no a tady je zas moje, je to nejvíc simple song od Jimiho ale tak máte tam na konci přáníčko tak buďte hodní
Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
Re: Zhodnoťte naše nahrávky
pupack můj názor už znáš
tele.kome poslouchal jsem to a bylo to dobré, občas mi tam teda víc než bendy vadily určitý rytmický nepřesnosti, ale to asi chce hrát a postupem času nacvičit, musim uznat že je to poměrně obtížný sólo, já bych s tim měl taky problémy
jinak taky se mi líbil ten zvuk
no a tady je zas moje, je to nejvíc simple song od Jimiho ale tak máte tam na konci přáníčko tak buďte hodní
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
rasomaso: pěkné, ale docela ti tam utíká rytmus 
Squier Stratocaster® + 2x Lace Hot Gold + Hot Rails™ for Strat SHR-1
Make love, not war...
Make love, not war...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
taky mi to připadá tak nějak uspěchané místy
znovu a lépe, je to moje oblíbená

znovu a lépe, je to moje oblíbená
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
ále, mate smulu lip to nezahraju 
- ...EDGE...
Chicky chicky chiken! 

- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Ale houbičky, některý ty arytmičnosti tu pecku dělaj zajímavější...ále, mate smulu lip to nezahraju
...EDGE... - Dobrá pecka - u některejch figurek, bych jí preferoval trvale.
Hezkýho Rickenbeckera
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
no jako občas se tam asi netrefuju úplně skvěle, ale jestli myslíte třeba 2:25 tak to bylo schválně 
Raso:je to trochu někde mimo rytmus,ale to nevadí,mě se to líbí moc a hlavně máš moc pěknej hendrixovskej zvuk
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Tak jsem to teď poslední tři dny dost piloval a tohle je výsledek.. Snad je rozdíl dost patrnej
. Snažil jsem jak o vibráto tak o co nejmíň nepřesností v bendech. Jen do mě
Zhodnoťte naši tvorbu http://www.bandzone.cz/behindthestage
vaši tvorbu zhodnotím až přestaneš rejt do jaguar mastera a řekneš to normálněkaprik13 píše:Zhodnoťte naši tvorbu http://www.bandzone.cz/behindthestage
telekome je to o moc lepší mi přijde, moc dobré
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
tele.kom - lepší
sice máš před sebou hodně práce na tom vibrátu, ale když tam je, tak je to lepší, řekl bych
Super.tele.kom píše:Tak jsem to teď poslední tři dny dost piloval a tohle je výsledek.. Snad je rozdíl dost patrnej. Snažil jsem jak o vibráto tak o co nejmíň nepřesností v bendech. Jen do mě
![]()
- 2008 Gibson Les Paul Standard
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
- 2009 ESP Horizon FR II
- 1999 Fender Stratocaster USA Custom Vintage
- 1986 Gibson Explorer
---------------------------------------
- 1997 Ephiphone AJ18SCE
- 2021 Gibson Hummingbird Custom Adirondack
Díky moc, bottleneckem jsou ty skluzy a občas prstové vyhrávky... Ty bych fakt slidem nezahrálrasomaso píše:piranha90: jee to je peknyto hrajes cely slidem? nebo jen slidujes slidem a to ostatni normalne zbylejma prstama? sorry je to fakt blba otazka na kterou zna odpoved i Capt. Obvious ale chci se ujistit, tahle technika je mi ponekud neznama
![]()
Jinak teda ze zacatku malinko nejistota ale celkove fakt dobry, pozdeji mi prislo ze ses rozehral a bylo to jistejsi, libilo se mi to.
Martin Šuk - Concert Guitar Master Grade 2013 smrk+ palisandr
Seagull S6 Folk, cedr + divoká třešeň
Fender Standard Telecaster + Dimarzio Ritchie Kotzen pickups
Roland AC-60 Rosewood
Tady muj Cover Hendrixe purple haze, kvalita zvuku je špatná, holt přehlcenej digitál, chyby se tam taky najdou, neni to uplně muj styl co bych hrál takže to ani tolika najetý nemam
....a zvuk taky neni vychytanej 
No tu radu sem si musel přečíst asi 5x než sem to pochopil
...ale jo, vim co myslíš, jestli budu někdy v bližší době ladit standart tak na tom určitě zapracuju
...jinak vim že se to hraje timhle stylem
, ale asi sem na to moc levej 
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Drobáku, to sorry, ale tohle fakt ne... strašně nepřesné (a ne proto, že bys to hrál příliš uvolněně, ale proto, že to hraješ příliš křečovitě), rytmicky většinu času dost mimo, chaotické vibráto atd...
věřím, že umíš hrát i lépe
edit: a ta pravačka fakt na takový styl hraní není absolutně zvyklá
věřím, že umíš hrát i lépe
edit: a ta pravačka fakt na takový styl hraní není absolutně zvyklá
Nech si tu pravačku ukázkat od někoho, kdo hraje nějaké funky věci, tam se to používá skoro pořád. Pravačka pořád kmitá jako metronom a pořád jde přes struny a levačka buď tlumí (ozvou se jenom rány) nebo domačkává (ozvou se tóny). Teda doufám že se bavíte o tomhle - fakt jsi to, raso, podal trochu chaoticky (no offense, asi bych to v tomhle kontextu nedokázal lépe) - tak sorry jestli plácám blbosti 
Jo a to vibrato je šíleně křečovité, nervi ho tam tak agresivně, tohle není death
Jo a to vibrato je šíleně křečovité, nervi ho tam tak agresivně, tohle není death
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Jo, máš pravdu...vim co myslíš, pravačka furt v ráži a levou si už jenom hraju, ale jak už někdo řekl vejš...fakt to neni muj styl
, kdybyhc to zkoušle takhle tak to zahraju jak uplnej lagron, vim že když to člověk umí tak je to pak takový víc uvolněný a srší z toho taková jamová atmosféra, ale já sem spíš zvyklej hrát strojovější věci...nu-metal, metal core...právě proto sem dávám něco ve stadartu, jelikož v něm skoro nehraju...a popravdě sem čekal na rasovo vyjádření 
Dark: nevim jestli bych to zvládl líp
...pravda že sem to nahrával jenom jednou a samotnou nahrávku moc neslyšel, pc mam cca 6m od komba u kterýho sem seděl akouřit to moc nemůžu kvuli sousedum
....takže sem se občas neslyšel vůbec....třeba solo ke kterýmu nikdo připomínky neměl sme začal moc rychle a byl mimo, ale neni tam skoro slyšet ten back, pak když sem se zastavil tak sem zaslechl kde bych měl bejt, spomalil a zase se chytl.....
Mě teda spíš víc trápí samotnej zvuk na živo...potřeboval bych nakopávadlo, protože místama je to moc přegainovaný...když cokoliv uberu tak jsou určitý části zase moc čistý...
Dark: nevim jestli bych to zvládl líp
Mě teda spíš víc trápí samotnej zvuk na živo...potřeboval bych nakopávadlo, protože místama je to moc přegainovaný...když cokoliv uberu tak jsou určitý části zase moc čistý...