Epiphone 1966 Faded G-400 Ltd Ed. Electric Guitar, Worn Cher

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Asanoth

Re: Epiphone 1966 Faded G-400 Ltd Ed. Electric Guitar, Worn Cher

Příspěvek od Asanoth »

Za 200 dolarů, což je tuším něco okolo 4000 to vůbec není špatný nástroj, samozřejmostí je ale výrazná kusovost.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Andy56

Příspěvek od Andy56 »

jsou tu libry tak je to něco málo nad 4,6 tuším. Kusovost? nejsem nějak odborník, ale co to ak znamená ?
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Andy56 píše:jsou tu libry tak je to něco málo nad 4,6 tuším. Kusovost? nejsem nějak odborník, ale co to ak znamená ?
Že nehrajou jedna jak druhá
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Andy56

Příspěvek od Andy56 »

aha aha ... to je prave to ceho se obavam kdyz bych si chtel koupit kytaru pres net ... a navic z cizi zeme ... nemam jistotu ... ale v cesku sehnani nikde neni to me s**e ,,,, zeme nahovno toto
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Když zajdeš do kytar, nebo do jakýhokoliv velkýho obchodu, tak by neměl být problém, aby Ti to objednali, a u takhle levný kytary ani nebudou dělat cavyky, když jí nekoupíš.

Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Andy56

Příspěvek od Andy56 »

aha ok dik:)
Andy56

Příspěvek od Andy56 »

hej i kdyby mi objednali gibsna sg a on byl nejak spatny tak proc bych si mel kupovat spatnou kytaru ze ? :D bych je mohl poslat nekam ale u gibsna je to nepravdepodobne :D
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

No, to si myslíš :D :D
Nicméně je to mnohem míň pravděpodobný než u Epi(jde ale o to, co čekáš).
Každopádně asi nebudou moc nepříjemný, pokud nenarazíš na některýho z debilních prodavačů(na který já jsem díky bohu poslední dobou neměl štěstí)

Kawai ES-8

Nashville NW-20C
nbs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nbs »

no hlavně si pořádně vyber, kamarád má tuhletu Epinu skoro rok a je taková... nevim, mě se na ní nehraje ani dobře a ani mi nepřijde že by nějak světoborně zněla, ale kopie od Bachu, která vypadá úplně totožně a stojí taky skoro stejně mi přišla lepší, ale jak bylo řečeno, kus od kusu hlavně... :wink:
Andy56

Příspěvek od Andy56 »

zvazuju bacj epi nebo vintage ze ... a ted si vyber ... musim hodne popremyslet :) hlavne se rozhodnout spravne a zkusit vsechny moznosti :)
Sprch0ň

Příspěvek od Sprch0ň »

Čus, jsem na tom naprosto stejně jako ty. Jakožto velký fanoušek AC/DC jsem se rozhodl pro SG. Zkoušel jsem v obchodě Epiphone SG G-400 a Fokus-H SG
Hrálo se na ně celkem dobře, ale asi vyzkouším víc značek a uvidím. Při hledání na netu jsem taky narazil na tu limitovanou edici 1966... chvíli jsem pro ni byl rozhodnutej, než jsem si uvědomil, že je to ze zahraničí a že si na ni přes net nezahraju... pak by mi mohli poslat bůh ví co
Epiphone SG G-400
Crate FW120H
Home-made Marshall 1936
Crate FW15R - na domácí cvičení
Andy56

Příspěvek od Andy56 »

Sprch0ň píše:Čus, jsem na tom naprosto stejně jako ty. Jakožto velký fanoušek AC/DC jsem se rozhodl pro SG. Zkoušel jsem v obchodě Epiphone SG G-400 a Fokus-H SG
Hrálo se na ně celkem dobře, ale asi vyzkouším víc značek a uvidím. Při hledání na netu jsem taky narazil na tu limitovanou edici 1966... chvíli jsem pro ni byl rozhodnutej, než jsem si uvědomil, že je to ze zahraničí a že si na ni přes net nezahraju... pak by mi mohli poslat bůh ví co
jj to je presne ono :) taky jsem velky fanousek ac/dc a na sgcko co jsem zatím hral je Gibson SG standart :D REknu ti je to uplne famozni kytara . ten jeji krk jak mi presne padl do ruky prsty presne zapadali mezi prazce byl sjem uplne z ni omracenej mit tak tech 28 litru a koupim si ji bez meskani :D ale tak zazobanej nejsem :D takze si to dovolit nemuzu ale jednou bude ma :D ale co mi rikal kamos prej hral na nekolik fokusu a prej z fokusu nebyl moc nadsenej rikal ze to co mam tedka je mnohem lepsi nez nejaky fokus sg (mam cort x-2) takze jako nevim spis se zajimam o epiny vintage a bachy.. se pak musim zeptat stryce ... on ty kytary tak trochu vyrabi :) takze nekdy se musim sebrat a zeptat se ho... a ne porad tady spamovat uz nekolikrat odpovezene otazky D:
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

U Fokusů je to taky hodně kus od kusu. A zásadní výhoda je, že maj sklad, kde maj hafec kytar a můžeš si vybrat opravdu tu nejlepší.

Kawai ES-8

Nashville NW-20C
ReVolt

Příspěvek od ReVolt »

no to si piš že ta cortka je lepsi než fokus, samozřejmě to vážně záleží kus od kusu tedka sem byl v ostravě v hudebninách, takový malý krámek to je nemám tušáka jak se to tam menuje, ale to je vedlejší, hrál sem tam na 6 různých kytar, dostal se mi do ruky stagg, no myslel sem že se asi pozvracim z toho provedeni, hrálo to vážne hrozně, pak sem hrál na cosi co ani nevím co to bylo zač, ale zvuk ušel a pak se mi do ruky dostal fokus sg celej bílej s černym pickboardem, no nebudu kecat že sem tušil, že to bude podobný stav jako u staggu, ale světe div se, normálně to hrálo fakt dobře, hrál sem na ni v interakci a tranďáke rolandem (což je teda nářez, taky to bylo nej kombo co tam měli) a ten zvuk mě vážně překvapil, protože na to samý sem hrál nedávno v šumperku a to sem se vážně málem poblil, ale tenhle kousek mě dostal, musel sem zkusit jinýho fokuse co tam měli abych si byl jistej že se mi to nezdá - 2HB 1 SC stopbar superstrat, no nářez, ale 12k bych za to rozhodně nedal, tahle dvě kytary změnily můj celkový názor na fokus, a je skutečně vidět že co kus to něco úplně jiného,
jen abych tohle až trapně dlouhý a nudný kecání uzavžel - fokus neni zas až takovej sh*t ale foku za 12k a cotr x8 která je taky nejak okolo těch 12 se nedá srovnat, já osobně bych šel do cortky, nic proti fokusu, ale hrál sem na 7 kousků a jen 2 byly dobý...
Metal is the law that keep us all united free.
http://nase.dobrotynakazdyden.eu - naprogramoval jsem a spravuji
http://www.turistickyraj.cz - naprogramoval jsem a spravuji
Sprch0ň

Příspěvek od Sprch0ň »

Ten fokus, na kterej jsem hrál docela ušel, ale chtěl bych zkusit ještě Vintage a BaCH SG, akorát se mi nelíbí ten sřoubovanej krk. Stagg nemá cenu brát do ruky...
Epiphone SG G-400
Crate FW120H
Home-made Marshall 1936
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Od Cortu jsem nedržel v urce zatím žádnmou kytaru, který by nehrála nebo měla nějakou zásadní výrobní vadu(možná před lety XTH, ale to si nejsem jistej :D ). To je zásadní výhoda týhle značky.

Proč se Ti nelíbí šroubovanej krk? Protože to tak nedělá Gibson? Dyť je to uplně jedno, ne? :D

Kawai ES-8

Nashville NW-20C
Sprch0ň

Příspěvek od Sprch0ň »

Je to jedno, ale mě se tam ten šroub prostě nelíbí :D :D
Epiphone SG G-400
Crate FW120H
Home-made Marshall 1936
Andy56

Příspěvek od Andy56 »

bach nema sroubovanej krk ne ? co jsem se koukal tak nemel :D nebo jsem slepej :D musim se kouknout
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“