Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Joey01

Re: Metallica

Příspěvek od Joey01 »

Asi jsem divný, ale nějak jako extra směšné mi to nepřišlo :roll:
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6

"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"

Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Joey01 píše:Asi jsem divný, ale nějak jako extra směšné mi to nepřišlo :roll:
Jako vono to vtipný neni...ale 20x za sebou už jo!

8:00...co to je? Už sem to slyšel i dřív, ale furt ňák nevim co to je, jesli nějakej song nebo co?
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Jestli myslíš to v 8:00, tak to je vždycky něco jakoby malý "jam" i v praze takového cosik hráli na konci seek and destroy. Akorát v praze hráli tohle, 7:20
A to mi přijde jako větší nářez 8) Nevím co to má být za rituál, ale není to špatné. Před death magnetic jsem si myslel, že je to úryvek z budoucího alba a nebyl :D

Na tohle jsem před Pražským koncertem 3.6.2008 ulítával, ale v Praze to nehráli :oops:

r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Barbaři, do začátku DM World Tour hráli úrovek z AC/DC - Let There Be Rock a od začátku podzimu 2008 hrají úryvek z vlastního mimojiné výborného songu Wasting My Hate.... nj, máte se ještě co učit :-P
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

:roll: :roll: :roll: Opět další povrchní příspěvek od Uživatele rOnn!e :| Člověk nemůže vědět vše a tím pádem se každý musí podělit o své informace. AC/DC jsem neměl nikdy rád, nelíbí se mi tento styl, takže o nich nic nevím. Ano jsi chytrý, víš toho o AC/DC hodně, ale já tě taky tady nezhazuju za to, že nevíš, třeba že song na kterém se slipknot sehráli bylo me inside, který stejně předtím vymyslel Anders Colsefini a jenom Corey to poupravil a riff ze Surfacing byl vzat z Paulovi bývalé skupiny. Od toho, tady toto fórum slouží, když někdo něco neví, tak tu napíše a ten kdo to ví mu poradí a nezhodí ho, za to, že to nevěděl, jsme přece lidi. Ale jinak nevrmajnd.

ultra-violence

Příspěvek od ultra-violence »

Hele Joey, říká ti něco nadsázka? :)
Kdybys kámo měl alespoň minimálně řešit každou takovou věc, tak ti rupne bedna...take it easy, rOnn!e to taky nemyslel zle 8)
Nevycerpa te, kdyz jdes prilis rychle, ale to, ze jdes prilis pomalu a zacinas se nudit." Cliff Burton
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

To je fakt no...co-se-nikam-jinam-neveslo/otevreny-dopi ... 16111.html tohle mluví za vše :D Jinak valašské meziříčí rullez :D

žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Nojó, je to fakt Wasting my hate...já mám přesně Load a Reload najetej tak na 3/4. Nojo, taky nevim všecko.

Jaký má ronnie James číslo boty? :P
dfleischer

Příspěvek od dfleischer »

Nojó, je to fakt Wasting my hate...já mám přesně Load a Reload najetej tak na 3/4. Nojo, taky nevim všecko.
asi tak:D
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

přesně tak z load a reload mám tak v oblibě 3/4. zbytek mě nějak nezaujal

ultra-violence

Příspěvek od ultra-violence »

Joey01 píše:To je fakt no...co-se-nikam-jinam-neveslo/otevreny-dopi ... 16111.html tohle mluví za vše :D Jinak valašské meziříčí rullez :D
Toho jsem si nevšiml, poslední dobou to tady moc flákám...jinak valmez fakt rullez, a tvůj důvod? :D
Btw, Memory Remains sem nikdy neposlouchal...a ono je to celkem fajn song :)
Nevycerpa te, kdyz jdes prilis rychle, ale to, ze jdes prilis pomalu a zacinas se nudit." Cliff Burton
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Memory remains mam rád nejvíce 1:15

Jinak bydlím v Novém Jičíně a Valmez je v pohodě, nevím proč, teda samozřejmě až na....DEZU! :lol:

žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Memory je naživo upe milionkrát lepší než na cédu...a že na cédu je dost dobrá. Na S&M to byla bomba, ještě s Jasonovym řevem, no malina.
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Yay, o tom otevřeném dopise ani nevím :-D Někdy je lepší nevědět, a jestli jsem někoho svým příspěvkem o jam na konci koncertu pohoršil, tak to fakt nebylo účelem, přesně jak píše u-v: nadsázka.... no nic, jdu si přečist upřímnost v podání uživatele Pupack.
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kytarákjames »

nevíte náhodou někdo o nějakým videu To live is to die z koncertu?? myslím celou písničku...na youtube sem toho mo nenašel...jestli to teda někdy celý hráli...díky
Mirus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirus »

kytarákjames píše:nevíte náhodou někdo o nějakým videu To live is to die z koncertu?? myslím celou písničku...na youtube sem toho mo nenašel...jestli to teda někdy celý hráli...díky
Myslím , že celý to nikdy nehráli ...vždycky jenom část ... taky hrát 10minut v kuse písničku , která je tak o 4 riffech nevim nevim .. no ale kukni na Live is To Die Live San Diego 1992 nebo Seattle 89´..
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Mirus píše:
kytarákjames píše:nevíte náhodou někdo o nějakým videu To live is to die z koncertu?? myslím celou písničku...na youtube sem toho mo nenašel...jestli to teda někdy celý hráli...díky
Myslím , že celý to nikdy nehráli ...vždycky jenom část ... taky hrát 10minut v kuse písničku , která je tak o 4 riffech nevim nevim .. no ale kukni na Live is To Die Live San Diego 1992 nebo Seattle 89´..
Řekl bych, že battery bude na tom stejně :D, ale ta aspoň byla zahrána live. Jinak to live is to die úžasná píseň, chtěl jsem napsat jaké úseky se mi naní líbí a pak jsem zjistil, že všechny :D

dfleischer

Příspěvek od dfleischer »

pěknej "úryvek" hráli v Seattlu (1989) mezi The Thing that schould not be a Master of Puppets (myslim po tom jak Jason zahrál sólo na basu)
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Joey01 píše: Řekl bych, že battery bude na tom stejně :D, ale ta aspoň byla zahrána live.
:?: :?:
kytarákjames
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kytarákjames »

Mirus píše:
to už jsem právě viděl..
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“