OK, tak pome

Chronos: Pokud to neni umelecky zaber, tak bych urcite na ty volume swelly na zacatku dal nejaky silny reverb nebo delay. Celkove je to podle me prebasovane, basa ma nekde v pasmu 80-300Hz brutalni kopec, ktery pak zahuhlava cely mix. Bohuzel bez analyzeru se tohle blbe odhaluje, to bys mi musel tu skladbu poslat. Jinak v nekterych pasazich mi prijde, ze i kytary zbytecne basuji, i kdyz v mixu maji dost plochy zvuk.
Dost mi vadi naprosta absence virblu, ja ho tam proste vubec neslysim. Stejne tak kopak... Az ve chvili, kdy bude mit kopak a virbl dost prostoru, tak ten mix zacne dychat. Ostatne virbl je vetsinou jedna z nejhlasitejsich veci v mixu, kdyz se bouchne do virblu, tak by to melo byt slyset i pres hlasite zpivany vokal, ktery by mel byt primo in your face. Zato cinely (bici jsou programovany, ze?) jsou docela silne a konkretne u ride a crash cinelu az neprijemne sycive.
Klavesy jsou podle me frekvence spatne umistene - hrajou plno spodku, cimz jeste vic zahuhlavaji uz tak zahuhlany mix a na vyskach jsou takove nevyrazne - tudiz ubrat basy (nejlepe treba orezat vse pod 300Hz) a naopak vyssi stredy a vysky pridat.
Solo bych klidne vic vytahl, ale je mozny, ze kdyz trochu zkrotis tu basu, tak vic vyleze.
Doprovodne kytary mi prijdou trochu moc ubzucene - nevim, jestli je to typek zkresleni (Marshall AVT?

) nebo prilis vysokym gainem, anebo obojim. To bych ale nevidel jako zasadni problem.
Windowpane: Prilis mnoho reverbu

A spatne zvolene samply bicich .... zvlaste kopak je az moc mlaskavy (tady by se klidne hodil nejaky telnatejsi), cinely zase dost dominuji tentokrat hlavne na ukor virblu a hajtka je az moc usycena. Ve chvili, kdy se pridaji klavesy, tak uz ta brnkana kytara neni prilis slyset, proto si to chce bud pohrat s ekvalizaci jednotlivych nastroju, s jejich vyvazenim, anebo kytaru trochu nakomprimovat.
Nevim, jestli je to tim reverbem, ale slysim tam neustale takovy sumivy/sustivy zvuk, po chvili je to trochu neprijemne.
Basa by opet snesla trochu korekci, ale ma tisickrat lepsi zvuk nez v Chronos.
Solova kytara by snesla nejaky delay na ztucneni a trosku rozmelneni. Chvilama mi to trosku intonacne nesedi, nevim, jestli je chyba v kytare nebo v ostatnich nastrojich, ale trosku to taha za usi. Ale jsem na tohle dost citlivy, normalni clovek to pravdepodobne nezaregistruje.
Turecky pochod: Tempo! Zas to hrajete ppppoooommmmaaaalllluuuu

Zvukove jak jsi sam rekl podobne jako Chronos, plati asi vetsina toho, co jsem rikal u Chronosu.