Efekt na Hardrock a rock
Pravidla fóra
Efekt na Hardrock a rock
Cs potreboval bych poradit s nakym dobrym efektem na tyhle dva styly fin. strop mam tak 2k. Dík moc za radu.
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
- ...EDGE...
Re: Efekt na Hardrock a rock
Jako co? Zkresleni, volume, fuzz, ekvalizer, wah...? V hardrocku a rocku se toho da pouzit hodne chlape.
Jestli myslíš overdrive ,zkusil bych klasiku Ibanez tubescreamer,nebo Boss SD1,ve spojení s lampovým zesilovačem hardrockový zvuk jako vyšitýkvasna píše:Cs potreboval bych poradit s nakym dobrym efektem na tyhle dva styly fin. strop mam tak 2k. Dík moc za radu.
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
jj myslel jsem klasickej overdrive
jinak kombo mam pololampovy marshalla avtx 
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
[To sis měl pořídit jiné kombo
]
A co třeba Marshall Guv-nor? Nebo např. nějakej slabší distortion mno... (Jestli jsem pochopil že nehledáš zvuk extrémního železa)
A co třeba Marshall Guv-nor? Nebo např. nějakej slabší distortion mno... (Jestli jsem pochopil že nehledáš zvuk extrémního železa)
Když přihodíš pár stovek, prodám Ti Voo Doo Lab Sparkle Drive a to je na rock jak dělaný, klasickej TS + něco navíc. Koukni kdyžtak na tržiště.kvasna píše:jj myslel jsem klasickej overdrivejinak kombo mam pololampovy marshalla avtx
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Proč myslíš jiný kombo? Chapu že zvuk jako z lampy z toho nedostanu ale zas tak stašný to taky neni ja jsem si na ten zvuk zvykl a nemužu si stěžovat když to porovnám s tranzistorama na který hrajou jiný v mym okolíPrejdák píše:[To sis měl pořídit jiné kombo]
Myslel jsem to tak, že šlo pořídit i jinač... Ale jestli jsi spokojený, tak proč ne...