Problém s Line6 Pocket POD

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
krasty

Problém s Line6 Pocket POD

Příspěvek od krasty »

Ahojky,
koupil jsem si na bazaru Line6 Pocket POD a mám s ním problém. Když ho připojím k PC (Windows XP SP3)
do USB, tak se mi objeví hláška "Nalezen nový hardware", kde napíše, že jde o PODa, naskočí okno "Průvodce nově rozpoznaným hardwarem", ale nenajde ovladač a chce po mě instalační CD.
Když PODa připojím k noťasu s Vistama, tak hned ho rozpozná a nainstaluje si sám ovladač.
Nesetkal se s tím už někdo? Nevíte někdo, který ovladač POD podporuje? Vyzek i Monkey jsem nainstaloval,
ale ani jeden ho nevidí.
Dík Krasty
lunchie

Re: Problém s Line6 Pocket POD

Příspěvek od lunchie »

neni na line6 nejakej ovladac? ja mam pocket poda taky a zadny problemy jsem s nim nemel - nainstaloval (asi) ovladace a jede bez problemu (vista, i XP)
panedge

Příspěvek od panedge »

krasty píše:Ahojky,
koupil jsem si na bazaru Line6 Pocket POD a mám s ním problém. Když ho připojím k PC (Windows XP SP3)
do USB, tak se mi objeví hláška "Nalezen nový hardware", kde napíše, že jde o PODa, naskočí okno "Průvodce nově rozpoznaným hardwarem", ale nenajde ovladač a chce po mě instalační CD.
Když PODa připojím k noťasu s Vistama, tak hned ho rozpozná a nainstaluje si sám ovladač.
Nesetkal se s tím už někdo? Nevíte někdo, který ovladač POD podporuje? Vyzek i Monkey jsem nainstaloval,
ale ani jeden ho nevidí.
Dík Krasty
Stáhni si ze stránek Line6 ovladač pro XP
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
krasty

Příspěvek od krasty »

Žádný ovladač jsem na stránkách Line6 nenašel. Podle manuálu je to zařízení "plug and play", tak problém bude nejspíš s mým PC.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

To, že je Plug and Play znamená jen to, že zařízení podporuje automatické přidělení IRQ, tj. systém je sice schopný ho rozpoznat a připojit sám, ale neznamená to, že s ním bude umět komunikovat.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
krasty

Příspěvek od krasty »

Už jsem to vyřešil. Pročetl jsem desítky fór, kde se lidi zajímaly o podobný problém. Většinou jsou problémy s USB hardwarem. U mě to byla zvukovka a bezdrátová myš a klávesnice. A protože jsem nechtěl doma předělávat celý domácí studio, poslal jsem Line6 do světa.
A problém se rázem vyřešil :D
lunchie

Příspěvek od lunchie »

Podle meho vyborne vyresenej problem. Ja ten pocket pod mam a je to peknej kram :). Dobrej tak akorat na to, kdyz si chces brnkat na sluchatka. Jinou pouzitelnost nikde nevidim (diky omezenim, ktery to ma).
krasty

Příspěvek od krasty »

Potřeboval jsem ho na noční hraní, ale chtěl jsem ho editovat přes počítač. Což nešlo :wink:
lunchie

Příspěvek od lunchie »

ja si to taky koupil na nocni hrani, pac jsem chtel i neco na baterky ... ted me to lezi ve skrini - hraju bud pres kompik nebo zesik na velice slabe za zavrenymi dvermi :)
krasty

Příspěvek od krasty »

Chtěl jsem se vyhnout hraní přes comp. Navíc mám doma tři lampáče a ty krotit v noci skoro nejde a baterky v práci fasuju neomezeně. Ale rád jsem se k lampáčům zase vrátil :lol:
torst

Příspěvek od torst »

Moc ty problémy nechápu. Jsem jen prostý uživatel, ale editace v PC (Vyzex), stahování/export presetů, Upgrade pomocí Monkey, všechno funguje. Dokonce jsem v Cubase přes MIDI měni parametry v Pocket PODu. I zvukově se mi líbí. Jasně, není to reálná aparatůra, ale klasickej PODovskej zvuk. Ladil jsem podlě kapel, který PODy používaj a výsledky jsou skoro přesný. Softwarově by měl Pocket odpovídat PODu 2.0 (presety jsou kompatibilní pro oba typy). Takže simulační klasika ...
Vy jeden, každý musíme snést mínění druhého. Demokracie znamená diskusi. (Tomáš Garrigue Masaryk)
bledule

Příspěvek od bledule »

a doprdele, Torst je tady :shock:
kytary : Epi lp,Variax 500,Godin Radiator,strat Hyundai,Jolana Akexandra
basa : Ibanez TR
bicí a činely : Pearl,Ludwig,Zildjian,Meinl,Istanbul,DM5,Cajon Sonor
aparát a efekty: BH5H,BH112,GDI21,BDI21,volume a wah GD,Rocktron Big Crush,RP100,Double MUFF,VD1
klávesy : master Roland PC 200 MKII,Doepfer Pocket control
příslušenství : asi patery různý sluchátka,15 mikrofonů /na kytary SM57,58 nebo nějakej kondík/,Mix Behringer,Delta 1010LT,
monitory B2030A,preamp VTB1 a MIC100,

http://bandzone.cz/fan/majitelkapely
lunchie

Příspěvek od lunchie »

torst> prave tohle je tragedie u toho pocket podu - mas presne dany, jaky modulacni efekty muzes spolu pouzit a jsou max. 2. Jakykoli jiny multiefekt ti dovoli experimentovat jak chces. Pocket pod nic moc. Za me je to peknej kram, ted se vali nekde ve skrini a ja si rikam, ze za tech (myslim $100 co jsem za nej dal), jsem mohl koupit neco vice uzitecnejsiho ...
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“