Metallica
- VratikSlayer
Re: Metallica
Nevim, jestli to tu už nebylo a nejspíš to asi stejně všichni znáte, ale kdyby náhodou něko neznal....
Mechanix by byl zajímavej v tomto provedení 
Vám takle pročítám všemožný komenty k videím od Metallicy nebo jejich fórum a už mě nejvíc nebaví pořád všude číst jak je Lars hrozně špatnej, že fláká double bass, že neumí vůbec nic a všichni sou lepší než von. Připadám si uplně divnej, když to takle nevidim. Podle mě je Lars týpek jak hovado a co nemá v bubnování co jiný maj, dohání tim jakej je. Krutej.
Taky ho hrozně nesnášíte? Já teda ne.
A teď se mi vaří krev u tohohle videa, resp. teda u komentů.
Proč se musej fandové různejch skupin navzájem hejtovat?
- Skořepný Šokátor
No tak zabubnuje víc než já tak proč ho nemít rád...
Na druhou stranu pro mě je takovej Lombardo lepší ale na Larsovi nevidim nic blbýho
fekál.
Kdyby neuměl vůbec nic, tak neni tam kde ježebrák píše:Vám takle pročítám všemožný komenty k videím od Metallicy nebo jejich fórum a už mě nejvíc nebaví pořád všude číst jak je Lars hrozně špatnej, že fláká double bass, že neumí vůbec nic a všichni sou lepší než von. Připadám si uplně divnej, když to takle nevidim. Podle mě je Lars týpek jak hovado a co nemá v bubnování co jiný maj, dohání tim jakej je. Krutej.
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
Larse mám rád...stejně jako ostatní členy...jsou lepší bubeníci než Lars..právě třeba Lombardo..a co jako...?:D
Na světě je spousta lepších bubeníků než Lars...
Ale netvrdím, že neumí hrát...
Akorát mi příjde, že už nehraje tak jako kdysi, ...
že už jeho bicí tak pěkně nevykreslují atmosféru jak dřív... (Např. v Enter Sandman, nebo v Sanitariu ji krásně podbarvily...)
Ale netvrdím, že neumí hrát...
Akorát mi příjde, že už nehraje tak jako kdysi, ...
že už jeho bicí tak pěkně nevykreslují atmosféru jak dřív... (Např. v Enter Sandman, nebo v Sanitariu ji krásně podbarvily...)
Naposledy upravil(a) Prejdák dne 23.12.2009 11:47, celkem upraveno 1 x.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
asi to bude tim ze clovek zkratka neni stejne vykonny v kazdem veku
A todle nikdo nedokáže pochopit...mně by upadly ruce kdybych měl zahrát třeba jen takový Battery...mnó a von do toho takle mlátí celej večer a už přes 25 let. Nebudu se na něj zlobit za to, že nehraje jako když mu bylo 20 přece.McKozias píše:asi to bude tim ze clovek zkratka neni stejne vykonny v kazdem veku
A ještě si nevodpustim reakci na tohle z tématu vo riffu z blackened...McKozias píše:zebrak - neco si precti o historii thrash metalu a pak si klidne ty koule ukousni:-) kdyz neco nevim, neznamena ze to tak neni...
Jestli mě chceš ohromit tim, jak seš chytrej a víš že thrash vznik z heavy a punku, tak to nezabírá. Ale vyblejt takovou věc jakože KEA je punkový album, to může jen...nevim jak to napsat slušně.
Bacha pánové, my sme vlastně všichni pankáči! Posloucháme přece Metallicu!
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
todle jsme daval do citace, takze aby to nebylo na me 
-
dfleischer
V době kdy sem řezal do škopků byl pro mě Lars vzor
...a myslim si na to kolik mu je,je pořád k*rva dobrej! Akorát mě s*re jak si (resp. Metallice) skazil sound těma "novejma" bicíma co má od Loadu (a hlavně jak začal používat ten China činel nebo jak se to menuje)...jak už tady někdo psal,nejlepší zvuk v Metallice byl když nebyl Lars za těma svejma bicíma vidět

Lars je jen průměrnej bubeník. Ale není člověk, kterej by lépe pasoval na podium Metallicy, než on. TO JE FAKT.
To, kolik on dá energie divákům, to je neskutečný, škoda jen, že nedává tolik energie ve svém volném čase i bicím, no, ale tak to je, a někdo s tím nic neudělá. Škoda.
A porovnávat ho s jinejma bicmenama? Proč ne, Lars sice neobstojí, ale Lars a James napsali thrashmetalovou historii.
Lombardo nedávno prohlásil, a velmi hezky, mile a vtipně, že by Larse vzal na týden k sobě domů, a trochu mu ukázal nějaký správný techniky, nicméně, Lars by ho další týden mohl učit jak postavit nejúspěšnější metalovou kapelu všech dob. Každej má něco no, a Lars má tu energii pro lidi, a prachy. To mu stačí.
To, kolik on dá energie divákům, to je neskutečný, škoda jen, že nedává tolik energie ve svém volném čase i bicím, no, ale tak to je, a někdo s tím nic neudělá. Škoda.
A porovnávat ho s jinejma bicmenama? Proč ne, Lars sice neobstojí, ale Lars a James napsali thrashmetalovou historii.
Lombardo nedávno prohlásil, a velmi hezky, mile a vtipně, že by Larse vzal na týden k sobě domů, a trochu mu ukázal nějaký správný techniky, nicméně, Lars by ho další týden mohl učit jak postavit nejúspěšnější metalovou kapelu všech dob. Každej má něco no, a Lars má tu energii pro lidi, a prachy. To mu stačí.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
No na druhou stranu Lars je zase bubeník co za to umí vzít. A ne jako ty bubeníci co jedou světelnou rychlostí a blány se skoro nedotknou. U Larse se ty blány pořádně porhejbaj 
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Porovnávat Larse s Lombardem a Jordisnem je prostě hloupost. Lars není primárně technicky založený bubeník - Lombardo je zakladatel moderního metalového bubnování, co jsem se tak kdysi dočetl. Lars je silový styl bubeníka hraje toho méně, ale mnohem agresivněji a živelněji. Takže kdyby mi někdo řekl: "Vybral by sis do kapely Ulricha nebo Lombarda?" - tak já bych si vybral Larse.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Hmmm...hádejte kerá skupina byla 1. v "The Top Ten Bands Of The Decade: Metal Continues To Rule Supreme" na ultimate-guitar.com?
A už se tam zas rozčilujou jak to neni pravda!!
http://www.ultimate-guitar.com/columns/ ... preme.html
A už se tam zas rozčilujou jak to neni pravda!!
http://www.ultimate-guitar.com/columns/ ... preme.html
Celkově mi to nesedí...
Ale já to dohromady nedával...
Ale já to dohromady nedával...
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
tydlety anekty jsou zarukou spolehlivosti...dorazilo me jak tam jednou bylo neco ve smyslu nejlepsi deska-slipknot vol.3, nejhorsi deska-slipknot vol.3..takze asi tak 
McKozias píše:tydlety anekty jsou zarukou spolehlivosti...dorazilo me jak tam jednou bylo neco ve smyslu nejlepsi deska-slipknot vol.3, nejhorsi deska-slipknot vol.3..takze asi tak
Mam dokonce pocit že jednou tam byla Metallica jako nejlepší a zároveň taky nejhorší
- Skořepný Šokátor
WTF??? A7X druzí? Jsou dobří a já je mám rád ale takhle? A CoB 21.??? Slayer 39.?????????
Jděte do řiti s tímhle...
Nemluvě o tom, že o jakýchsi Muse jsem nikdy neslyšel...
EDIT: Tenhle příspěvek je úplně boží: "ugh, I dont like metal :/"
EDIT: Tenhle příspěvek je úplně boží: "ugh, I dont like metal :/"
fekál.
A? Tak někdo nemá rád metal...
O spoustě skupin, co jsem tam viděl - jsem před tím vůbec nevěděl...
Třeba o těch Mastodon...
Edit: Předpokládám, že to je nějaká skupina s blitím do mikrofonu...
O spoustě skupin, co jsem tam viděl - jsem před tím vůbec nevěděl...
Třeba o těch Mastodon...
Edit: Předpokládám, že to je nějaká skupina s blitím do mikrofonu...