Jinak na stejnou kytaru jsem hrál v hudebninách, a i bez těch snímačů by za ty peníze celkem stála.
Výběr kytary do 5000 Kč
Pravidla fóra
Re: Výběr kytary do 5000 Kč
to je k smichu
vždycky ti to někdo doporučí ty řekneš že jestli jí neprodal tak ji vemeš a další příspěvek od tebe už je že ses rozhodl pro tu novou
ale co vyčítat ti to nikdo nemůže ... když se pořizuje první kytara tak každý chce novou za každou cenu i kdyby měl koupit šunt. Ja udělal to samý, ted kdyz porizuju druhou tak se už po novejch vubec nekoukam, jen po bazaru, i na kombo...
Jinak na stejnou kytaru jsem hrál v hudebninách, a i bez těch snímačů by za ty peníze celkem stála.
Guitars: Les Paul Epiphone Custom Ebony, Strat Cruiser by Crafter
Kombo: Cruiser by Crafter 10w, brzy přibude buť roland cube 20x nebo Line6 Spider II HD150
Kombo: Cruiser by Crafter 10w, brzy přibude buť roland cube 20x nebo Line6 Spider II HD150
Jasná zpráva ! Ber tu od banána - už jsem s ním byl domluvený na koupi, ale před vánoci mi kleklo auto, takže prachy jsou v čudu! sh*t! Sice jsem tajně doufal, že s tím banán ještě nějakou dobu vydrží, ale přeci mu nebudu kazit kšefty, když nevím, kdy ty prachy splaším
Jinak jestli jsi to ještě neviděl, podívej se jak na ni válí Dark Axel !!!
http://www.youtube.com/user/mariahkoko# ... 06Q7-RSA5E
Jinak jestli jsi to ještě neviděl, podívej se jak na ni válí Dark Axel !!!
http://www.youtube.com/user/mariahkoko# ... 06Q7-RSA5E
zobec - YAMAHA × štěbenec - AMATI De Luxe × škopky - historické AMATI, obuv REMO, plechy MEINL ×
kejtra - CORT EARTH 70, SIGMA DM-1, FENDER CD 140 ×
eletrika - CORT KX5 (R.M.Classic Neck - R.M.Custom), ESP LTD EC-1000 Piezo ×
apec - MARSHALL DSL 40, ROLAND CUBE 15X, MUZA GP 120
já bych jí vzal jenže mě ten výřez jaký mají kytary cort nesedí do ruky (na hranách do šikma) ale jinak můžu doporučit... prostě dojet si osahat a pokud sedí tak určitě koupit
Pokud to teda můžu posoudit jako "eletrický" začátečník, právě to zbroušení na pravé předloktí sice není vizuálně přímo košer, ale technicky je to velice, velice pohodlné! Tento typ jsem zkoušel u "muzikanta" a v porovnání s ostatními LP a superstraty se na to hraje velice příjemně. Toť ale pouze můj osobní názor.
zobec - YAMAHA × štěbenec - AMATI De Luxe × škopky - historické AMATI, obuv REMO, plechy MEINL ×
no ja nevim, mě to nesedí vzhledově ani fyzicky, protože když je ta hrana klasický tak si na ní tu ruku položím tak mi tam drří kdyžto jak je to tady zbroušené tak mi z toho ta ruka klouže dolu... nevim možná sem divnej ale mě to prostě nesedělo 
Tak každý má jiný vkus, to je jasné že každému nesedí všechno. 
Epiphone Les Paul Studio Goth | Roland Cube 15W | Ernie Ball Regular Slinky