Visací zámek - Traktor jak zahrát sólo
Pravidla fóra
-
JimmyPage68
Visací zámek - Traktor jak zahrát sólo
Ahoj potřeboval bych takovou menší radu neví někdo jak se hraje sólo v Traktoru o Visáčů? Stačil by tab. Díky
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Visací zámek - Traktor jak zahrát sólo
Na tohle tab, řekl bych, nenajdeš. Ale co jsem tak slyšel různé verze, tak se pokaždé hraje jinak
Stačí si jenam odposlouchat nějakej takovej základ a potom to tam valit podle sebe.
Vážení přátelé, nemůžete mi někdo trochu pomoci.., jsem v podstatě naprostý začátečník (6 týdnů hraní), chtěl bych se pokusit o tento klasický "song" a nejde mi pořádně odposlouchat rytmus.... pořád to prostě není ono... nemůžete mě nekdo nakopnout.., nejsem žádnej mistr hraju si jen tak pro radost...
tak snad se pomoc najde.. moc díky 
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Držim palce ať vydržíš. Jinak pomoc Ti můžu jenom radou, jak jsem na to šel kdysi sám.surncz píše:Vážení přátelé, nemůžete mi někdo trochu pomoci.., jsem v podstatě naprostý začátečník (6 týdnů hraní), chtěl bych se pokusit o tento klasický "song" a nejde mi pořádně odposlouchat rytmus.... pořád to prostě není ono... nemůžete mě nekdo nakopnout.., nejsem žádnej mistr hraju si jen tak pro radost...tak snad se pomoc najde.. moc díky
Pusť si mp3, Cd, nebo youtube s tím songem a hraj s tím. To mi pomáhalo vždycky zvládnout ten rytmus, protože jakmile slyšíš "brambory" že se Ti to mlátí, je to špatně. Až se budeš překrývat a ladit se songem, jsi tam.
Hlavně to chce trpělivost, při vší úctě, 6 týdnů hraní je zatím opravdu začátek, u kytary to je opravdu o trpělivosti a kvantitě hraní. Za pár měsíců se tomu zasměješ
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Tak musím říci, že odposlouchání (oddívání) na youtube je oravdu perfektní pomocná ruka...,.. mělo mě to napadnout hned... http://www.youtube.com/watch?v=ROBJukl2Q08 ..... někdy prostě stačí lehce popostrčit.. díky pupack.. 
-
John M. William
Zkus to vytleskat.. To pomáhá.surncz píše:Vážení přátelé, nemůžete mi někdo trochu pomoci.., jsem v podstatě naprostý začátečník (6 týdnů hraní), chtěl bych se pokusit o tento klasický "song" a nejde mi pořádně odposlouchat rytmus.... pořád to prostě není ono... nemůžete mě nekdo nakopnout.., nejsem žádnej mistr hraju si jen tak pro radost...tak snad se pomoc najde.. moc díky

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.