LANEY VC50-hodí se na PUNK??prosím spěchá.
Pravidla fóra
LANEY VC50-hodí se na PUNK??prosím spěchá.
potřeboval bych nutně poradit,mám možnost koupit kombo LANEY VC50 za 12000kč,ale nevím jestli s něho dostanu to co chci-hraju punk,punk-rock,tak bych potřeboval vědet jestli vyhovuje na tento styl.mám kytaru les paul epiphone custom a v ni snimace Seymour Duncan SH8 u kobyly.děkuji za odpovědi,spěchá.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Re: LANEY VC50-hodí se na PUNK??prosím spěchá.
VC50 je čtyřkanál higain aparát, který má opravdu velký záběr
hrávali na něj lidi jako Vai a Gilbert, ale i spousta dalších. má to dost velké možnosti zvuku, takže si myslím, že z toho vytáhneš téměř cokoliv
samozřejmě ti musí vyhovovat charakter více do marshallu
hrávali na něj lidi jako Vai a Gilbert, ale i spousta dalších. má to dost velké možnosti zvuku, takže si myslím, že z toho vytáhneš téměř cokoliv
samozřejmě ti musí vyhovovat charakter více do marshallu
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
a myslíš si že se za těch 12000kč hodí,nikde sem nenašel kolik stojí nové.....
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
to proto že se nové už hezkých pár let nevyrábí
12000 je naprosto úžasná cena, nikdy jsem ho za tak nízkou neviděl, spíše se prodává kolem 15 000 co jsem na bazaru pochytil
12000 je naprosto úžasná cena, nikdy jsem ho za tak nízkou neviděl, spíše se prodává kolem 15 000 co jsem na bazaru pochytil
takže ostřejší-punkový zvuk bych z toho komba měl vytáhnout???
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
myslím, že to kombo má takový potenciál že co z něj vytáhneš je už jen na tobě 
Jedovaté umí být dost, ale vždy mi přišlo, že nemá dostatečně syté zkreslení, tak jsem nastavoval jen crunch a nakopával ho ještě krabičkou. Jinak kvalitní aparát, ve kterém i poměrně dlouho vydrží lampy.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
takže do něho asi jdu,jo a prý je v srpnu 2009 přelampované,a v ceně je i footswitch.doufám že neudělám chybu,je až z čech tak nemám možnost vyzkoušet....jo a nevíte za kolik bych mohl prodat můj peavey valveking 112???je v naprostém pořádku.
Za devět.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Co chvilku se potkáváme s pankáčema na podiích a Laney je z mýho pozorovacího stanoviště v tomhle stylu hóóóóódně častá značka, takže bych se toho nebál...
Hlava: Marshall JCM 900 Hi Gain Master s preampem od Rockwellu
Bedna: Kustom Quad A
cvičítko Peavey Rage 158
Kytara: BC Rich Mockingbird, stará Apollka, el. ak. Fender CD-160
http://bandzone.cz/fan/jakrystof
Bedna: Kustom Quad A
cvičítko Peavey Rage 158
Kytara: BC Rich Mockingbird, stará Apollka, el. ak. Fender CD-160
http://bandzone.cz/fan/jakrystof
co za devět???
co???jaké vk?? 
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
sry, valveking...ze jej muzes strelit za tech 9k
myslíš,že za něho někdo dá 9000kč????
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
asanoth mysli, ja netusim...ale na bazaci se prodava kolem 8-9k,tak tam hod inzerat a uvidis
Vzhledem k tomu že punk je založenej na jednoduchosti jak melodie tak i zvuku,tak bych se vůůůbec nebál že na tom čtyřkanálu bych něco kloudnýho nenakroutil!!! Btw za těch 9000,- toho Valvekinga(vk) prodáš!!! A jsem si jistej že za něj někdo těch 9000,- dá!!!
Jinak fakt je že Laney má dost osobitej zvuk a ne každýmu sedí,ale jak sem se zmínil,je dost univerzální takže něco na něm nakroutíš.
Jinak fakt je že Laney má dost osobitej zvuk a ne každýmu sedí,ale jak sem se zmínil,je dost univerzální takže něco na něm nakroutíš.
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
máte někdo další skušenosti s tímto kombom?????kolik stávalo toto kombo nové,nevíte někdo???
Mám ho a hraju na něj punk. Akorát jsem z toho vyndal repra a dal tam Vintage 30, takže z něj je ve výsledku úplně jiný kombo. Zvuk parádní a hodně univerzální. Nakroutíš na tom fakt hodně. Ale nevýhody: šíleně těžkej krám, kterej má dva úchyty nahoře po bokách, takže se v jednomu člověku docela blbě nosí. Takhle to vypadá jako zanedbatelná blbost, ale časem tě to určitě štvát začně.
A taky reverb je na něm podle mýho soudu dost podprůměrnej. Za 12000Kč to je ale krása krásoucí.
Jinak ale nevim, co si představuješ za zvuk pod pojmem punk. To je dost širokej pojem, protože někteří ho hrajou s lubovkou přes fendera a někteří se zlejma kytarama přes mesy.
Jinak ale nevim, co si představuješ za zvuk pod pojmem punk. To je dost širokej pojem, protože někteří ho hrajou s lubovkou přes fendera a někteří se zlejma kytarama přes mesy.
nevíte kolik stávalo nové,než se přestalo vyrábět?????