Marshall Valvestate vs65r
Pravidla fóra
Marshall Valvestate vs65r
ahoj, řeknete mi prosím vaše názory a zkušenosti pokud má někdo s tímto kombem? a jestli je Marshall mg 50 fx lepší než valvestate...děkuju
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Marshall Valvestate vs65r
Valvestate je rozhodně lepší jak MG. Je to rozhodně jeden z nejlepších hybridů, co se dá sehnat.
Pokud hledáš více informací:
search.php?keywords=valvestate&terms=al ... mit=Hledat
Pokud hledáš více informací:
search.php?keywords=valvestate&terms=al ... mit=Hledat
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Nehrál jsem konkrétně na tohle kombo, ale na halfstack a musím říct, že srovnávat to s MGčkem... No nevim, ale zas je fakt, že znm jenom patnáctku.
Valvestate je hodně univerzální, má to čtyři kanály(prakticky) a zkreslení od nuly do hi gainu. Zvuk je průraznej a hodně použitelnej, má rozdělený korekce, což je obrovský plus. A taky to hraje skutečně jako Marshall
Valvestate je hodně univerzální, má to čtyři kanály(prakticky) a zkreslení od nuly do hi gainu. Zvuk je průraznej a hodně použitelnej, má rozdělený korekce, což je obrovský plus. A taky to hraje skutečně jako Marshall
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
To o MG 100 platí v podstatě taky.... Na Valvestata jsem nikdy POŘÁDNĚ nehrál, ale i když se tvrdí opak, tak velký MGčko je použitelnýAsanoth píše: Valvestate je hodně univerzální, má to čtyři kanály(prakticky) a zkreslení od nuly do hi gainu. Zvuk je průraznej a hodně použitelnej, má rozdělený korekce, což je obrovský plus.
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Stará MG řada je určitě použitelná , ta nová stojí za prd.Moleek píše:To o MG 100 platí v podstatě taky.... Na Valvestata jsem nikdy POŘÁDNĚ nehrál, ale i když se tvrdí opak, tak velký MGčko je použitelnýAsanoth píše: Valvestate je hodně univerzální, má to čtyři kanály(prakticky) a zkreslení od nuly do hi gainu. Zvuk je průraznej a hodně použitelnej, má rozdělený korekce, což je obrovský plus.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- Nero
- Rádce
Nicméně pořád budu tvrdit, že Valvestaty jsou o míle a míle dál, než MG. Ty aparáty prostě umí hrát a umí hrát skoro cokoli.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
A proto si tvoje tvrzení v sobotu ověřímNero píše:Nicméně pořád budu tvrdit, že Valvestaty jsou o míle a míle dál, než MG. Ty aparáty prostě umí hrát a umí hrát skoro cokoli.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
to, že kdysi stálo 18t. nebo kolik je naprosto irelevantní, na to neber vůbec ohled...
to, že se měnil "jen" transformátor, není asi moc dobré...
osobně bych za to kombo nedal víc než 4t. a to bych se ještě hodně rozmýšlel...
qwer píše:to, že kdysi stálo 18t. nebo kolik je naprosto irelevantní, na to neber vůbec ohled...
vím že nezáleží kolik to kdysi stálo...ten dotyčný mi to stejně nabízí za tu cenu jak říkáš takže je to prakticky...pro mě je to myslím zatím postačující a při názoru že valvestate je na tom líp než MG tak i když ojetina tak dobrá ojetina
ještě bych se chtěl zeptat jaký mají přesně význam knoflíky Contour a FX Mix. díky
fx mix bude na smycku, asi jak moc se ma signal ze smycky primichavat...
countour je takove udelatko na zkresleni, myslim, ze to dela neco se stredama... je to uz docela dlouho, co jsem meho valvestika mel
countour je takove udelatko na zkresleni, myslim, ze to dela neco se stredama... je to uz docela dlouho, co jsem meho valvestika mel
Countour je v podstate presence na stredovejch frekvencich, ne?
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
- Nero
- Rádce
Nevím, jak přesně u VS, ale vzhledem k tomu, že na všech ostatních apcích to funguje stejně, tak bych i zde očekával to samé - bude to potlačovat středy a zvýrazňovat basy + výšky.
PetrPeter 1975 - 2008
FX souhlasí co řikal qwer,je to poměr zvuku efektu a zesilovače a contour je takový potlačení středů.Pokud cheš hrát tekovej ten hyper über ultra metal 
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
takže čím víc otočím kontůrem tak tím víc potlačím středy...ale s tím fx mixem si ještě budu muset pohrát aby to znělo pro můj vkus dobřerene píše:FX souhlasí co řikal qwer,je to poměr zvuku efektu a zesilovače a contour je takový potlačení středů.Pokud cheš hrát tekovej ten hyper über ultra metal
dá se připojit na tohle kombo reprobox ?
je tam na zadní straně kobma konektor line out ale nejsem si jistej jestli jde přímo použít pro reprobox
No já si myslím že to bude jenom na připojení třeba rádia nebo něčeho takovýho, ale myslím si že tam půjde udělat výstup na reprobox, nemělo by na tom nic být podle toho obrázku nahoře. A jak si s tímhle kombem spokojenej jestli ho máš ?
mám ho a jsem fakt spokojenej i přes to že byl opravovanej a je už nějakej ten pátek starej tak jsem spokojen...měl jsem se rozhodovat mezi MG a valvestate ale podle hodnocení a rad jsem šel raději do staršího valvestate než do novýho MGStriker píše:No já si myslím že to bude jenom na připojení třeba rádia nebo něčeho takovýho, ale myslím si že tam půjde udělat výstup na reprobox, nemělo by na tom nic být podle toho obrázku nahoře. A jak si s tímhle kombem spokojenej jestli ho máš ?