Fender Hot Rot De LUXE 1x12 40W
Pravidla fóra
Fender Hot Rot De LUXE 1x12 40W
Jaký máte názor na toto Kombo????
Re: Fender Hot Rot De LUXE 1x12 40W
Záleží na tom co chceš hrát.Spoluhráč tuhle věc má.Čistej kanál je klasika Fender čili na vysoký úrovni,i když Twin reverby a podobný Fendery jsou přecejen lepší.Zkreslenej kanál mě trochu zklamal i když možná je to kytarou a obecně Fendrovskym zvukem kterej tolik neoblibuju.Za těch dvacet tisíc se podle mě daj sehnat i lepší věci.Určitě ho vyzkoušej třeba ti sedne.Je to jinak kvalitní aparát.
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
Naprostou souhlasím s renem. Ten zvuk je vintage, asi neni špatný ale je to fenderovský zvuk a ten mi nesedne. Teda, pouze v případě, že na to hraju já, od cizích lidí se mi to líbí
Ale je to jedno z nejkupovanějších komb na světě, tak to asi nebude bída
Ale je to jedno z nejkupovanějších komb na světě, tak to asi nebude bída
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
je to takova nuda, nemastnej neslanej zvuk. nehraje zle ale na vetvi z nej rozhodne nejsem
jednou jsem na nej odehral koncert a nestezoval jsem si, ten lead kanal je (jak uz tu nekdo napsal) spis do starejch zvuku, ma pomerne dostatek gainu (na nejaky tvrdsi metal uz ne) ale je furt takovej ani ryba ani rak, proste nudnej neinspirujici zvuk. zcasti mohl tenhle dojem bejt zpusobenej i reprakem kterej v nem je a kterej nepovazuju zrovna za vyhru.
Dik za nazory ja hraju neco jak Jizansky Rock co by ste mne misto toho doporucili??????
ja myslim ze na jizansky rock to neni uplne marna volba, ale me vic bavej marshally (osmistovky, 6100) nebo stary buginy (mark I-IV, caliber 22, caliber 50, dual caliber...) - na tom udelas jizanskej rock taky a netrpi to syndromem nemastnyho neslanyho zvuku. z fenderu je super treba twin (snad vsecky rady hrajou dobre, nejvic se mi libi silverface z pulky sedmdesatych let) nebo bassman - k tomu ale budes potrebovat krabku protoze ty apce samy o sobe kreslej jen malicko a to musej bejt strasne nahlas.
z ceskych me bavi na tenhle styl treba HOT. da se toho najit spousta, je to vsecko o tom kolik na to mas penez.
z ceskych me bavi na tenhle styl treba HOT. da se toho najit spousta, je to vsecko o tom kolik na to mas penez.
Ono taky dost záleží co máš k tomu za kytaru.Mě třeba k tomu Telecaster kupodivu moc se nesdl ale když sem na to hrál s Cortem Superstratem,tak to neznělo špatně.Když na to zahraješ poprvé tak tě to asi neodhodí ale když si s tim dost vyhraješ tak se na tom daj nakroutit celkem i dobrý zvuky
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
Jenže tose daj skoro s každym kombem, že jo. Ale když si něco kupuješ, tak podle mě by Tě to mělo oslovit svým zvukem. Tak abys věděl "Jo, tohle je fajn, to si asi koupím". Já to zkoušel s SGčkem Special a Vintage American Stratem a ani jedno nic moc.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
Myslím, že ten "nemastnej" zvuk je spíš důsledek toho, že na to hraje strašně moc lidí, tuny zahr. slavnejch kapel, i když přijdeš v čechách na koncert, tak snad v každý druhý kapele mají Hot Roda...A to právě proto, že je to za dobrý peníze jednoduše sehnatelnej aparát, kterej ale hraje. Je nenáročnej a poměr cena/zvuk/problémy myslím zvládá s přehledem. Ale to je podle mě důvod, že je dost "okoukanej". Na druhou stranu myslím, že i na takovym aparátu si můžeš v pohodě udělat osobitej neotřelej zvuk, protože si skvěle rozumí s krabičkama, v čemž zase vůbec neseděla Mesa mě. Určitě je rozumný zkoušet a zkoušet, hot rod rozhodně není aparát, za kterej by se měl člověk stydět:)
Taky má podle mě výhodu v tom, že má na těch 40 W 6L6 a je udělanej tak, že jejich charakter dobře vynikne - najdeš tunu ekvivalentů, ale myslím, že v týhle kategorii je to zástupce US soundu.
Taky má podle mě výhodu v tom, že má na těch 40 W 6L6 a je udělanej tak, že jejich charakter dobře vynikne - najdeš tunu ekvivalentů, ale myslím, že v týhle kategorii je to zástupce US soundu.
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
jaky slavny kapely hrajou na hot rod? ted si vzpomenu akorat na block party u kterych jsem komba s podobnym vzhledem videl na koncerte.Maples píše:Myslím, že ten "nemastnej" zvuk je spíš důsledek toho, že na to hraje strašně moc lidí, tuny zahr. slavnejch kapel, i když přijdeš v čechách na koncert, tak snad v každý druhý kapele mají Hot Roda...A to právě proto, že je to za dobrý peníze jednoduše sehnatelnej aparát, kterej ale hraje. Je nenáročnej a poměr cena/zvuk/problémy myslím zvládá s přehledem. Ale to je podle mě důvod, že je dost "okoukanej". Na druhou stranu myslím, že i na takovym aparátu si můžeš v pohodě udělat osobitej neotřelej zvuk, protože si skvěle rozumí s krabičkama, v čemž zase vůbec neseděla Mesa mě. Určitě je rozumný zkoušet a zkoušet, hot rod rozhodně není aparát, za kterej by se měl člověk stydět:)
Coldplay, The Killers, Bruce Springsteen - to jen co si ted rychle vybavím, viděl jsem tyhle komba ve spoustě klipů...
V Čechách - Mnága a Žďorp, Chinaski, Airfare...
Myslím, že když pojedeš na nákej festák, tak hot roda má za sebou i z těch slavnějších skoro každej druhej, pokud hrajou na komba a ne zesilovače a hlavy
V Čechách - Mnága a Žďorp, Chinaski, Airfare...
Myslím, že když pojedeš na nákej festák, tak hot roda má za sebou i z těch slavnějších skoro každej druhej, pokud hrajou na komba a ne zesilovače a hlavy
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
tak zrovna ani u jednoho jmenovanyho jsem to nazivo nevidel
podobne vypada spousta aparatu, ale malokdo hraje na lacinej hot rod.
Mňágu jsem rozhodně s hotrodem neviděl ani jednou.. ale je pravda že můžou mít spoustu ampů.
- Regular John
Hot Roda jsem viděl u Airfare ve zkušebně, ale jestli na to hrají i koncerty, to nevím... Jinak na něj určitě hrají Bloc Party a Chinaski 
ja se s klukama znam, thomas hraje na nejakyho traynora kterej vypada velmi podobne ale co ja vim tak na hotroda fakt nehrajou. lukas ma handwired 20w plexinu s bednou a o zadnym hotrodu ani potuchyRegular John píše:Hot Roda jsem viděl u Airfare ve zkušebně, ale jestli na to hrají i koncerty, to nevím... Jinak na něj určitě hrají Bloc Party a Chinaski
a myslel jsem ze kytarista z chinasek ma mesu mark IV?
hotrod proste neni spatny aparat, ale je spousta lepsich a zajimavejsich
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
strašně moc indie kapel na něj též hraje
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
myslim ze dva kousky pouziva Kay ze Sunshine...
Jo, Traynora má taky, toho 40W s 6L6kama, ale na jednom živáku měl taky HR...Hele ono je to uplně buřt kdo na co hraje, je to o tom, jak s tím je člověk spokojenej. Vůbec se nesnažím to kombo vyzdvihovat nad jiný, jen mě napadlo, že je to možná důvod, proč se zdá tak "obyčejnej", že je prostě hodně používanej.)Troufám si říct, že víc než jakýkoliv jiný komboKinx píše:ja se s klukama znam, thomas hraje na nejakyho traynora kterej vypada velmi podobne ale co ja vim tak na hotroda fakt nehrajou. lukas ma handwired 20w plexinu s bednou a o zadnym hotrodu ani potuchyRegular John píše:Hot Roda jsem viděl u Airfare ve zkušebně, ale jestli na to hrají i koncerty, to nevím... Jinak na něj určitě hrají Bloc Party a Chinaski
a myslel jsem ze kytarista z chinasek ma mesu mark IV?
hotrod proste neni spatny aparat, ale je spousta lepsich a zajimavejsich
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Maples
Jo, Traynora má taky, toho 40W s 6L6kama, ale na jednom živáku měl taky HR...Hele ono je to uplně buřt kdo na co hraje, je to o tom, jak s tím je člověk spokojenej. Vůbec se nesnažím to kombo vyzdvihovat nad jiný, jen mě napadlo, že je to možná důvod, proč se zdá tak "obyčejnej", že je prostě hodně používanej.)Troufám si říct, že víc než jakýkoliv jiný kombo[/quote]
Přesně tak. Mimochodem by se našlo určitě i spousta rockabilly kapel, co ho používají.
Jo, Traynora má taky, toho 40W s 6L6kama, ale na jednom živáku měl taky HR...Hele ono je to uplně buřt kdo na co hraje, je to o tom, jak s tím je člověk spokojenej. Vůbec se nesnažím to kombo vyzdvihovat nad jiný, jen mě napadlo, že je to možná důvod, proč se zdá tak "obyčejnej", že je prostě hodně používanej.)Troufám si říct, že víc než jakýkoliv jiný kombo[/quote]
Přesně tak. Mimochodem by se našlo určitě i spousta rockabilly kapel, co ho používají.