pomoc s recordingem (Lunetic - Máma)

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Pompo

pomoc s recordingem (Lunetic - Máma)

Příspěvek od Pompo »

Zdravíčko pánové!!! Přicházím mezi vás s netradičním problémem - kamarádka má v pátek 13. maturák a poprosila mě(teď, na poslední chvíli) jestli bych jí nenahrál na kytaru Mámu od Luneticů(vím že je to humus, jde o recesi na půlnočko). Bohužel jsem na intru a kytaru jsem nechal doma, není tedy na co nahrávat... takže chci jenom poprosit: kdybyste někdo měl náhodou chvíli čas pomoct(je to jednoduchý zahrát) a nahrál mi to do mp3, třeba výměnou za lístek na ten ples pokud by byl dotyčný zblízka(jedná se o OA Třeboň)... vím, že je to hrozná blbost, ale pokud je někdo zkušený v recordingu tak mu to moc času nezabere a mě a hlavně té kamarádce by to strašně pomohlo.
Šlo by konkrétně o kytaru z tohohle videa:
http://www.youtube.com/watch?v=6j95hHxy ... r_embedded

A pokud se nikdo nenajde tak to určitě pár lidí aspoň pobaví...
Squier Standard stratocaster (neck: SD SSL-2, middle: Fender HOT Alnico III, bridge: R.M. Bridge), ZOOM Power Drive, VHT Special 6
biker_xx

Re: pomoc s recordingem (Lunetic - Máma)

Příspěvek od biker_xx »

To je snad horší než kdybys chtěl, abych ojel vlastní ségru. A to mám jen bráchu... :roll:
- 2008 Gibson Les Paul Standard
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
Pompo

Příspěvek od Pompo »

Byl to spíš poslední zoufalý pokus... jak jsem psal: taky se mi hnusí jejich hudba a bylo mi jasný, že do mě budete spíš rejpat...
Ale abys byl v klidu: o žádný prasárny se sourozenci tě nežádám...
Squier Standard stratocaster (neck: SD SSL-2, middle: Fender HOT Alnico III, bridge: R.M. Bridge), ZOOM Power Drive, VHT Special 6
Gynekolog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gynekolog »

Co to udělat v guitar pro 5?Já vim, zoufalý řešení ale s trochou dobrý vůle by to šlo. Nebo napiš nějaký třeboňský kapele(dwojitá výzva je nejlepší8) :D)nahrál bych to ale nemám do čeho, muj notebook nemá linein a přes mic vůbec nezvládá(překvapivě:D)
Pompo

Příspěvek od Pompo »

Jo, na výzvu jsem slyšel samou chválu... nakonec jsem vysomroval od kamaráda zapůjčení kytary a microcuba a ženu to taky do notebooku přes mic....
Gynekolog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gynekolog »

fakt?díky, to potěší :) no heleď pošli mi to pls jestli můžeš to cos vykoumal třeba přes SZ, by mě zajímalo jak si to pořešil.Šel bych si to poslechnout viď ale dneska je fixa v Hradci..:D
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“