Fender za smesnou cenu ?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
jindrak

Fender za smesnou cenu ?

Příspěvek od jindrak »

Ahojte. Kamarad hleda bazarovou kytaru maximalne do 3000 kc ....
Tak jsem hledal samy cortky typu M200, X-6 a podobne .... A najednou me do oka trklo tohle :
http://hudba.bazos.cz/inzerat/4665478/P ... caster.php
Co si o tom myslite prosim ? S fenderem mam zkusenost jen s drahejma kouskama..... Na jaky je ta kytara asi urovni ? Vyrovna se X-6 (samozrejme ze stylove jinde) .... Kamarad hraje vsechno az na hardrock a metal, takze by to snad slo :) Pripadne muzete doporucit po cem koukat na bazarech ? Diky moc Jindra
Cort KX Custom SBB , Cort X-6
Kabely Cordial by Neutrik
Digitech RP50
Marshall Valvestate 8040
qwer
Odborník

Re: Fender za smesnou cenu ?

Příspěvek od qwer »

no squier by fender neni to same jako fender... to za prve...

za druhe... ta kytarase mi nezda... nebo lepe receno, zda se mi hodne predalana... nevim o tom, ze by se affinity nabizela v tomhle transparentnim cervenem laku... ale treba jo...

a treba ta kytara bude uplne super :)

rozhodne to chce vyzkouset... ale fender to neni :)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Ono aby nakonec z toho Squiera nebyl jen ten krk a zbytek bylo bůhví co. Affinity se takhle opravdu nikdy nedělali, aspoň co vím. A vzhledem k tomu, že prodejce píše "Sguier", tak sám možná nebude pořádně vědět, o co jde.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
jindrak

Příspěvek od jindrak »

no právě ten nápis mě totálně zmát, sem uplně vyvalil oči :D
Cort KX Custom SBB , Cort X-6
Kabely Cordial by Neutrik
Digitech RP50
Marshall Valvestate 8040
woro90

Příspěvek od woro90 »

To bude Squier, ale lak nebude původní. To tělo nikdy nebylo určené pro průhledný lak, je ze čtyř poměrně dost barevně odlišných kusů - pokud by to byl tovární lak, bylo by to ze dvou kusů nebo by měly všechny stejnou barvu. Navíc Squier nic takového nedělá To je předělávka, a vypadá to že velmi dobře udělaná. Nebál bych se toho. Za dva litry to je pecka. Jen je nějaký špinavý nebo otlučený nultý pražec, ale spíš bude jen zašpiněný od tuhy, jak to původní majitel mazal - asi ho měl docela rád. Kdybych měl ty dva litry, klidně bych ho vzal a svoji Žlutou pověsil na zeď, jen bych si do něj hodil středový a krkový snímač ze Žluté. Sice by to pro mě nebyl moc upgrade, ale vypadá pekelně dobře a moje finanční situace vypadá tak, že bych klidně bral tohle :lol:
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Taky bych se toho jako začáteční kytary za ty prachy nebál....
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

pokud nebude krk do vrtule nebo neco a bude to ladit tak do toho bez - za dvojku uplne v pohode. navic je videt ze si ji nekdo vysperkoval, jsou na ni veci co se na affinity nedavaly. myslim ze affinity se nedelala jakozto HSS, taky na nich nikdy nebyl cernej hardware ani pickguard.

rekl bych ze to telo je puvodni.
termyx

Příspěvek od termyx »

řekl bych, že to bude starší verze tohodle..
http://kytary.cz/squier-by-fender-stand ... /HN021383/

za zkoušku to stojí... :wink:
to a to a za chvíli zas tohle
woro90

Příspěvek od woro90 »

termyx píše:řekl bych, že to bude starší verze tohodle..
http://kytary.cz/squier-by-fender-stand ... /HN021383/

za zkoušku to stojí... :wink:
Podle hlavy to je Affinity, ale vylepšená, jak psal Kinx
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Vyzkoušet, zahrát, vyhodnotit. Těmahle fundovanejma řečma "co by kdyby" se nic nezjistí.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“