Zase další firma z tisíce, která chce napodobit Gibson logo na hlavě a to je tak všechno Za tu cenu by to mělo už aspoň trošičku hrát, ale nevím no, moc tak nevypadá (soudím z těch obrázků)
Gibson ES-339, Hohner B2A '89, Shure SLX14, homemade Kalamazoo Model I
Radek Kysely píše:Zase další firma z tisíce, která chce napodobit Gibson logo na hlavě a to je tak všechno Za tu cenu by to mělo už aspoň trošičku hrát, ale nevím no, moc tak nevypadá (soudím z těch obrázků)
tak to ses dobrej...vsadim se ze kdyby tam byly v logu jine pismenka tka by to hralo
Kytary jsou to dobre, malem jsem pred rokem na bazaru koupil Burny SG, 70. leta, bily kremovy odstin a s P90kami za 16 tisic ale nakonec jsem dal prednosti uplne jine a hlavne nove kytare.
Tak jsou to japonske produkty, tam z hlediska kvality zpracovani se nemusis bat. Pokud se nepletu tak s Burny a dalsimi firmami, co delaly vytecne kopie, se Gibson i soudil, protoze zkratka a dobre, ty modely jsou dobre "okopcene".
wikxzen píše:Tak jsou to japonske produkty, tam z hlediska kvality zpracovani se nemusis bat. Pokud se nepletu tak s Burny a dalsimi firmami, co delaly vytecne kopie, se Gibson i soudil, protoze zkratka a dobre, ty modely jsou dobre "okopcene".
hmm tak to stoji za uvahu.. skoda ze nemam moznost to nikde vyzkouset ,,,, pochybuju ze v cr bude nejaka kterou chci ... a kupovat to po netu toho se obavam ze nevim na co narazim ...
Radek Kysely píše:Zase další firma z tisíce, která chce napodobit Gibson logo na hlavě a to je tak všechno Za tu cenu by to mělo už aspoň trošičku hrát, ale nevím no, moc tak nevypadá (soudím z těch obrázků)
tak to ses dobrej...vsadim se ze kdyby tam byly v logu jine pismenka tka by to hralo
Ale tak jsem to nemyslel, jenom se mi to zpracování nějak nezdálo..
Gibson ES-339, Hohner B2A '89, Shure SLX14, homemade Kalamazoo Model I
Ale tak jsem to nemyslel, jenom se mi to zpracování nějak nezdálo..
Na parvni pohled houno vykouzlime, ale me se tam nezda nic podezreleho.
vypadá moc pěkně, poctivej kus snad dokonce opravdovýho mahagonu, pěkně radiálně říznutej
Tady mi něco vyskočilo z googlu:
Burnys are made by Japanese company Fernandes. The company started making guitars in 1969, and the first Burnys were SG´s, Firebirds and Juniors/specials, they are present in the 1973 catalogue.
burny jsou jedny z těch proslulejších a lépe hodnocených lawsuit kopií gibsonů co jsem zatím zahlíd tak to snad vždycky byla krásná kytara, na první pohled poctivě udělaná (je otázka jak je to ve zkutečnosti)
Dark Axel píše:burny jsou jedny z těch proslulejších a lépe hodnocených lawsuit kopií gibsonů co jsem zatím zahlíd tak to snad vždycky byla krásná kytara, na první pohled poctivě udělaná (je otázka jak je to ve zkutečnosti)
Jojo přesně tak Burny je špica z japonskejch kopí Gibsona,dělaj i parádní lubovky,občas se tady prodávaj na bazaru a dycky je to luxus kousek
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Dark Axel píše:já mám burny co se týče lawsuitů zařazené kvalitou někam poblíž Ibanez
mimochodem jedno lawsuit ibanez LP z 80. let bylo to nejlepší LP, na jaké jsem kdy hrál nějaké Gibsony... pche
V 70 letech prý dělal Ibanez nejlepší kopie LesPaulů,takže když máš Burny někde tam tak to bude super
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300