Zdravíčko pánové!!! Přicházím mezi vás s netradičním problémem - kamarádka má v pátek 13. maturák a poprosila mě(teď, na poslední chvíli) jestli bych jí nenahrál na kytaru Mámu od Luneticů(vím že je to humus, jde o recesi na půlnočko). Bohužel jsem na intru a kytaru jsem nechal doma, není tedy na co nahrávat... takže chci jenom poprosit: kdybyste někdo měl náhodou chvíli čas pomoct(je to jednoduchý zahrát) a nahrál mi to do mp3, třeba výměnou za lístek na ten ples pokud by byl dotyčný zblízka(jedná se o OA Třeboň)... vím, že je to hrozná blbost, ale pokud je někdo zkušený v recordingu tak mu to moc času nezabere a mě a hlavně té kamarádce by to strašně pomohlo.
Šlo by konkrétně o kytaru z tohohle videa:
http://www.youtube.com/watch?v=6j95hHxy ... r_embedded
A pokud se nikdo nenajde tak to určitě pár lidí aspoň pobaví...
pomoc s recordingem (Lunetic - Máma)
Pravidla fóra
pomoc s recordingem (Lunetic - Máma)
Squier Standard stratocaster (neck: SD SSL-2, middle: Fender HOT Alnico III, bridge: R.M. Bridge), ZOOM Power Drive, VHT Special 6
Re: pomoc s recordingem (Lunetic - Máma)
To je snad horší než kdybys chtěl, abych ojel vlastní ségru. A to mám jen bráchu... 
- 2008 Gibson Les Paul Standard
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
Byl to spíš poslední zoufalý pokus... jak jsem psal: taky se mi hnusí jejich hudba a bylo mi jasný, že do mě budete spíš rejpat...
Ale abys byl v klidu: o žádný prasárny se sourozenci tě nežádám...
Ale abys byl v klidu: o žádný prasárny se sourozenci tě nežádám...
Squier Standard stratocaster (neck: SD SSL-2, middle: Fender HOT Alnico III, bridge: R.M. Bridge), ZOOM Power Drive, VHT Special 6
- Gynekolog
- Kontaktovat uživatele:
Co to udělat v guitar pro 5?Já vim, zoufalý řešení ale s trochou dobrý vůle by to šlo. Nebo napiš nějaký třeboňský kapele(dwojitá výzva je nejlepší8)
)nahrál bych to ale nemám do čeho, muj notebook nemá linein a přes mic vůbec nezvládá(překvapivě:D)
Jo, na výzvu jsem slyšel samou chválu... nakonec jsem vysomroval od kamaráda zapůjčení kytary a microcuba a ženu to taky do notebooku přes mic....
- Gynekolog
- Kontaktovat uživatele:
fakt?díky, to potěší
no heleď pošli mi to pls jestli můžeš to cos vykoumal třeba přes SZ, by mě zajímalo jak si to pořešil.Šel bych si to poslechnout viď ale dneska je fixa v Hradci..