tranzistor do 10000
Pravidla fóra
Re: tranzistor do 10000
bazaru se nebranim
Schecter C1-classic ->You dirty rat-> laney LC50(starsi verze + repro celestion G12 classic ),Mmjuz amp
- 60'Rock_N'_Roll
V50 sem měl doma takový půlrok a právě kvůli té zahuhlanosti jsem ho prodal. Pak jsem hrál i na ty ostatní a zjistil, že zahuhlané jsou taky.
Jinak k V18. Je to docela vintage kombo. TAkový zaměřený overdrive do let starých...V50 však ne..to je moderna.
Jestli se ti líbí V18, tak docela lepší než tohle jsou komba Laney, které ale na Heavy Metal jsou naprosto nevhodné. To je důvod, prš bych právě před V18 dal přednost Vlavekingovi. Staré ověřené metalové kombo.
Jinak k V18. Je to docela vintage kombo. TAkový zaměřený overdrive do let starých...V50 však ne..to je moderna.
Jestli se ti líbí V18, tak docela lepší než tohle jsou komba Laney, které ale na Heavy Metal jsou naprosto nevhodné. To je důvod, prš bych právě před V18 dal přednost Vlavekingovi. Staré ověřené metalové kombo.
- 60'Rock_N'_Roll
Pokud by se ti komba Crate zahuhlaná nepřišla, tak na metal by ze série byla nejvodnější právě V50.
to asanoth : jak hraje VC30 ted sem ji nasel za 10k na bazaru
Schecter C1-classic ->You dirty rat-> laney LC50(starsi verze + repro celestion G12 classic ),Mmjuz amp
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
no ten valveking by tez sel, ale je tu otazka jestli chces i nejaky cisty kanal, ptz na valvaci je takovy....divny?..proste se mi moc nelibil, oproti zkreslenemu dost pokulhaval
Jak se tady mluvilo o tom Lanýži LCéčku
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... =0®ion=
---> Zkus se ho zeptat na fotky, apod.
Kdyby ti tohle sedlo... ale měl bys málo zkreslení v kombu, tak máš tu krabku, že?
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... =0®ion=
---> Zkus se ho zeptat na fotky, apod.
Kdyby ti tohle sedlo... ale měl bys málo zkreslení v kombu, tak máš tu krabku, že?
jj diky velmi snad s tim pocka do vanoc
potrebuju este 2 tisisce
tak v50 neni uplne spatny kombicko, mel jsem ho doma, ale prodal - moc hlasity na domaci hrani
. Jinak k te zahuhlanosti - prislo me, ze kdyz se nastavi hlasitost na malo (coz jsem musel mit doma porad), tak se musi docela dost stahnout basy, aby to na drive kanalu zahuhlany nebylo, ale kdyz se vytahne hlasitost vyse, tak to hraje moc pekne. A kdyz se pred to hodi treba tube screamer, tak je to parada.
No a cisty kanal - ten krasne zvoni, co jsem tak cetl, tak hromada lidi kupuje to v50 prave kvuli cistemu kanalu a prirovnavaji to k fender twin reverbu.
No a cisty kanal - ten krasne zvoni, co jsem tak cetl, tak hromada lidi kupuje to v50 prave kvuli cistemu kanalu a prirovnavaji to k fender twin reverbu.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
jo tak to je jasny ze ten zvuk neni nic moc, kdyz se hraje potichu....to se musi porade potavit, pak je to ono
kámoš prodává crate V18 2*12 ve 100%ním stavu..kdyžtak se mi ozvi po SZ nebo sem..
nevěř všemu, co se píše...
co jsem tak cetl, tak hromada lidi kupuje to v50 prave kvuli cistemu kanalu a prirovnavaji to k fender twin reverbu.
to a to a za chvíli zas tohle
co jsem tak cetl, tak hromada lidi kupuje to v50 prave kvuli cistemu kanalu a prirovnavaji to k fender twin reverbu.
http://www.gearwire.com/media/crate-v50112-demo-lo.wmv
hlasim se tady se svojim podpisem 
edit: tady link trziste/p-george-dennis-blue-beetle-15w-t15628.html
edit: tady link trziste/p-george-dennis-blue-beetle-15w-t15628.html
Naposledy upravil(a) MrB14ck dne 30.11.2009 14:33, celkem upraveno 1 x.
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
tak nevim asi vemu toho crate V50 nebo kdyz mi odpovi z bazaru tak vemu toho laney kdyby tu mel nekdo jeste lepsiho tak at napise stejne to budu kupovat az po vanocich .
V50 jednak víc kreslí a taky má docela odlišnej zvuk, resp. hodně odlišnej, jsou tam 6L6, snasd se nepletu. Ale pořád mi to příde, že to hraje víc britsky než jako Fender. Čistej je nicméně lepší na V-33.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
a co treba valveking 112 nevite jak to hraje ?
na hevy osvedcena klasika za malo penez (cistej nic moc zkreslenej ujde - nemusis ho nakopavat)halys píše:a co treba valveking 112 nevite jak to hraje ?
kdyby se ti do toho povedlo treba za nejakou peknou cenu sehnat nejakyho celestiona (treba V30) tak si myslim parada
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
v50 ma uplne stejnej pre-amp jako v33, jedinej rozdil je v koncovym zesilovaci, kde v33 ma 4x el84 class A a v50 ma 2x 6lv class AB. Kazdopadne, za tu cenu, co byly ty zesiky ve vyprodeji (ja koupil novou v50 za $200) to byla vyborna koupe i kdyby mel clovek pouzivat jenom ten cistej kanal a hnat pres nej nejakou krabku (ale ani ten zkreslenej z nejakym overdrivem nezni uplne spatne)Asanoth píše:V50 jednak víc kreslí a taky má docela odlišnej zvuk, resp. hodně odlišnej, jsou tam 6L6, snasd se nepletu. Ale pořád mi to příde, že to hraje víc britsky než jako Fender. Čistej je nicméně lepší na V-33.
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
kup valvestate 8100 hlavu plus 4x12 box, casem upgradujes - treba ten 400w behringer hraje dobre, hodne prebasovanej ale to myslim prezijes.. do deseti se vlezes a jeste budes mit stack 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Možná že to má úplně stejnej preamp, ale vzhledem k ostatním parametrům to má odlišný zvuk, kdo to slyšel vedle sebe, tak ví... A to vcelku zásadně odlišný. Navíc se aparát zcela jinak chová při zacházení se zkreslením a hlasitostí.lunchie píše:v50 ma uplne stejnej pre-amp jako v33, jedinej rozdil je v koncovym zesilovaci, kde v33 ma 4x el84 class A a v50 ma 2x 6lv class AB. Kazdopadne, za tu cenu, co byly ty zesiky ve vyprodeji (ja koupil novou v50 za $200) to byla vyborna koupe i kdyby mel clovek pouzivat jenom ten cistej kanal a hnat pres nej nejakou krabku (ale ani ten zkreslenej z nejakym overdrivem nezni uplne spatne)Asanoth píše:V50 jednak víc kreslí a taky má docela odlišnej zvuk, resp. hodně odlišnej, jsou tam 6L6, snasd se nepletu. Ale pořád mi to příde, že to hraje víc britsky než jako Fender. Čistej je nicméně lepší na V-33.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Kytarové kombo do 10000
Zdarec.
Chtěl bych poradit s koupí nového kytarového komba. Teď používám Line6 spider IV, předtím jsem měl nějaký 15W šumítko. Spider by mi aji stačil, má celkem pěkný efekty, čistotu i výkon na doma, ale začli jsme hrát ve více lidech s více nástroji a jiný styl a kombo to prostě nedává výkonově. Tak bych chtěl poradit, zda máte nějaké zkušenosti a dáte mi radu - do 10000 pro hru téměř výhradně Metal- Black, trash, heavy, core = hra Slayer, Sepultura, Motorhead, Bullet for my valentine, Iron maiden, SPS, Zvláštní škola, Plexis, Arakain... Jsou toho na trhu mraky tak bych rád doporučení. Může být i bazar. Preferufu tranzistory, značku nemám vyhraněnou, styl modeling bude snad stačit.
+ za levnej peníz kombo na zpěv, též může být bazar.
Díky předem za odpověď.
Chtěl bych poradit s koupí nového kytarového komba. Teď používám Line6 spider IV, předtím jsem měl nějaký 15W šumítko. Spider by mi aji stačil, má celkem pěkný efekty, čistotu i výkon na doma, ale začli jsme hrát ve více lidech s více nástroji a jiný styl a kombo to prostě nedává výkonově. Tak bych chtěl poradit, zda máte nějaké zkušenosti a dáte mi radu - do 10000 pro hru téměř výhradně Metal- Black, trash, heavy, core = hra Slayer, Sepultura, Motorhead, Bullet for my valentine, Iron maiden, SPS, Zvláštní škola, Plexis, Arakain... Jsou toho na trhu mraky tak bych rád doporučení. Může být i bazar. Preferufu tranzistory, značku nemám vyhraněnou, styl modeling bude snad stačit.
+ za levnej peníz kombo na zpěv, též může být bazar.
Díky předem za odpověď.