Srovnání krku
Pravidla fóra
- MrCoreyGuitarman
Srovnání krku
Ahoj, už teda zase píšu. Nevím jestli se mám bát to udělat, to že strčím imbusovej klíč do šroubu, kterej má kytara v krku, o to se nebojím, ale jde o to, že kytara je lepená a nechci aby se to nějak odlepilo při rovnání u toho krku... Díky 
-
charliealpha
Re: Srovnání krku
Mno...to riziko, ze spoj povoli, tu jiste je. Moc zpusobu jak tocit sroubem neni, takze pokud to udelas gentlemansky a citlive a pred tim povolis struny, tak mas stejnou pravdepodobnost, ze to rupne, jako by mel kytarar
Mimochodem, ja sem kdysi davno sroubem kroutil tak usilovne,ze sem ho ukroutil tesne pod imbusem 
Co je na ní lepené? Asi hlava nebo patka krku, ne? Ještě jsem neviděl krk zlomený v půli, který by byl opravitelný. Neboj se toho, v těch místech se to vůbec nehýbe.MrCoreyGuitarman píše:Ahoj, už teda zase píšu. Nevím jestli se mám bát to udělat, to že strčím imbusovej klíč do šroubu, kterej má kytara v krku, o to se nebojím, ale jde o to, že kytara je lepená a nechci aby se to nějak odlepilo při rovnání u toho krku... Díky
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- MrCoreyGuitarman
Myslím ta patka, aby se to nějak neodlepilo a nepopraskalo to...
Pouvažuj nad tím, co se kde hýbe při manipulaci s výztuhou - přijdeš sám na to, že se s tím nemůže nic stát.MrCoreyGuitarman píše:Myslím ta patka, aby se to nějak neodlepilo a nepopraskalo to...
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
- MrCoreyGuitarman
Tak jo teda
Zkusím to...