rozliaty fingerboard cleaner

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
mirko
Kontaktovat uživatele:

rozliaty fingerboard cleaner

Příspěvek od mirko »

Dnes pri výmene strún sa mi podarilo vyliať Dunlop Fingerboard cleaner na gitaru. Môže to mať nejaké následky na snímače? Gitaru som utrel, nahodil struny a vyzerá, že to hrá dobre... zatiaľ.

Mimochodom na koberci to riadne smrdí podarilo sa mi to viac menej vymyť. Budem mať v noci farebné sny, ráno začnem skladať :D
FENDER Classic 50s Stratocaster, Les Paul Standard
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
woro90

Re: rozliaty fingerboard cleaner

Příspěvek od woro90 »

mirko píše:Dnes pri výmene strún sa mi podarilo vyliať Dunlop Fingerboard cleaner na gitaru. Môže to mať nejaké následky na snímače? Gitaru som utrel, nahodil struny a vyzerá, že to hrá dobre... zatiaľ.

Mimochodom na koberci to riadne smrdí podarilo sa mi to viac menej vymyť. Budem mať v noci farebné sny, ráno začnem skladať :D
Nic jim to neudělá.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“