JB do 10 000
Pravidla fóra
Re: JB do 10 000
no já to taky plánuju s mojím Squierem ale ten je z javoru tak nevím co to bude dělat...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*cable >>> Adam Hall
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Akorát by to chtělo nahoře pod kolíkama smazat to ...."Squier by" Fender... a nechat tam jenom to "Fender"aivn86 píše:No myslím si, že by jsi nebyl tak daleko od skutečného origo fenderu. Myslím si, že by to málo kdo poznal. Co je co.Mirus píše:To byla úvaha že koupím někajaký pěkný Precisson on Squieru okolo 8,000 a koupím na to snímače origo Fender buď Standart PB nebo American PB to už je detail .... hodím na to ještě struny fender a můžu se považovat za majitele dobrého rádoby Fendera
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
to já jsem hrdý na to že mám squieraMirus píše:Akorát by to chtělo nahoře pod kolíkama smazat to ...."Squier by" Fender... a nechat tam jenom to "Fender"aivn86 píše:No myslím si, že by jsi nebyl tak daleko od skutečného origo fenderu. Myslím si, že by to málo kdo poznal. Co je co.Mirus píše:To byla úvaha že koupím někajaký pěkný Precisson on Squieru okolo 8,000 a koupím na to snímače origo Fender buď Standart PB nebo American PB to už je detail .... hodím na to ještě struny fender a můžu se považovat za majitele dobrého rádoby FenderaTo by už nikdo vážně nepoznal
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*cable >>> Adam Hall
*cable >>> Adam Hall
-
BUDAJ-31
niekdy su dokonca al Squiere lepsie ako Fendery:DAkorát by to chtělo nahoře pod kolíkama smazat to ...."Squier by" Fender... a nechat tam jenom to "Fender"To by už nikdo vážně nepoznal
to já jsem hrdý na to že mám squiera
..ako priklad napr v cine alebo kde to robia v azii su vraj 2 tovarne Squiera.Jedna vyvaza hotove basy a gitary do EU a druha fabrika vyvaza zas do USA kde to este prejde cez Fenderovsku tovaren kde pripadne namontuju este aj origo snimace al hardware Fender na Squiere.Kamarad ked bom v USA tak sa tam hento dozvedel a ked tam hral na Squiere tak normalne si mislel z je to Fender
Tím se tak trochu potvrzují moje slova, že při použití stejného druhu dřeva a snímačů jako na origo Fenderu je to nerozeznatelné a je jedno jestli to vyrobil Fender nebo někdo jiný.BUDAJ-31 píše:niekdy su dokonca al Squiere lepsie ako Fendery:DAkorát by to chtělo nahoře pod kolíkama smazat to ...."Squier by" Fender... a nechat tam jenom to "Fender"To by už nikdo vážně nepoznal
to já jsem hrdý na to že mám squiera
..ako priklad napr v cine alebo kde to robia v azii su vraj 2 tovarne Squiera.Jedna vyvaza hotove basy a gitary do EU a druha fabrika vyvaza zas do USA kde to este prejde cez Fenderovsku tovaren kde pripadne namontuju este aj origo snimace al hardware Fender na Squiere.Kamarad ked bom v USA tak sa tam hento dozvedel a ked tam hral na Squiere tak normalne si mislel z je to Fender
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Pokec o padaní JB na hlavu jsem přesunul sem: baskytary/baskytara-pada-na-hlavu-co-s-tim-t16779.html
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801