Epiphone 1966 Faded G-400 Ltd Ed. Electric Guitar, Worn Cher
Pravidla fóra
Re: Epiphone 1966 Faded G-400 Ltd Ed. Electric Guitar, Worn Cher
jo aháá Behringer předělanej... nemoh sem to přečíst 
Metal is the law that keep us all united free.
http://nase.dobrotynakazdyden.eu - naprogramoval jsem a spravuji
http://www.turistickyraj.cz - naprogramoval jsem a spravuji
http://nase.dobrotynakazdyden.eu - naprogramoval jsem a spravuji
http://www.turistickyraj.cz - naprogramoval jsem a spravuji
A jaké kombo se hodí k SGčku? Mě docela zaujal tento hybridní aparát Laney LV200 http://kytary.cz/laney-lv200/HN084996/
Mám kamaráda (bubeníka), takže občas zkoušíme...
Mám kamaráda (bubeníka), takže občas zkoušíme...
Epiphone SG G-400
Crate FW120H
Home-made Marshall 1936
Crate FW15R - na domácí cvičení
Crate FW120H
Home-made Marshall 1936
Crate FW15R - na domácí cvičení
Rozuměj, nelze říct "k SG se hodí tenhle aparát". Prostě jde o to, jakej zvuk chceš a takovej si kup aparát. Nejde podle mě říct, že SG zní líp z timhle než s druhym, to je horzně subjektivní. Vyzkoušej aparát se svou kytarou a když Ti to sedne, kupuj.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Tenhle aparát je vcelku děsný...pokud už cheš vcelku kvalitní kytaru tak je maximální škoda hnát to přes tuhle pitomost...jinak momentálně je na bazaru bílé sg special z 95 a bez kufru a bez grapteh by ses dostal na nějakých 14 tisíc....tady už je velká pravděpodobnost že to hrát bdue..mám to samé akorát 96' a ebony a nemůžu si stěžovat..takhle mi kytara nevrněla dlouhohybridní aparát Laney LV200
jsem zacal opet premyslet jen tak jsem brouzdal a objevi lsjem toto kombo ROLAND Cube 30 X 30 W tak jsem nejak premyslel co kdybych si koupil do te me kytary snimac od anguse younga + tohle kombo ROLAND Cube 30 X 30 W jestli by to bylo dobre ? Slo by diky tomu docílit AC/DC zvuku ?
Snímač ti k tomu moc nepomůže - malý chrchláček ti nikdy nedá zvuk vyhuleného fullstacku. Cube 30x sice má simulaci různých aparátů, ale nedostaneš z toho ten objem. Na to je potřeba stack.Andy56 píše:jsem zacal opet premyslet jen tak jsem brouzdal a objevi lsjem toto kombo ROLAND Cube 30 X 30 W tak jsem nejak premyslel co kdybych si koupil do te me kytary snimac od anguse younga + tohle kombo ROLAND Cube 30 X 30 W jestli by to bylo dobre ? Slo by diky tomu docílit AC/DC zvuku ?
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
no ale nejsem zazobánek abych si poridil nejakyho poradnyho marshalla se vsim vsudy
jeste jsem na gymplu a tak zamestnani jeste nema
tak mam omezene mznosti maximalne brigada pres prazdniny ale ty jsou az za dlouho ..
Máš na slušnou kytaru, tak šetři dál a budeš mít i na slušný apec. Ten snímač ti moc nepomůže, to je prostě jen snímač se silným výstupem a nepatrně odlišnou barvou zvuku, ale ty drobné detaily řeší poměrn dobře i tónová clona, příp. EQ, a gain o kousek výš. Nebo se prostě na zvuk AC/DC vybodni (stejně neměli jen jeden konkétní zvuk daný pořád stejně nastaveným stejným zesilovačem, ono to zní tak jak to zní ne kvůli vybavení, ale kvůli rukám - pokud to budeš hrát dobře, můžeš to hrát i s jiným zvukem a bude to znít dobře) a měj vlastní zvuk.Andy56 píše:no ale nejsem zazobánek abych si poridil nejakyho poradnyho marshalla se vsim vsudyjeste jsem na gymplu a tak zamestnani jeste nema
tak mam omezene mznosti maximalne brigada pres prazdniny ale ty jsou az za dlouho ..
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.