tak pěkně od začátku
žeru zvuk SLO, žeru celkově zvuk soldana, vedle mesy to byl pro mě vždycky top zvuk akorát krapet "nedosažitelný"...libuju si v netradičních zvucích, proto mám např. caliber namísto recta atd.....hraju vcelku jednoduchý hardcore/disbeat, potřebuju ale spolehlivý "higain" aparát protože hodně koncertujem a navíc hraju ve třech kapelách....časem jsem zjistil že prostě potřebuju jen jeden nabouchaný overdrive, a nic víc co by se na aparátu mohlo "po*rat"....dále čím míň ovládacích prvků tím pro mě líp, stačí mi jen dva snímače, volume a clona a pracky...ale víceméně s kapelou jedu na 90% na kytaře na "všechno doprava"....zbytek nastavení je "volnočasové"

:D čistý zvuk nepotřebuju, a když bych jednou musel tak si třeba pořídím blackheart hlavičku nebo podobně ale to fakt neplánuju...overdrive z avengeru je tvrdý, hutný a přitom dost konkrétní, depth poťák fakt není moc potřeba

přitom to není nějaký klasický higain...nepotřebuju smyčku, nepotřebuju reverb, takový aparát jsem si chtěl nechat postavit ale tohle mě vyjde sice dráž ale přecijenom je to prodejnější záležitost než nějaký "custom" dord apod, kdyby náhodou bylo potřeba prodat....Sice součástky použité v avengeru už nejsou to co v SLOčkách ale v rectifierech už taky ne to co v mark sériích a pořád to hraje

jediné co netuším je reakce avengeru na různé boxy...třeba caliber je v tomhle peklo protože na každém boxu hraje jak jiný zesák...což je věc, která mi občas překáží, páč se občas vymele auto, jedem osobákem a tam tu svoji kraksnu nenarvu a pak se divím co mi z toho leze když to postavím na jiný box....je to sice v mnohém výhoda ale v těchhle případech fakt moc ne.... navíc budu kvůli toho avengeru prodávat svůj box a postavím ho nejspíš na 1960 nebo 1960AV, nebo jinej box do 10tis....časem ale chci našetřit zase na 4x12 do mesy protože ten zvuk je prostě jinde
Jinak avenger je pro mě ve zkratce, jednoduchost, spolehlivost, síla a jedinečnost....což je přesně to co potřebuju

navíc je to cenově dostupná záležitost

:D