Jak namíchat zvuky

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
nirbrzobohaty

Jak namíchat zvuky

Příspěvek od nirbrzobohaty »

Zdravím vás nemá někdo prosím nějaký odkaz kde je naznačeno jak udělat zvuk požadované skupiny.Jako kolik mám dát basů středů a výšek reverbu apod.Už sem to tady jednou viděl ale teď se toho nemůžu dopídit.Mám roland cube 30x...díky
Mám svaly a nosím je
z00t

Re: Jak namíchat zvuky

Příspěvek od z00t »

Cau, pro 30x sem tu nevidel ... ale tady mas pro 20x http://www.jfischer.euweb.cz/upload/cube20x.pdf ... melo by to bejt podobny/stejny
Fokus SG, Ibanez GRX70, Crate FW15R, Boss ML-2, Behringer V-amp3
lubos

Příspěvek od lubos »

Tak nevím....Jestli má někdo představu že to nakroutí podle nějakýho manuálu a bude to "ono", tak určitě zažije zklamání. :D
Kytary: Ibanez JEM7, Fender Stratocaster US, Gibson SG 61 Reissue, LP Studio, LP LTD 1000, LTD FR 450
Aparát: HOT Rock Hearth, Mesa Boogie 2x20, Hughes Kettner Grandmeister, Kemper Profiler
Efekty: TS 808, Lexicon MX 400, Dunlop Wah Bonamassa, Vox Tonelab LE, Tech SansAmp 1.1 PSA
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Podle sluchu je to vzdy nejlepsi, resp. se naucis vice pracovat se zvukem.
Teorge

Příspěvek od Teorge »

lubos píše:Tak nevím....Jestli má někdo představu že to nakroutí podle nějakýho manuálu a bude to "ono", tak určitě zažije zklamání. :D
No já už jsem zklamaný, že na můj aparát, kromě těch v manuálu těžko něco najít :-D A podle sluchu mi to moc nejde :-)
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

hele nechci nikoho shazovat, nevim jak kdo hrajete....sám nejsem nějakej šéfař, označil bych se tak někde na úroveň středně-jakž-takž-pokročilej, ale myslim, že pokud ti nejde podle sluchu nastavit aspon přibližnej zvuk jakej hledáš, je to jasná známka toho, že by ses měl na takový věci vykašlat a prostě jenom hrát hrát a hrát a zkoušet různý zvuky stylem pokus/omyl...časem najednou zjistíš, že ti tyhle věci jdou samy.....sám podle svejch zkušeností budeš schopnej si nastavit zvuk, jakej budeš zrovna chtít...;-)
to je jenom muj skromnej, možná blbej názor...
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“