Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
rasomaso

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od rasomaso »

pupack můj názor už znáš :) tele.kome poslouchal jsem to a bylo to dobré, občas mi tam teda víc než bendy vadily určitý rytmický nepřesnosti, ale to asi chce hrát a postupem času nacvičit, musim uznat že je to poměrně obtížný sólo, já bych s tim měl taky problémy :D jinak taky se mi líbil ten zvuk

no a tady je zas moje, je to nejvíc simple song od Jimiho ale tak máte tam na konci přáníčko tak buďte hodní :mrgreen:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
alkaba

Příspěvek od alkaba »

rasomaso: pěkné, ale docela ti tam utíká rytmus :|
Squier Stratocaster® + 2x Lace Hot Gold + Hot Rails™ for Strat SHR-1
Make love, not war...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

taky mi to připadá tak nějak uspěchané místy

znovu a lépe, je to moje oblíbená :-P :lol:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

ále, mate smulu lip to nezahraju :P

...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Chicky chicky chiken! :D

Obrázek
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

ále, mate smulu lip to nezahraju
Ale houbičky, některý ty arytmičnosti tu pecku dělaj zajímavější...
...EDGE... - Dobrá pecka - u některejch figurek, bych jí preferoval trvale. :D

Hezkýho Rickenbeckera :lol: :lol: Nebo aspoň Bechera :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

no jako občas se tam asi netrefuju úplně skvěle, ale jestli myslíte třeba 2:25 tak to bylo schválně :D

panedge

Příspěvek od panedge »

Raso:je to trochu někde mimo rytmus,ale to nevadí,mě se to líbí moc a hlavně máš moc pěknej hendrixovskej zvuk
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
tele.kom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tele.kom »

Tak jsem to teď poslední tři dny dost piloval a tohle je výsledek.. Snad je rozdíl dost patrnej :). Snažil jsem jak o vibráto tak o co nejmíň nepřesností v bendech. Jen do mě :)

kaprik13

Příspěvek od kaprik13 »

rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

kaprik13 píše:Zhodnoťte naši tvorbu http://www.bandzone.cz/behindthestage
vaši tvorbu zhodnotím až přestaneš rejt do jaguar mastera a řekneš to normálně

telekome je to o moc lepší mi přijde, moc dobré :)

Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

tele.kom - lepší :-) sice máš před sebou hodně práce na tom vibrátu, ale když tam je, tak je to lepší, řekl bych
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

tele.kom píše:Tak jsem to teď poslední tři dny dost piloval a tohle je výsledek.. Snad je rozdíl dost patrnej :). Snažil jsem jak o vibráto tak o co nejmíň nepřesností v bendech. Jen do mě :)
Super.
- 2008 Gibson Les Paul Standard
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
piranha90
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piranha90 »

rasomaso píše:piranha90: jee to je pekny :D to hrajes cely slidem? nebo jen slidujes slidem a to ostatni normalne zbylejma prstama? sorry je to fakt blba otazka na kterou zna odpoved i Capt. Obvious ale chci se ujistit, tahle technika je mi ponekud neznama :mrgreen:
Jinak teda ze zacatku malinko nejistota ale celkove fakt dobry, pozdeji mi prislo ze ses rozehral a bylo to jistejsi, libilo se mi to. :)
Díky moc, bottleneckem jsou ty skluzy a občas prstové vyhrávky... Ty bych fakt slidem nezahrál :)

Martin Šuk - Concert Guitar Master Grade 2013 smrk+ palisandr
Seagull S6 Folk, cedr + divoká třešeň
Fender Standard Telecaster + Dimarzio Ritchie Kotzen pickups
Roland AC-60 Rosewood
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Tady muj Cover Hendrixe purple haze, kvalita zvuku je špatná, holt přehlcenej digitál, chyby se tam taky najdou, neni to uplně muj styl co bych hrál takže to ani tolika najetý nemam :)....a zvuk taky neni vychytanej :D
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

:lol: no je to vidět že tohle normálně nehraješ, to hraješ takovym metalovym stajlem :D no jako jak bych to řek, máš to tam rytmicky občas dost nepřesný, myslim že je to tim že se snažíš to zahrát moc přesně, kdybys tam nechal něco občas utýct a prostě to nehrál, ale ostatní hrál v rytmu tak to bude znít líp. Jinak taková ještě rada u tý části 0:44 jak tam vlastně zasekáváš to pavoučí éčko, tak zkus změnit trochu jak to hraješ pravou. Ty vlastně čekáš vždycky na to přejetí a jedeš vlastně furt zeshora dola nahoru dolu nahoru. Líp by se ti to hrálo kdybys tam držel pravou určitej rytmus, nevim jak to teď specifikovat (ale je to tušim jakoby dvojnásobek toho co tam heraješ) to bych ti asi musel nějak ukázat, ale jde o to že ty jednotlivý záseky jakoby neděláš samotnou pravou ale vždycky když přijde doba tak akorát domáčkneš levou na hmatník, takže se ti líp bude držet rytmus. :wink: Jinak je to teda horší než sem čekal :lol: ale furt ještě celkem solidní :D sorry :P

Drobák

Příspěvek od Drobák »

No tu radu sem si musel přečíst asi 5x než sem to pochopil :D...ale jo, vim co myslíš, jestli budu někdy v bližší době ladit standart tak na tom určitě zapracuju :)...jinak vim že se to hraje timhle stylem :), ale asi sem na to moc levej :lol:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Drobáku, to sorry, ale tohle fakt ne... strašně nepřesné (a ne proto, že bys to hrál příliš uvolněně, ale proto, že to hraješ příliš křečovitě), rytmicky většinu času dost mimo, chaotické vibráto atd...

věřím, že umíš hrát i lépe :wink:

edit: a ta pravačka fakt na takový styl hraní není absolutně zvyklá :-D
woro90

Příspěvek od woro90 »

Nech si tu pravačku ukázkat od někoho, kdo hraje nějaké funky věci, tam se to používá skoro pořád. Pravačka pořád kmitá jako metronom a pořád jde přes struny a levačka buď tlumí (ozvou se jenom rány) nebo domačkává (ozvou se tóny). Teda doufám že se bavíte o tomhle - fakt jsi to, raso, podal trochu chaoticky (no offense, asi bych to v tomhle kontextu nedokázal lépe) - tak sorry jestli plácám blbosti :wink:

Jo a to vibrato je šíleně křečovité, nervi ho tam tak agresivně, tohle není death :wink:
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Jo, máš pravdu...vim co myslíš, pravačka furt v ráži a levou si už jenom hraju, ale jak už někdo řekl vejš...fakt to neni muj styl :D, kdybyhc to zkoušle takhle tak to zahraju jak uplnej lagron, vim že když to člověk umí tak je to pak takový víc uvolněný a srší z toho taková jamová atmosféra, ale já sem spíš zvyklej hrát strojovější věci...nu-metal, metal core...právě proto sem dávám něco ve stadartu, jelikož v něm skoro nehraju...a popravdě sem čekal na rasovo vyjádření :)

Dark: nevim jestli bych to zvládl líp :D...pravda že sem to nahrával jenom jednou a samotnou nahrávku moc neslyšel, pc mam cca 6m od komba u kterýho sem seděl akouřit to moc nemůžu kvuli sousedum :)....takže sem se občas neslyšel vůbec....třeba solo ke kterýmu nikdo připomínky neměl sme začal moc rychle a byl mimo, ale neni tam skoro slyšet ten back, pak když sem se zastavil tak sem zaslechl kde bych měl bejt, spomalil a zase se chytl.....
Mě teda spíš víc trápí samotnej zvuk na živo...potřeboval bych nakopávadlo, protože místama je to moc přegainovaný...když cokoliv uberu tak jsou určitý části zase moc čistý...:(
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“