RANDALL RM20HB+RANDALL ULTRA XL

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Majkl.Duke

RANDALL RM20HB+RANDALL ULTRA XL

Příspěvek od Majkl.Duke »

Zdravím,

chtěl jsme se zeptat,jeslti někdo nemá zkušenosti s těmito věcičkami?Jak na tom to je,jak to hraje, jeslti to je kravina nebo ne atd...

http://kytary.cz/randall-rm20hb-bez-modulu/HN099966/

http://kytary.cz/randall-ultra-xl/HN099988/
frytol

Re: RANDALL RM20HB+RANDALL ULTRA XL

Příspěvek od frytol »

To ti můžu nabídnout moje VK. :) Má to 4x6L6, čistej zkreslenej. :)
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

to je fakt s VK se dostanes na lepsi cenu (15t za randalla s modulem - VK za min jak 10)
zvuk to nema spatnej a navic to ma 100W - takze s tim uhrajes i koncerty
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

S 15W class A uhrajes v pohode taky koncerty.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Nero se se svou zkušeností vyjádřit nemůže, ale co jsem se s ním konkrétně o tomhle aparátu bavil, tak psal, že ho to velmi oslovilo a že je to fakt povedená věc.
Jelikož zrovna on je poměrně "klasický" hráč a než v robotických kytarách a digitálním modelingu si libuje spíše v klasických nástrojích a elektronkových zesilovačích, čekal bych - i přes použitou technologii zásuvných modulů - hodně poctivý zvuk :-)

zároveň výhodou a nevýhodou může být ten systém zásuvných modulů - jelikož to má jeden slot, tak se dostaneš buĎ k jednokanálu jen se zkresleným zvukem, nebo k jednokanálu s čistým zvukem (ideální pro krabičkáře :-) ) - v tomhle by Vk byl určitě všestrannější, ovšem co se týče zvuku, tak vážně nevím... VK bych si osobně určitě nekoupil

a výkonu bych se ani nebál :wink: hlasité to bude jistě dost (jak psal wohma... class A 15W není málo) a podle mě budeš mít možnost to alespoň nějak vytavit - u Vk bych si tak jistý nebyl

a další výhoda je, že když tě přestane bavit jeden zvuk, vyměníš moduly a hraješ dál :-)

PS: nikdo není tak bohatý, aby si mohl kupovat levné věci
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Mě tohle lákalo v podobě komba a když jsem o tom uvažoval, tak mi někdo psal, že prý randall bude výrabět dvoukanalovou verzi těch dvacítek. Ale informace není ověřená a na Randallu jsem nic nenašel :(

Jen jsem se tam na fóru dočetl, že si to někdo sám upgradoval na použití dvou modulů.
Majkl.Duke

Příspěvek od Majkl.Duke »

Já jsi nic nechci pořizovat, já mám Biohazard 60 úplně mi stačí, zatím! :lol: Já jsme chtěl jenom nějaký info otom, protože jse mi to zdá docela zajímavá věcička za ty prachy. ALe je faknt,že je škoda,že to má jenom jednu díru :lol: ,že by to chtělo aspon dvě. A těch 15w naprosto stačí, i to dokáže urvat p***l a jak tady bylo zmíněto,aspon to člověk muže ohulit a dostat z toho všechno,než z nějakých 60-120 krávy :lol:
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Jojo, 60W rve jako prase :) Ja se priklanim k tomu, ze by to mohlo za ty prachy mit aspon tri telesne otvory :D aby to bylo pouzitelnejsi
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Mimochodem na internetu si lidé ty moduly sami upgradují, některé součástky se prodávají i na ebay a je u nich psané jak to ovlivní zvuk.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

tohle hraje lip nez ten valveking. fakt to hraje vyborne - asi bych akorat nesel do toho ultra ale spis treba do XTC, ten mi prijde z tech tovarnich modulu jako jeden z nejlepsich. pokud nejste kapela noise maniaku tak to s tou 20kou utahnes - sice na hrane ale jo.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Vy jste blázni, srovnávat Randall MTS s Valvekingem může snad jenom hluchej, nebo ten, co minimálně na jedno z toho nehrál... :roll:

Dark vše více méně řekl za mě - ty MTS mě dost oslovily a rozhodně bych za jistých okolností neváhal a šel do nich, protože ten zvuk, co z toho leze, je skvělej.

Konkrétně k tý RM20 - hlasitost je zcela dostatečná a obzvlášt při použití dobrýho boxu bych se nebál s ní vylézt na pódia. Trochu nevýhoda je pouze jeden slot, takže jeden kanál, z tohoto důvodu bych já koukal spíš po 50W verzi s dvěma sloty, ale tak co, každému vyhovuje něco jiného a někomu může jeden kanál stačit a ostatní zvuky dohledá pomocí krabiček.

Ten Ultra modul konkrétně jsme nezkoušel, ale v nabídce jich mají fakt hafo a vybere si tam snad každej...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“