Víte někdo, jak potisknout přední panel, aby to k něčemu vypadalo a zároveň to bylo jakž takž mechanicky odolné?

lunchie píše:nasel jsem zajimavy navod, jak potisknout celni panel na DIY stompbox, monza se to bude nekomu hodit, ja to asi vyzkousim, jak to funguje ...
http://www.diystompboxes.com/smfforum/i ... ic=77001.0
no papir neni zrovna idealdayslypper píše:Já to chápu tak, že na normální tiskárně vytiskneš ten obrázek a pak ho přestříkáš nějakým plastovým sajrajtem a tím získáš lepší vzhled toho potisku (a asi to i chrání proto opotřebení). Pak to už jen přilepíš na krabičku. A to je v podstatě celé.

aha tak to se omlouvamdayslypper píše:V tom, na co jsem reagoval, používá fólii a myslím, že to není vodotisk.

vypadí to docela pěkně ale kdoví kolik na to stojí všechny ty kraviny....asi panel vyřeším tak, že to vytisknu, zalaminulu a pak přilepím na panel, nebo to přychytím jen matkami od přepinačů potáku a vstupu...bude to sice asi lesklé, tak ale o to už mi tolik nejde...dayslypper píše:Já to chápu tak, že na normální tiskárně vytiskneš ten obrázek a pak ho přestříkáš nějakým plastovým sajrajtem a tím získáš lepší vzhled toho potisku (a asi to i chrání proto opotřebení). Pak to už jen přilepíš na krabičku. A to je v podstatě celé.