Metallica
Re: Metallica
Asi jsem divný, ale nějak jako extra směšné mi to nepřišlo 
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
Jako vono to vtipný neni...ale 20x za sebou už jo!Joey01 píše:Asi jsem divný, ale nějak jako extra směšné mi to nepřišlo
8:00...co to je? Už sem to slyšel i dřív, ale furt ňák nevim co to je, jesli nějakej song nebo co?
Jestli myslíš to v 8:00, tak to je vždycky něco jakoby malý "jam" i v praze takového cosik hráli na konci seek and destroy. Akorát v praze hráli tohle, 7:20
A to mi přijde jako větší nářez
Nevím co to má být za rituál, ale není to špatné. Před death magnetic jsem si myslel, že je to úryvek z budoucího alba a nebyl 
Na tohle jsem před Pražským koncertem 3.6.2008 ulítával, ale v Praze to nehráli
A to mi přijde jako větší nářez
Na tohle jsem před Pražským koncertem 3.6.2008 ulítával, ale v Praze to nehráli
Barbaři, do začátku DM World Tour hráli úrovek z AC/DC - Let There Be Rock a od začátku podzimu 2008 hrají úryvek z vlastního mimojiné výborného songu Wasting My Hate.... nj, máte se ještě co učit 
- ultra-violence
Hele Joey, říká ti něco nadsázka?
Kdybys kámo měl alespoň minimálně řešit každou takovou věc, tak ti rupne bedna...take it easy, rOnn!e to taky nemyslel zle
Kdybys kámo měl alespoň minimálně řešit každou takovou věc, tak ti rupne bedna...take it easy, rOnn!e to taky nemyslel zle
Nevycerpa te, kdyz jdes prilis rychle, ale to, ze jdes prilis pomalu a zacinas se nudit." Cliff Burton
To je fakt no...co-se-nikam-jinam-neveslo/otevreny-dopi ... 16111.html tohle mluví za vše
Jinak valašské meziříčí rullez 
Nojó, je to fakt Wasting my hate...já mám přesně Load a Reload najetej tak na 3/4. Nojo, taky nevim všecko.
Jaký má ronnie James číslo boty?
Jaký má ronnie James číslo boty?
-
dfleischer
asi tak:DNojó, je to fakt Wasting my hate...já mám přesně Load a Reload najetej tak na 3/4. Nojo, taky nevim všecko.
přesně tak z load a reload mám tak v oblibě 3/4. zbytek mě nějak nezaujal
- ultra-violence
Toho jsem si nevšiml, poslední dobou to tady moc flákám...jinak valmez fakt rullez, a tvůj důvod?Joey01 píše:To je fakt no...co-se-nikam-jinam-neveslo/otevreny-dopi ... 16111.html tohle mluví za všeJinak valašské meziříčí rullez
Btw, Memory Remains sem nikdy neposlouchal...a ono je to celkem fajn song
Nevycerpa te, kdyz jdes prilis rychle, ale to, ze jdes prilis pomalu a zacinas se nudit." Cliff Burton
Memory remains mam rád nejvíce 1:15
Jinak bydlím v Novém Jičíně a Valmez je v pohodě, nevím proč, teda samozřejmě až na....DEZU!
Jinak bydlím v Novém Jičíně a Valmez je v pohodě, nevím proč, teda samozřejmě až na....DEZU!
Memory je naživo upe milionkrát lepší než na cédu...a že na cédu je dost dobrá. Na S&M to byla bomba, ještě s Jasonovym řevem, no malina.
Yay, o tom otevřeném dopise ani nevím
Někdy je lepší nevědět, a jestli jsem někoho svým příspěvkem o jam na konci koncertu pohoršil, tak to fakt nebylo účelem, přesně jak píše u-v: nadsázka.... no nic, jdu si přečist upřímnost v podání uživatele Pupack.
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
nevíte náhodou někdo o nějakým videu To live is to die z koncertu?? myslím celou písničku...na youtube sem toho mo nenašel...jestli to teda někdy celý hráli...díky
Myslím , že celý to nikdy nehráli ...vždycky jenom část ... taky hrát 10minut v kuse písničku , která je tak o 4 riffech nevim nevim .. no ale kukni na Live is To Die Live San Diego 1992 nebo Seattle 89´..kytarákjames píše:nevíte náhodou někdo o nějakým videu To live is to die z koncertu?? myslím celou písničku...na youtube sem toho mo nenašel...jestli to teda někdy celý hráli...díky
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Řekl bych, že battery bude na tom stejněMirus píše:Myslím , že celý to nikdy nehráli ...vždycky jenom část ... taky hrát 10minut v kuse písničku , která je tak o 4 riffech nevim nevim .. no ale kukni na Live is To Die Live San Diego 1992 nebo Seattle 89´..kytarákjames píše:nevíte náhodou někdo o nějakým videu To live is to die z koncertu?? myslím celou písničku...na youtube sem toho mo nenašel...jestli to teda někdy celý hráli...díky
-
dfleischer
pěknej "úryvek" hráli v Seattlu (1989) mezi The Thing that schould not be a Master of Puppets (myslim po tom jak Jason zahrál sólo na basu)
Joey01 píše: Řekl bych, že battery bude na tom stejně, ale ta aspoň byla zahrána live.
-
kytarákjames
- Kontaktovat uživatele:
to už jsem právě viděl..Mirus píše:Myslím , že celý to nikdy nehráli ...vždycky jenom část ... taky hrát 10minut v kuse písničku , která je tak o 4 riffech nevim nevim .. no ale kukni na Live is To Die Live San Diego 1992 nebo Seattle 89´..kytarákjames píše:nevíte náhodou někdo o nějakým videu To live is to die z koncertu?? myslím celou písničku...na youtube sem toho mo nenašel...jestli to teda někdy celý hráli...díky