Jazz kytara fokus

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Re: Jazz kytara fokus

Příspěvek od Atkins »

Já jsem si na ní dal ke krku SD P-Rails a je to vynikající všechny tři posice snímače mne velmi příjemně potěšily a zbyl mi zlatý HB SD SH-1, kdyby někdo chtěl, je v tržišti.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
panedge

Příspěvek od panedge »

Atkins-nikdy sem takovouhle kytaru neměl,jak se dostanu třeba k poťákům ,jeden je trochu volnej a chci ho dotáhnout,sem zvyklej z LesPaula že se zezadu odmontuje krytka a je to ,ale tady nějak nevím
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Chce to trochu zručnosti ale ke všem potům se dostaneš přes to efo a přes otvor výstupního jacka.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
panedge

Příspěvek od panedge »

Atkins píše:Chce to trochu zručnosti ale ke všem potům se dostaneš přes to efo a přes otvor výstupního jacka.
Aha díky,no přes otvor efka se tam dostanu kam potřebuju ale nějak mi to nejde dotáhnout rukou,přes jack sem to nezkoušel
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Ne, přecejenom jsou to čuňani, takže je možne, že je u potu vyžvýkaný zavit, nebo je deska moc tenká, budeš muset dat pod matičku ještě jednu podložku.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“