Jak namíchat zvuky
Pravidla fóra
-
nirbrzobohaty
Jak namíchat zvuky
Zdravím vás nemá někdo prosím nějaký odkaz kde je naznačeno jak udělat zvuk požadované skupiny.Jako kolik mám dát basů středů a výšek reverbu apod.Už sem to tady jednou viděl ale teď se toho nemůžu dopídit.Mám roland cube 30x...díky
Mám svaly a nosím je
Re: Jak namíchat zvuky
Cau, pro 30x sem tu nevidel ... ale tady mas pro 20x http://www.jfischer.euweb.cz/upload/cube20x.pdf ... melo by to bejt podobny/stejny
Fokus SG, Ibanez GRX70, Crate FW15R, Boss ML-2, Behringer V-amp3
Tak nevím....Jestli má někdo představu že to nakroutí podle nějakýho manuálu a bude to "ono", tak určitě zažije zklamání. 
Kytary: Ibanez JEM7, Fender Stratocaster US, Gibson SG 61 Reissue, LP Studio, LP LTD 1000, LTD FR 450
Aparát: HOT Rock Hearth, Mesa Boogie 2x20, Hughes Kettner Grandmeister, Kemper Profiler
Efekty: TS 808, Lexicon MX 400, Dunlop Wah Bonamassa, Vox Tonelab LE, Tech SansAmp 1.1 PSA
Aparát: HOT Rock Hearth, Mesa Boogie 2x20, Hughes Kettner Grandmeister, Kemper Profiler
Efekty: TS 808, Lexicon MX 400, Dunlop Wah Bonamassa, Vox Tonelab LE, Tech SansAmp 1.1 PSA
Podle sluchu je to vzdy nejlepsi, resp. se naucis vice pracovat se zvukem.
-
Teorge
No já už jsem zklamaný, že na můj aparát, kromě těch v manuálu těžko něco najítlubos píše:Tak nevím....Jestli má někdo představu že to nakroutí podle nějakýho manuálu a bude to "ono", tak určitě zažije zklamání.
hele nechci nikoho shazovat, nevim jak kdo hrajete....sám nejsem nějakej šéfař, označil bych se tak někde na úroveň středně-jakž-takž-pokročilej, ale myslim, že pokud ti nejde podle sluchu nastavit aspon přibližnej zvuk jakej hledáš, je to jasná známka toho, že by ses měl na takový věci vykašlat a prostě jenom hrát hrát a hrát a zkoušet různý zvuky stylem pokus/omyl...časem najednou zjistíš, že ti tyhle věci jdou samy.....sám podle svejch zkušeností budeš schopnej si nastavit zvuk, jakej budeš zrovna chtít...
to je jenom muj skromnej, možná blbej názor...
to je jenom muj skromnej, možná blbej názor...
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
basa Ibanez TRB-100