Visací zámek - Traktor jak zahrát sólo

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
JimmyPage68

Visací zámek - Traktor jak zahrát sólo

Příspěvek od JimmyPage68 »

Ahoj potřeboval bych takovou menší radu neví někdo jak se hraje sólo v Traktoru o Visáčů? Stačil by tab. Díky
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Visací zámek - Traktor jak zahrát sólo

Příspěvek od rotten77 »

Na tohle tab, řekl bych, nenajdeš. Ale co jsem tak slyšel různé verze, tak se pokaždé hraje jinak :-) Stačí si jenam odposlouchat nějakej takovej základ a potom to tam valit podle sebe.
surncz

Příspěvek od surncz »

Vážení přátelé, nemůžete mi někdo trochu pomoci.., jsem v podstatě naprostý začátečník (6 týdnů hraní), chtěl bych se pokusit o tento klasický "song" a nejde mi pořádně odposlouchat rytmus.... pořád to prostě není ono... nemůžete mě nekdo nakopnout.., nejsem žádnej mistr hraju si jen tak pro radost... :wink: tak snad se pomoc najde.. moc díky :D
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

surncz píše:Vážení přátelé, nemůžete mi někdo trochu pomoci.., jsem v podstatě naprostý začátečník (6 týdnů hraní), chtěl bych se pokusit o tento klasický "song" a nejde mi pořádně odposlouchat rytmus.... pořád to prostě není ono... nemůžete mě nekdo nakopnout.., nejsem žádnej mistr hraju si jen tak pro radost... :wink: tak snad se pomoc najde.. moc díky :D
Držim palce ať vydržíš. Jinak pomoc Ti můžu jenom radou, jak jsem na to šel kdysi sám.
Pusť si mp3, Cd, nebo youtube s tím songem a hraj s tím. To mi pomáhalo vždycky zvládnout ten rytmus, protože jakmile slyšíš "brambory" že se Ti to mlátí, je to špatně. Až se budeš překrývat a ladit se songem, jsi tam.
Hlavně to chce trpělivost, při vší úctě, 6 týdnů hraní je zatím opravdu začátek, u kytary to je opravdu o trpělivosti a kvantitě hraní. Za pár měsíců se tomu zasměješ ;) Hraj, hraj.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
surncz

Příspěvek od surncz »

Tak musím říci, že odposlouchání (oddívání) na youtube je oravdu perfektní pomocná ruka...,.. mělo mě to napadnout hned... http://www.youtube.com/watch?v=ROBJukl2Q08 ..... někdy prostě stačí lehce popostrčit.. díky pupack.. :mrgreen:
John M. William

Příspěvek od John M. William »

surncz píše:Vážení přátelé, nemůžete mi někdo trochu pomoci.., jsem v podstatě naprostý začátečník (6 týdnů hraní), chtěl bych se pokusit o tento klasický "song" a nejde mi pořádně odposlouchat rytmus.... pořád to prostě není ono... nemůžete mě nekdo nakopnout.., nejsem žádnej mistr hraju si jen tak pro radost... :wink: tak snad se pomoc najde.. moc díky :D
Zkus to vytleskat.. To pomáhá.
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?

Tabulatury hudbě škodlivé.
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“