Výběr kytary do 5000 Kč

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
xid00

Re: Výběr kytary do 5000 Kč

Příspěvek od xid00 »

to je k smichu :) vždycky ti to někdo doporučí ty řekneš že jestli jí neprodal tak ji vemeš a další příspěvek od tebe už je že ses rozhodl pro tu novou :D ale co vyčítat ti to nikdo nemůže ... když se pořizuje první kytara tak každý chce novou za každou cenu i kdyby měl koupit šunt. Ja udělal to samý, ted kdyz porizuju druhou tak se už po novejch vubec nekoukam, jen po bazaru, i na kombo...
Jinak na stejnou kytaru jsem hrál v hudebninách, a i bez těch snímačů by za ty peníze celkem stála.
Guitars: Les Paul Epiphone Custom Ebony, Strat Cruiser by Crafter
Kombo: Cruiser by Crafter 10w, brzy přibude buť roland cube 20x nebo Line6 Spider II HD150
Berrdy

Příspěvek od Berrdy »

Jasná zpráva ! Ber tu od banána - už jsem s ním byl domluvený na koupi, ale před vánoci mi kleklo auto, takže prachy jsou v čudu! sh*t! Sice jsem tajně doufal, že s tím banán ještě nějakou dobu vydrží, ale přeci mu nebudu kazit kšefty, když nevím, kdy ty prachy splaším :cry:
Jinak jestli jsi to ještě neviděl, podívej se jak na ni válí Dark Axel !!!
http://www.youtube.com/user/mariahkoko# ... 06Q7-RSA5E
zobec - YAMAHA × štěbenec - AMATI De Luxe × škopky - historické AMATI, obuv REMO, plechy MEINL ×
kejtra - CORT EARTH 70, SIGMA DM-1, FENDER CD 140 ×
eletrika - CORT KX5 (R.M.Classic Neck - R.M.Custom), ESP LTD EC-1000 Piezo ×
apec - MARSHALL DSL 40, ROLAND CUBE 15X, MUZA GP 120
xid00

Příspěvek od xid00 »

já bych jí vzal jenže mě ten výřez jaký mají kytary cort nesedí do ruky (na hranách do šikma) ale jinak můžu doporučit... prostě dojet si osahat a pokud sedí tak určitě koupit
Kombo: Cruiser by Crafter 10w, brzy přibude buť roland cube 20x nebo Line6 Spider II HD150
Berrdy

Příspěvek od Berrdy »

Pokud to teda můžu posoudit jako "eletrický" začátečník, právě to zbroušení na pravé předloktí sice není vizuálně přímo košer, ale technicky je to velice, velice pohodlné! Tento typ jsem zkoušel u "muzikanta" a v porovnání s ostatními LP a superstraty se na to hraje velice příjemně. Toť ale pouze můj osobní názor.
zobec - YAMAHA × štěbenec - AMATI De Luxe × škopky - historické AMATI, obuv REMO, plechy MEINL ×
kejtra - CORT EARTH 70, SIGMA DM-1, FENDER CD 140 ×
eletrika - CORT KX5 (R.M.Classic Neck - R.M.Custom), ESP LTD EC-1000 Piezo ×
apec - MARSHALL DSL 40, ROLAND CUBE 15X, MUZA GP 120
xid00

Příspěvek od xid00 »

no ja nevim, mě to nesedí vzhledově ani fyzicky, protože když je ta hrana klasický tak si na ní tu ruku položím tak mi tam drří kdyžto jak je to tady zbroušené tak mi z toho ta ruka klouže dolu... nevim možná sem divnej ale mě to prostě nesedělo :D
kudlajz

Příspěvek od kudlajz »

Tak každý má jiný vkus, to je jasné že každému nesedí všechno. ;)
Epiphone Les Paul Studio Goth | Roland Cube 15W | Ernie Ball Regular Slinky
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“