Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Re: Metallica

Příspěvek od žebrák »

Wocass píše:To nevím, mám z toho taky strach, že než-li se rozhoupu tak to bude pryč.
A nejvíc na ptáka že před vánocema mi ani nikdo nepučí!! :cry: :D
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

žebrák píše:
Wocass píše:To nevím, mám z toho taky strach, že než-li se rozhoupu tak to bude pryč.
A nejvíc na ptáka že před vánocema mi ani nikdo nepučí!! :cry: :D
Si piště že budou pryč brzo - protože hodně lidí určitě řeší to stejný co mi .. jet nebo nejet , a budou lístky rychle vyprodaný ? Velká thrashová čtyřka - tu musím vidět - du koupit lístky !

:D
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kytarákjames »

žebrák píše:Myslíte že ty lístky pudou rychle pryč? Rád bych ten za 2 a půl, ale prachy nebudu mít upe hned...
myslím že jen tak nezmizí....budou to podle mě prodávat co nejdýl aby z toho vytřískali co nejvíc...přece jenom tam nebude omezená kapacita jako v hale...
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Mirus píše:Si piště že budou pryč brzo - protože hodně lidí určitě řeší to stejný co mi .. jet nebo nejet , a budou lístky rychle vyprodaný ? Velká thrashová čtyřka - tu musím vidět - du koupit lístky !

No přesně tak!! Tve já teď nejvíc šílim ze školy a ještě do toho musim šílet z toho že na mě nezbydou lístky na takovoudle akci!!

Já du skákat z vokna asi.
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

žebrák píše:
Mirus píše:Si piště že budou pryč brzo - protože hodně lidí určitě řeší to stejný co mi .. jet nebo nejet , a budou lístky rychle vyprodaný ? Velká thrashová čtyřka - tu musím vidět - du koupit lístky !

No přesně tak!! Tve já teď nejvíc šílim ze školy a ještě do toho musim šílet z toho že na mě nezbydou lístky na takovoudle akci!!

Bacha je tam zima , radši se utop večer ve vaně :D
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Ty vole já jsem nadrženej...i Megadeth! Kdyby to nebylo tři čtvrtě republuky daleko, hneb bych si prohloubil kapsu :(
Mirus píše:
žebrák píše:

A předtím tu vanu dones ven :D
fekál.
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

ještě před rokem bych se z toho mohl pos*at a ted nic, nejedu, tolik peněz na to nedam...
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Skořepný Šokátor píše:Ty vole já jsem nadrženej...i Megadeth! Kdyby to nebylo tři čtvrtě republuky daleko, hneb bych si prohloubil kapsu :(
Mirus píše:
žebrák píše: No přesně tak!! Tve já teď nejvíc šílim ze školy a ještě do toho musim šílet z toho že na mě nezbydou lístky na takovoudle akci!!

A předtím tu vanu dones ven :D
To zase jste se dostali k pí******m :D :D
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Wocass píše:
Sranda musí být a člověk se musí pobavit i v tehle těžké hodine - problém s lístkama :roll:
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Mirus píše:
Wocass píše:
Sranda musí být a člověk se musí pobavit i v tehle těžké hodine - problém s lístkama :roll:
Přesně - sranda musí být i kdyby tatu věšěli
fekál.
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

Skořepný Šokátor píše: Přesně - sranda musí být i kdyby tatu věšěli

+1 :mrgreen:
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

Skořepný Šokátor píše:
Mirus píše:
Wocass píše:
Přesně - sranda musí být i kdyby tatu věšěli
tak to jsem ještě neslyšel:D:D
holkoun

Příspěvek od holkoun »

Skořepný Šokátor píše:
kytarákjames píše:
holkoun píše:Kytarak james: no nastesti, jak je u Metalliky zvykem, hrajou v drtivy vetsine skladby do roku 1991. Takze bych rek, ze z novyho alba toho moc nebude....byt to album je o dost lepsi nez ten pruser pred tim...
no myslím že z DM něco zazní...a St.Anger bych za průser nepovažoval:D
Průser byl S&M
No S&M je zbytecna deska (jedna z nejzbytecnejsich co znam) - ale ty skladby jsou tam vetsinou skvely (jen hrozne udelany, IMHO jeden z nejhorsich Kamenovych vytvoru)...ale St.Anger je totalni pruser, kdyby to nenatocila Metla tak tu desku nekoupi ani noha....a ty kecy kolem toho, jak vazne je mysleli je videt kam se priklonili na DM
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

holkoun píše:No S&M je zbytecna deska (jedna z nejzbytecnejsich co znam) - ale ty skladby jsou tam vetsinou skvely (jen hrozne udelany, IMHO jeden z nejhorsich Kamenovych vytvoru)...ale St.Anger je totalni pruser, kdyby to nenatocila Metla tak tu desku nekoupi ani noha....a ty kecy kolem toho, jak vazne je mysleli je videt kam se priklonili na DM
Nesouhlasím... St. Anger mě příjde jako jedna z jejich nejlepších desek. Našel jsem jsi k ní cestu a ta agresivita a elán co z tohoto alba srší je neuvěřitelný.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

A mně se líbí S&M i St.Anger! Heč! Kdo si na mě chce šáhnout?

čekujte 1:22! Já si to pouštěl pořád dokola, to je upe krutý! To sem vod Jamese nikdy neslyšel.

A jedno pro zasmání :D
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

Wocass píše:
holkoun píše:No S&M je zbytecna deska (jedna z nejzbytecnejsich co znam) - ale ty skladby jsou tam vetsinou skvely (jen hrozne udelany, IMHO jeden z nejhorsich Kamenovych vytvoru)...ale St.Anger je totalni pruser, kdyby to nenatocila Metla tak tu desku nekoupi ani noha....a ty kecy kolem toho, jak vazne je mysleli je videt kam se priklonili na DM
Nesouhlasím... St. Anger mě příjde jako jedna z jejich nejlepších desek. Našel jsem jsi k ní cestu a ta agresivita a elán co z tohoto alba srší je neuvěřitelný.[/quote

s tím souhlasím...často si tohle album poslechnu radši než třeba Load a Reload.. tím nechci říct že tyhle dvě alba jsou nějak horší..
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

žebrák píše:A mně se líbí S&M i St.Anger! Heč! Kdo si na mě chce šáhnout?

čekujte 1:22! Já si to pouštěl pořád dokola, to je upe krutý! To sem vod Jamese nikdy neslyšel.

A jedno pro zasmání :D
nooo James je ve formě....myslím že všichni 4...
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

kytarákjames píše:
Wocass píše: Nesouhlasím... St. Anger mě příjde jako jedna z jejich nejlepších desek. Našel jsem jsi k ní cestu a ta agresivita a elán co z tohoto alba srší je neuvěřitelný.
s tím souhlasím...často si tohle album poslechnu radši než třeba Load a Reload.. tím nechci říct že tyhle dvě alba jsou nějak horší..
Přesně moje řeč. To album má svoje magický kouzlo. a S&M se mi líbí taky hlavně The Memory Remains :twisted:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Wocass píše:Přesně moje řeč. To album má svoje magický kouzlo. a S&M se mi líbí taky hlavně The Memory Remains :twisted:
Tojó, začátek Memory je k nezaplacení...a část "ná na na ná ná ná ná..." je taky nejvíc.

Helejte comyslíte na ten sonisphere jesli Metallica vytasí nějakej spešl lineup, nebo pojedou klasiku poslední doby?
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

žebrák píše:
Wocass píše:Přesně moje řeč. To album má svoje magický kouzlo. a S&M se mi líbí taky hlavně The Memory Remains :twisted:
Tojó, začátek Memory je k nezaplacení...a část "ná na na ná ná ná ná..." je taky nejvíc.

Helejte comyslíte na ten sonisphere jesli Metallica vytasí nějakej spešl lineup, nebo pojedou klasiku poslední doby?
Vůbec netuším , ale mohli by tam zakomponovat něco z jejich prvních alb , thrashovej nářez , když se tam setká velká thrashová čtyřka .. mohli by dát Whiplash , z toho vždycky upouštím sliny ..
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“