Jazz kytara fokus
Pravidla fóra
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jazz kytara fokus
Já jsem si na ní dal ke krku SD P-Rails a je to vynikající všechny tři posice snímače mne velmi příjemně potěšily a zbyl mi zlatý HB SD SH-1, kdyby někdo chtěl, je v tržišti.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Atkins-nikdy sem takovouhle kytaru neměl,jak se dostanu třeba k poťákům ,jeden je trochu volnej a chci ho dotáhnout,sem zvyklej z LesPaula že se zezadu odmontuje krytka a je to ,ale tady nějak nevím
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Chce to trochu zručnosti ale ke všem potům se dostaneš přes to efo a přes otvor výstupního jacka.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Aha díky,no přes otvor efka se tam dostanu kam potřebuju ale nějak mi to nejde dotáhnout rukou,přes jack sem to nezkoušelAtkins píše:Chce to trochu zručnosti ale ke všem potům se dostaneš přes to efo a přes otvor výstupního jacka.
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Ne, přecejenom jsou to čuňani, takže je možne, že je u potu vyžvýkaný zavit, nebo je deska moc tenká, budeš muset dat pod matičku ještě jednu podložku.