Mimochodom na koberci to riadne smrdí podarilo sa mi to viac menej vymyť. Budem mať v noci farebné sny, ráno začnem skladať
rozliaty fingerboard cleaner
Pravidla fóra
rozliaty fingerboard cleaner
Dnes pri výmene strún sa mi podarilo vyliať Dunlop Fingerboard cleaner na gitaru. Môže to mať nejaké následky na snímače? Gitaru som utrel, nahodil struny a vyzerá, že to hrá dobre... zatiaľ.
Mimochodom na koberci to riadne smrdí podarilo sa mi to viac menej vymyť. Budem mať v noci farebné sny, ráno začnem skladať
FENDER Classic 50s Stratocaster, Les Paul Standard
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
Re: rozliaty fingerboard cleaner
Nic jim to neudělá.mirko píše:Dnes pri výmene strún sa mi podarilo vyliať Dunlop Fingerboard cleaner na gitaru. Môže to mať nejaké následky na snímače? Gitaru som utrel, nahodil struny a vyzerá, že to hrá dobre... zatiaľ.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...