tak já se taky přidám. jmenuji se Jakub (to tady snad nikdo

) a jsem ročník 87. maturita s vyznamenáním za mnou (elektroprůmka), a přede mnou vejška (FAV ZČU). rockovou muziku poslouchám asi tak ty 4 roky, takže co jsem na střední, sice se za tu dobu moje názory a hlavně vkus dost změnily, ale myslim že u rocku a kytary zůstanu. jen tak mimochodem- ještě na druhým stupni na základce jsem poslouchal šmouly

v první půlce loňskejch prázdnin (2006) jsem přes kámoše ze třídy (kterej je mimochodem fakt frajer, to byste ho museli znát) koupil stařičou španělu od jeho bratrance, on chtěl původně snad 700 nebo 800, ten kámoš to ukecal na 600, a když jsem si k tomu kámošovi pro tu kytaru šel tak řekl "dej mi 500 a tu stovku si nech na struny"..takže mám španělu za 500

začátky byly krušný, naprostej samouk s občasnou pomocí právě toho kámoše kterej je taky "jen" samouk, ale nějak jsem vytrval a akordy umím, jen rytmus nic moc..spíš jsem se teda učil vybrnkávačky jako nothing else matters a stairway to heaven

dalo by se to říct že jsem to (jako samouk docela pochopitelně) flákal, ale přesto jsem strašně chtěl i elektriku. no a právě za tu maturitu, která byla navíc s vyznamenáním i s dobrovolným předmětem navíc (8)) jsem dostal elektriku, přesně 18.7. jsme pro ní jeli, no a včera 20. i pro kombo jsem si zajel

mám squiera stratocastera standard za asi 8500 a kombo laney 20W...
jinak bydlím v Žatci (ústecký kraj, okres Louny), máme krásný historický centrum..rok a půl jsem měl krásný vztah na dálku, ale skončilo to, takže všem kteří tu psali že mají milou tak přeju ať jim to vydrží a ať si toho váží, no a ať jim to s kytarama ladí- to úplně všem. co se týče mě jako člověka tak jsem poměrně malýho vzrůstu (asi něco přes 170) vychrtlej (asi něco přes 60) a od prváku (kdy jsem celou základku nosil ježka) jsem si nechal růst vlasy..to takhle kámoška (do který jsem byl v tý době strašně zamilovanej, ale to neřešte

) řekla že by mi slušely delší vlasy..tak jsem od začátku střední školy přestal chodit k holičce

jen na zarovnání ve druháku a toť vše, až před týdnem jsem byl zase na zastřižení konečků protože už vypadaly fakt hnusně..takže už mám docela slušný háro, ale nosim to akorát stažený v culíku..jinak jsem takovej cholerickej melancholik a hrozně emotivní člověk, zvláště hudba je občas zabijácká- to jsem takhle jel v autě (nový autorádio, přehrává flashdisky i SD karty, no luxus, narvat si tam jakoukoliv MPtrojku) a poslouchal jsem smashing pumpkins..u today se to nedalo vydržet, a musel jsem najednou vší silou mačkat volant, strašně svírat dlaně..to se nedalo vydržet, jinak bych snad musel dupat na nějakej pedál nebo já nevim...husí kůže i v tomhle vedru při poslouchání neni nic vyjímečnýho, a před pár dny jsem se při tonight tonight od smashing pumpkins, mimochodem z koncertu ze zeitgeist tour parádně rozbrečel, ta písnička je neskutečně nabitá emocemi. a vztah ke kytaře..ta kytara té hudbě dává další rozměr, a rád si zahraju i písničky který bych normálně neposlouchal, protože jsem pravověrný rocker- například kaoma- lambada (tu všichni znáte), ty akordy znějí za sebou tak krásně..a teď po tom, co se se mnou má drahá rozešla tak zjišťuju že kytara je výborná terapie na léčbu "otevřený zlomeniny srdečního svalu" abych to tak nazval...
co poslouchám je úplně všecko, ale musí tam být něco, kytary, bicí..vážnou hudbu nebo tak, to pro mě není. ale co se týče rocku, tam mám široký záběr, od doors, přes led zeppelin, ac/dc až po třeba metallicu, rage against the machine..moc mám rád ten seattle, takže nirvanu, pearl jam, soundgarden, alice in chains, to jsou luxusní kapely..taky mě berou guns and roses a foo fighters, muse a faith no more, fakt všecko možný, a jednotlivý písničky od spousty kapel, a určtitě jsem ještě na tisíc skupin zapomněl, tohle fakt nemá cenu to je na dlouho, můj vztah k hudbě...jinak rád kreslím, čtu a sleduju filmy, takže jsem taková umělecká duše jak o mě řekla má bývalá drahá..
jiný nástroj než kytaru neovládám...no, to by asi tak bylo všecko, kdyžtak se ptejte
a nemůžu si odpustit- tohle fórum mě dost nakoplo a povzbudilo, a věřím že mi ještě hodně pomůže, jako že už pomohlo. díky a dlouhý život tomuhle fóru, a ať nám ladí