za jak dlouho sjedete trsatko?
Pravidla fóra
- Alexi_Laiho
já sem hrál jednou s nákejma pankáčema a jak tam pořád mastěj ty kila, tak sem to už jel tak bez myšlenkovitě a nalejdnou malý "křup" a měl sem rozříznutej trošku palec ,podívam se na trsátko a to mělo urvanou špičku a to sem s to roztrh... bylo 1,00 .
ted sem vylez ze studia , měl sem tam tam nový trsátko , toho dunloopa nebo jak se píše
, to malý červený a taky je na odpis
,takže výdrž trsátek je fakt relativní , je to spotřební zboží 
ted sem vylez ze studia , měl sem tam tam nový trsátko , toho dunloopa nebo jak se píše
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
asi tak muj nylonovej dunlop 0.53 taky někteří nechápou jak můžu hrát s takovým měkkým ale teď jsem začal taky hrát s Georgem Dennisem 0.73 takový šedýKamahl píše:No, můj nylonovej Dynlop 1mm dostává pěknou čočku, už je pěkně opotřebovanej, ale já prostě nevyměnim.
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
humus píše:no já si kupuju takový ty se želvičkou myslim že tortex, 1mm. a většinou dřív než ho stihnu ohoblovat tak ho stratim
Prresne muj pripad..(sem asi ztracenej):D Vzdycky kdyz dohraju tak ho polozim na stul a za chvily tam neni:Dnevim jak to delam ale pak ho najdu nekde nazemi se valet za skrini:D
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
- wreptile
- Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface
Já spíše ztrácím trsátka, než bych je ničil... za rok mého hraní minimálně 20 trsátek
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
-
guitarista
- Bandzone: grixis
Re: za jak dlouho sjedete trsatko?
To ja nvm jak se mi to muze dit ale kdyz sem dostal tedka o vanocich elektriku a k tomu jeste 3 trsatka washburn tak sem uz 2 z nich doslova zlomil? nevite jak to je mozny,ani si nemyslim ze byc do toho zas tak rubal :Dty trsatka sou neco kolem 0,7mm
- knedlousek
- Kontaktovat uživatele:
ahoj
hraju na 10ítky erneibalky a dunlop tortex tuším 78 je to ten žlutej želvák:-D no a mám tu celý balení myslím že12ks už rok a jedno sem už zahoidl dvě ztratil a na jedno hraju a druhý mám seřízlý do špičky......ale trtexa hned tak nedojedu a to do toho taky občas dost řežu
hraju na 10ítky erneibalky a dunlop tortex tuším 78 je to ten žlutej želvák:-D no a mám tu celý balení myslím že12ks už rok a jedno sem už zahoidl dvě ztratil a na jedno hraju a druhý mám seřízlý do špičky......ale trtexa hned tak nedojedu a to do toho taky občas dost řežu
AXL-Badwtaer(vlastní modifikace)-->Peavey Rage Transtube 258 nebo 60W tranďák
v kapele celkem dost hraju ruzny slidy trsatkem pres struny a to mi pak vydrzi tak pul koncertu, nekdy i tri pisnicky - pouzivam brain 1.6 (ale dela se to treba i na dunlopu 2mm) a vytvareji se na nem takove vroubky za ktere se pak struny zachytavaji a neda se na to hrat. ted na podzim jsem mel prumernou spotrebu 3 trsatka/40min hrani :/ je to samozrejme tema slidama, jinak by mi to vydrzelo mnohonasobne dele.
- ...EDGE...
Ja jedu Ultexy kazdy dokud ho neztratim, obcas hraju stylem ze "skrabu" stranou trsatka ostrunu, ale vydrzi vse, super "nehtovy" zvuk, a nadherny design