JANNY, zdá se že máme hodně společný vkus, co se týče bubnů
Taky bych vyměnila v tvé situaci plechový bubínek za dřevěný.
S bubnma jsi udělala dobrý rozhodnutí, myslím že jako bazar nebyly drahé a hrají slušně, alespoň co jsem slyšela sama....... ta dvojšlapka taky není zlá, i když je potřeba počítat s tím, že objí není žádný špičkový model. Ale nejde vše hned a pro tuto chvíli určitě SUPR!!!!
Co se týče plechů, tedy konkrétně RIDE za litřík..... no dá se samozřejmě, ale dobře vybírej. Opravdu by musela být docela klika, abys našla něco renomovnější značky v dobrém stavu a zvuku sedícího do tvého stylu ( v rámci styl a tvé cenové relace bych tak asi nejlíp viděla nějaký ALCHEMY Art, nebo SABIAN B8 PRO,... a i tak by to byla ukrutně báječná cena).
Nebála bych se i neznámých značek, no ty by to chtělo si na vlastní ucho oťukat a poslechnout. Spoléhat jen na Net a na zvukovou ukázku, to bych fakt neriskla. Potřebuješ trošku masivní ride, aby řádně "zvonil". levné a "noname" značky zpravidla na materiálu hodně šetří a to pak není ono...
Nebo ještě vydrž, přišetři pár stovek a někde kolem 2 tisíc už je to o moc lepší. Sama jsem třeba byla moc překvapená 20" ridem STAGG DH Briliant rock !!! je potřeba ale vybírat konkrétní kus!! každý zní jinak.
.. a nebo bys musela narazit na takového blázna, jako jsem byla třeba já na začátku léta, kdy jsem prodala mix plechů SABIAN B8 a B8 PRO za nějakých necelých 8 táců komplet. Byla tam 14 hajtka, 16 a 18" crash, 10" splash, 14" minichina, 18" crash/ride a 20" ride.... celý to bylo sotva za plovinu nákupky, ale já přezbrojovala na ANATOLIANy a tak jsem to chtěla mít pryč z baráku

Inzerát mi na to visel snad den, víc ne, a hned v sobotu na kšeftě si pro to kupec přijel.... poslehl si moje poslední hraní, lidi zatleskali a on si to sundal ze sady rovnou na podiu

... já mu k tomu jako bonus dala ještě starší látkový polstrovaný bag s logem Sabian
----------
PEHVE, nejsi sklerotik......

Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "