Černé prsty
Pravidla fóra
- Liopleurodon
Černé prsty
Od strun mívám černé prsty, zas tolik to nevadí ale zajímalo by mně, čím to je
Struny pravidelně (po každým hraní) čistím... Možná je to ten čistič (ghs - FastFret) ???
-Epiphone LP Custom
-Roland Cube 60W
-Dunlop Delrin .71

-Roland Cube 60W
-Dunlop Delrin .71

Re: Černé prsty
ten pouzivam taky a na jednu kytate me to cerni prsty a na dalsich ne, tak nevim ... struny mam vsude stejny, tak ti nepovim, cim to muze bejt - mozna hmatnik?
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
- To bude tím.Struny pravidelně (po každým hraní) čistím
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Liopleurodon píše:Od strun mívám černé prsty, zas tolik to nevadí ale zajímalo by mně, čím to jeStruny pravidelně (po každým hraní) čistím... Možná je to ten čistič (ghs - FastFret) ???
hm jestli máš tmavý hmatník, tak to může to čistidlo rozpouštět třeba nějaké moření či tak?
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- Liopleurodon
Tak vono to je docela příjemný když je to tim naleštěný... A je to i rychlejší...pupack píše: hm jestli máš tmavý hmatník, tak to může to čistidlo rozpouštět třeba nějaké moření či tak?já vživotě struny a hmatník chemii nečistil to je nejlepší
Já žádnou chemii k hmatníku nepustím, stačí suchej hadřík. Dřevo je dřevo
-Epiphone LP Custom
-Roland Cube 60W
-Dunlop Delrin .71

-Roland Cube 60W
-Dunlop Delrin .71

a co líh na hmatníkupupack píše:Liopleurodon píše:Od strun mívám černé prsty, zas tolik to nevadí ale zajímalo by mně, čím to jeStruny pravidelně (po každým hraní) čistím... Možná je to ten čistič (ghs - FastFret) ???
hm jestli máš tmavý hmatník, tak to může to čistidlo rozpouštět třeba nějaké moření či tak?já vživotě struny a hmatník chemii nečistil to je nejlepší
- Liopleurodon
Lih docela rozpouští ale zase rychle uschne... Stejně bych to nedělalNHK píše:a co líh na hmatníkupupack píše:Liopleurodon píše:Od strun mívám černé prsty, zas tolik to nevadí ale zajímalo by mně, čím to jeStruny pravidelně (po každým hraní) čistím... Možná je to ten čistič (ghs - FastFret) ???
hm jestli máš tmavý hmatník, tak to může to čistidlo rozpouštět třeba nějaké moření či tak?já vživotě struny a hmatník chemii nečistil to je nejlepší
někdo tu psal že ten neva
-Epiphone LP Custom
-Roland Cube 60W
-Dunlop Delrin .71

-Roland Cube 60W
-Dunlop Delrin .71

NHK píše:a co líh na hmatníkuněkdo tu psal že ten neva
Můj učitel mi říkal, když eště nebyli ty různé leštítka tak použil vatu a lih, dobře to vyčistilo ale to pokování te struny zmizelo. A fast fret se taky naplňuje lihem
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Počkej, jako že mu líh rozežral strunu, nebo jak to myslíš?Joey01 píše:NHK píše:a co líh na hmatníkuněkdo tu psal že ten neva
Můj učitel mi říkal, když eště nebyli ty různé leštítka tak použil vatu a lih, dobře to vyčistilo ale to pokování te struny zmizelo. A fast fret se taky naplňuje lihem
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
No něco jako rozežrání struny, struna byla v pohodě, hrála perfektně, byla vyčištěna, jen na ní nebyla ta lesklá pokrývka struny. Snad jsem to vysvětlil správně...A právě v tom Fast Fretu se tolik lihu neuvolňuje aby to setřelo to stříbrné.
Chlapci trosku odlehcim snad admin promine,
treba ten problem s cernym prstem ma neco spolecneho s barvou pleti?

treba ten problem s cernym prstem ma neco spolecneho s barvou pleti?
- Nero
- Rádce
No, opravdu bych chtěl vidět, jak ethanol rozežírá nikl...Joey01 píše:No něco jako rozežrání struny, struna byla v pohodě, hrála perfektně, byla vyčištěna, jen na ní nebyla ta lesklá pokrývka struny. Snad jsem to vysvětlil správně...A právě v tom Fast Fretu se tolik lihu neuvolňuje aby to setřelo to stříbrné.
Ne každému to může přijít tak vtipné jako Joeymu... Stačí se podívat na pravidla:Cheebers píše:Chlapci trosku odlehcim snad admin promine,
treba ten problem s cernym prstem ma neco spolecneho s barvou pleti?![]()
1. Slušné chování:
Je to jedna z důležitých součástí pohybu na fóru. Texty svých příspěvků piště vždy slušně, bez urážlivých názorů, nadávek, útoků na jiné uživatele i kohokoliv jiného. Nebude tolerován žádný projev rasismu a xenofobního chování. V konečném důsledku může být váš účet zablokován a tím znemožněn pohyb na fóru.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Pokud to neurazilo autora dotazu, tak pohoda, v opacnem pripade se mu omlouvam, myslim to uprime a chci
vsechny ujistit, ze to nebylo vubec mineno xenofobne nebo jako rasovej utok, v zadnem pripade!!! Naopak cerni a miseni muzikanti, klobouk dolu. Mel to bejt jen for, snad to vetsina pochopila.
S pozdravem
Cheebers
vsechny ujistit, ze to nebylo vubec mineno xenofobne nebo jako rasovej utok, v zadnem pripade!!! Naopak cerni a miseni muzikanti, klobouk dolu. Mel to bejt jen for, snad to vetsina pochopila.
S pozdravem
Cheebers
-
dfleischer
jasně že sme to všichni pochopili
ale holt sou tady ňáký pravidla a měli by sme se jema řídit,jinak by tu každej psal píč***ny a hudební fórum by stratilo smysl a přestalo by bejt hudební 
Souhlasim 
Ale Nero, on je už dneska rasismus i to, že nejsem barvoslepý a všimnu si faktu že existují různé barvy pleti? Za rasistický by se dal spíš považovat tvůj příspěvek, když se chováš jako kdyby bylo něco špatného o někom říct že je tmavý nebo do žluta
Byl to prostě vtípek, kterému lze vytknout jen to, že je zbytečný.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
- Nero
- Rádce
A jeho zbytečnost bohatě stačí... Byl bych fakt nerad, kdyby se toho nějaký přitroublík následně chytil. Co ty víš, třeba sem chodí nějakej Afroameričan, který by z toho zrovna nadšený nebyl. A jestli ti přijde rasistický příspěvek upozorňující, že rasismus se zde netoleruje, tak to fakt nevím, kam to spějeme.
Další debata nemá smysl, téma se má věnovat něčemu zcela jinýmu.
Kdyby si někdo snad myslel, že k tomu má co říct, tak SZ.
Další debata nemá smysl, téma se má věnovat něčemu zcela jinýmu.
PetrPeter 1975 - 2008
Hele NERO, říkal mi to učitel, já učitelovi věřím, že proste na nilonkách se ten stříbrný povlak při čistém lihu smazal, rozetřel. Nic víc, nechápu proč by mi učitel nalhával takovou pi**vinku
- ...EDGE...
Jsem trosku rozespaly, ale o jakou strunu se teda jednalo, niklovka, nylonka, postribrena struna?