučil podle čecha, který ho držel takhle
Naprosto souhlasím. Především jde dobře přecházet i přímo v akordu na G7(což moc nepoužívám) a G4(bez čehož géčko prakticky nehrajuAtkins píše:Ten čech byl rozumný chlap. Když se jej pořádně naučíš, ujistíš, že máš volný ukazovák a daleko lépe se mění na jiné hmaty např. na "C".Ale já sem se ho naučil podle čecha, který ho držel takhle
No ten druhý hmat je zase dobrý, že můžeš hrát blue note "b" na třetí struně třetím pražci. Jak správně řekl Nero, oba způsoby jsou dobré - zaleží co hraješ před a po.Asanoth píše:Naprosto souhlasím. Především jde dobře přecházet i přímo v akordu na G7(což moc nepoužívám) a G4(bez čehož géčko prakticky nehrajuAtkins píše:Ten čech byl rozumný chlap. Když se jej pořádně naučíš, ujistíš, že máš volný ukazovák a daleko lépe se mění na jiné hmaty např. na "C".Ale já sem se ho naučil podle čecha, který ho držel takhle).
Scheise. Opraveno...EDGE... píše:DL: Jedna nula ti tam chybi..