Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
VratikSlayer

Re: Metallica

Příspěvek od VratikSlayer »

Nevim, jestli to tu už nebylo a nejspíš to asi stejně všichni znáte, ale kdyby náhodou něko neznal....

Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Mechanix by byl zajímavej v tomto provedení :D
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Vám takle pročítám všemožný komenty k videím od Metallicy nebo jejich fórum a už mě nejvíc nebaví pořád všude číst jak je Lars hrozně špatnej, že fláká double bass, že neumí vůbec nic a všichni sou lepší než von. Připadám si uplně divnej, když to takle nevidim. Podle mě je Lars týpek jak hovado a co nemá v bubnování co jiný maj, dohání tim jakej je. Krutej.

Taky ho hrozně nesnášíte? Já teda ne.

A teď se mi vaří krev u tohohle videa, resp. teda u komentů.

Proč se musej fandové různejch skupin navzájem hejtovat?
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

No tak zabubnuje víc než já tak proč ho nemít rád... :D Na druhou stranu pro mě je takovej Lombardo lepší ale na Larsovi nevidim nic blbýho
fekál.
NHK

Příspěvek od NHK »

žebrák píše:Vám takle pročítám všemožný komenty k videím od Metallicy nebo jejich fórum a už mě nejvíc nebaví pořád všude číst jak je Lars hrozně špatnej, že fláká double bass, že neumí vůbec nic a všichni sou lepší než von. Připadám si uplně divnej, když to takle nevidim. Podle mě je Lars týpek jak hovado a co nemá v bubnování co jiný maj, dohání tim jakej je. Krutej.

Taky ho hrozně nesnášíte? Já teda ne.

A teď se mi vaří krev u tohohle videa, resp. teda u komentů.

Proč se musej fandové různejch skupin navzájem hejtovat?
Kdyby neuměl vůbec nic, tak neni tam kde je :!: Jak to tak bejvá tak podle mě většina těch rádoby kritiků umí akorát zapnout PC
ESP LTD EC-401 BK LANEY TI15-112 MONSTER Rock-12
ObrázekObrázekObrázek
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kytarákjames »

Larse mám rád...stejně jako ostatní členy...jsou lepší bubeníci než Lars..právě třeba Lombardo..a co jako...?:D
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Na světě je spousta lepších bubeníků než Lars...
Ale netvrdím, že neumí hrát...
Akorát mi příjde, že už nehraje tak jako kdysi, ...
že už jeho bicí tak pěkně nevykreslují atmosféru jak dřív... (Např. v Enter Sandman, nebo v Sanitariu ji krásně podbarvily...)
Naposledy upravil(a) Prejdák dne 23.12.2009 11:47, celkem upraveno 1 x.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

asi to bude tim ze clovek zkratka neni stejne vykonny v kazdem veku
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

McKozias píše:asi to bude tim ze clovek zkratka neni stejne vykonny v kazdem veku
A todle nikdo nedokáže pochopit...mně by upadly ruce kdybych měl zahrát třeba jen takový Battery...mnó a von do toho takle mlátí celej večer a už přes 25 let. Nebudu se na něj zlobit za to, že nehraje jako když mu bylo 20 přece.

McKozias píše:zebrak - neco si precti o historii thrash metalu a pak si klidne ty koule ukousni:-) kdyz neco nevim, neznamena ze to tak neni...
A ještě si nevodpustim reakci na tohle z tématu vo riffu z blackened...

Jestli mě chceš ohromit tim, jak seš chytrej a víš že thrash vznik z heavy a punku, tak to nezabírá. Ale vyblejt takovou věc jakože KEA je punkový album, to může jen...nevim jak to napsat slušně.

Bacha pánové, my sme vlastně všichni pankáči! Posloucháme přece Metallicu! :roll:
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

todle jsme daval do citace, takze aby to nebylo na me :D
dfleischer

Příspěvek od dfleischer »

V době kdy sem řezal do škopků byl pro mě Lars vzor :lol: :D ...a myslim si na to kolik mu je,je pořád k*rva dobrej! Akorát mě s*re jak si (resp. Metallice) skazil sound těma "novejma" bicíma co má od Loadu (a hlavně jak začal používat ten China činel nebo jak se to menuje)...jak už tady někdo psal,nejlepší zvuk v Metallice byl když nebyl Lars za těma svejma bicíma vidět :D :D
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Lars je jen průměrnej bubeník. Ale není člověk, kterej by lépe pasoval na podium Metallicy, než on. TO JE FAKT.

To, kolik on dá energie divákům, to je neskutečný, škoda jen, že nedává tolik energie ve svém volném čase i bicím, no, ale tak to je, a někdo s tím nic neudělá. Škoda.

A porovnávat ho s jinejma bicmenama? Proč ne, Lars sice neobstojí, ale Lars a James napsali thrashmetalovou historii.

Lombardo nedávno prohlásil, a velmi hezky, mile a vtipně, že by Larse vzal na týden k sobě domů, a trochu mu ukázal nějaký správný techniky, nicméně, Lars by ho další týden mohl učit jak postavit nejúspěšnější metalovou kapelu všech dob. Každej má něco no, a Lars má tu energii pro lidi, a prachy. To mu stačí.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

No na druhou stranu Lars je zase bubeník co za to umí vzít. A ne jako ty bubeníci co jedou světelnou rychlostí a blány se skoro nedotknou. U Larse se ty blány pořádně porhejbaj :twisted:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Porovnávat Larse s Lombardem a Jordisnem je prostě hloupost. Lars není primárně technicky založený bubeník - Lombardo je zakladatel moderního metalového bubnování, co jsem se tak kdysi dočetl. Lars je silový styl bubeníka hraje toho méně, ale mnohem agresivněji a živelněji. Takže kdyby mi někdo řekl: "Vybral by sis do kapely Ulricha nebo Lombarda?" - tak já bych si vybral Larse.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Hmmm...hádejte kerá skupina byla 1. v "The Top Ten Bands Of The Decade: Metal Continues To Rule Supreme" na ultimate-guitar.com? 8) 8) 8)

A už se tam zas rozčilujou jak to neni pravda!! :D

http://www.ultimate-guitar.com/columns/ ... preme.html
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Celkově mi to nesedí...
Ale já to dohromady nedával... :)
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

tydlety anekty jsou zarukou spolehlivosti...dorazilo me jak tam jednou bylo neco ve smyslu nejlepsi deska-slipknot vol.3, nejhorsi deska-slipknot vol.3..takze asi tak :D
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

McKozias píše:tydlety anekty jsou zarukou spolehlivosti...dorazilo me jak tam jednou bylo neco ve smyslu nejlepsi deska-slipknot vol.3, nejhorsi deska-slipknot vol.3..takze asi tak :D

Mam dokonce pocit že jednou tam byla Metallica jako nejlepší a zároveň taky nejhorší :D
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

WTF??? A7X druzí? Jsou dobří a já je mám rád ale takhle? A CoB 21.??? Slayer 39.????????? :shock: Jděte do řiti s tímhle... :evil: Nemluvě o tom, že o jakýchsi Muse jsem nikdy neslyšel...
EDIT: Tenhle příspěvek je úplně boží: "ugh, I dont like metal :/"
fekál.
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

A? Tak někdo nemá rád metal...
O spoustě skupin, co jsem tam viděl - jsem před tím vůbec nevěděl...
Třeba o těch Mastodon...

Edit: Předpokládám, že to je nějaká skupina s blitím do mikrofonu...
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“