RANDALL RM20HB+RANDALL ULTRA XL
Pravidla fóra
-
Majkl.Duke
RANDALL RM20HB+RANDALL ULTRA XL
Zdravím,
chtěl jsme se zeptat,jeslti někdo nemá zkušenosti s těmito věcičkami?Jak na tom to je,jak to hraje, jeslti to je kravina nebo ne atd...
http://kytary.cz/randall-rm20hb-bez-modulu/HN099966/
http://kytary.cz/randall-ultra-xl/HN099988/
chtěl jsme se zeptat,jeslti někdo nemá zkušenosti s těmito věcičkami?Jak na tom to je,jak to hraje, jeslti to je kravina nebo ne atd...
http://kytary.cz/randall-rm20hb-bez-modulu/HN099966/
http://kytary.cz/randall-ultra-xl/HN099988/
Re: RANDALL RM20HB+RANDALL ULTRA XL
to je fakt s VK se dostanes na lepsi cenu (15t za randalla s modulem - VK za min jak 10)
zvuk to nema spatnej a navic to ma 100W - takze s tim uhrajes i koncerty
zvuk to nema spatnej a navic to ma 100W - takze s tim uhrajes i koncerty
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
S 15W class A uhrajes v pohode taky koncerty.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Nero se se svou zkušeností vyjádřit nemůže, ale co jsem se s ním konkrétně o tomhle aparátu bavil, tak psal, že ho to velmi oslovilo a že je to fakt povedená věc.
Jelikož zrovna on je poměrně "klasický" hráč a než v robotických kytarách a digitálním modelingu si libuje spíše v klasických nástrojích a elektronkových zesilovačích, čekal bych - i přes použitou technologii zásuvných modulů - hodně poctivý zvuk
zároveň výhodou a nevýhodou může být ten systém zásuvných modulů - jelikož to má jeden slot, tak se dostaneš buĎ k jednokanálu jen se zkresleným zvukem, nebo k jednokanálu s čistým zvukem (ideální pro krabičkáře
) - v tomhle by Vk byl určitě všestrannější, ovšem co se týče zvuku, tak vážně nevím... VK bych si osobně určitě nekoupil
a výkonu bych se ani nebál
hlasité to bude jistě dost (jak psal wohma... class A 15W není málo) a podle mě budeš mít možnost to alespoň nějak vytavit - u Vk bych si tak jistý nebyl
a další výhoda je, že když tě přestane bavit jeden zvuk, vyměníš moduly a hraješ dál
PS: nikdo není tak bohatý, aby si mohl kupovat levné věci
Jelikož zrovna on je poměrně "klasický" hráč a než v robotických kytarách a digitálním modelingu si libuje spíše v klasických nástrojích a elektronkových zesilovačích, čekal bych - i přes použitou technologii zásuvných modulů - hodně poctivý zvuk
zároveň výhodou a nevýhodou může být ten systém zásuvných modulů - jelikož to má jeden slot, tak se dostaneš buĎ k jednokanálu jen se zkresleným zvukem, nebo k jednokanálu s čistým zvukem (ideální pro krabičkáře
a výkonu bych se ani nebál
a další výhoda je, že když tě přestane bavit jeden zvuk, vyměníš moduly a hraješ dál
PS: nikdo není tak bohatý, aby si mohl kupovat levné věci
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
-
Teorge
Mě tohle lákalo v podobě komba a když jsem o tom uvažoval, tak mi někdo psal, že prý randall bude výrabět dvoukanalovou verzi těch dvacítek. Ale informace není ověřená a na Randallu jsem nic nenašel 
Jen jsem se tam na fóru dočetl, že si to někdo sám upgradoval na použití dvou modulů.
Jen jsem se tam na fóru dočetl, že si to někdo sám upgradoval na použití dvou modulů.
-
Majkl.Duke
Já jsi nic nechci pořizovat, já mám Biohazard 60 úplně mi stačí, zatím!
Já jsme chtěl jenom nějaký info otom, protože jse mi to zdá docela zajímavá věcička za ty prachy. ALe je faknt,že je škoda,že to má jenom jednu díru
,že by to chtělo aspon dvě. A těch 15w naprosto stačí, i to dokáže urvat p***l a jak tady bylo zmíněto,aspon to člověk muže ohulit a dostat z toho všechno,než z nějakých 60-120 krávy 
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, 60W rve jako prase
Ja se priklanim k tomu, ze by to mohlo za ty prachy mit aspon tri telesne otvory
aby to bylo pouzitelnejsi
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
-
Teorge
Mimochodem na internetu si lidé ty moduly sami upgradují, některé součástky se prodávají i na ebay a je u nich psané jak to ovlivní zvuk.
tohle hraje lip nez ten valveking. fakt to hraje vyborne - asi bych akorat nesel do toho ultra ale spis treba do XTC, ten mi prijde z tech tovarnich modulu jako jeden z nejlepsich. pokud nejste kapela noise maniaku tak to s tou 20kou utahnes - sice na hrane ale jo.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Vy jste blázni, srovnávat Randall MTS s Valvekingem může snad jenom hluchej, nebo ten, co minimálně na jedno z toho nehrál...
Dark vše více méně řekl za mě - ty MTS mě dost oslovily a rozhodně bych za jistých okolností neváhal a šel do nich, protože ten zvuk, co z toho leze, je skvělej.
Konkrétně k tý RM20 - hlasitost je zcela dostatečná a obzvlášt při použití dobrýho boxu bych se nebál s ní vylézt na pódia. Trochu nevýhoda je pouze jeden slot, takže jeden kanál, z tohoto důvodu bych já koukal spíš po 50W verzi s dvěma sloty, ale tak co, každému vyhovuje něco jiného a někomu může jeden kanál stačit a ostatní zvuky dohledá pomocí krabiček.
Ten Ultra modul konkrétně jsme nezkoušel, ale v nabídce jich mají fakt hafo a vybere si tam snad každej...
Dark vše více méně řekl za mě - ty MTS mě dost oslovily a rozhodně bych za jistých okolností neváhal a šel do nich, protože ten zvuk, co z toho leze, je skvělej.
Konkrétně k tý RM20 - hlasitost je zcela dostatečná a obzvlášt při použití dobrýho boxu bych se nebál s ní vylézt na pódia. Trochu nevýhoda je pouze jeden slot, takže jeden kanál, z tohoto důvodu bych já koukal spíš po 50W verzi s dvěma sloty, ale tak co, každému vyhovuje něco jiného a někomu může jeden kanál stačit a ostatní zvuky dohledá pomocí krabiček.
Ten Ultra modul konkrétně jsme nezkoušel, ale v nabídce jich mají fakt hafo a vybere si tam snad každej...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008