lunchie píše:BTW vcera vecer jsem tak z dlouhe chvile prochazel distortionama co mam doma a pripojoval je pred pocket pod a narazil jsem na distortus maximus, co jsem delal a musim rict - maximus is the way to go!
pekne hutny zkreskleni z hromadou basu s takovym pekne pevnym zvukem - takze doporucuju hodit jako OD kanal k zesilovaci

Já tam vrazím asi spíš ten Tube Screamer, ten Distortus Maximus je moc jedovatý. Já bych radši něco měkčího, metal na to valit nehodlám, na to bych potřeboval velké repro.
Mám objednané dva kousky ARZ 571, to jsou ty s membránou až za košem, a obráceným kmitacím systémem, takže je asi nechám odkryté, ať je na ty exoty pěkně vidět

Bednu bych pořešil s repry diagonálně, takže by ozvučnice měla čtvercovou přední stěnu, vnitřní objem kolem patnácti litrů, možná víc, vnější obálka celého komba švh 400x500x200 včetně nožiček a ucha, zadní stěna poloviční, s vynecháním uprostřed, mezera po celé šířce, na výšku 150. To jsem tak odhadnul podle oka. Co si o tom myslíte? Málo? Moc? Stavěl bych to z 15mm překližky nebo dřevotřísky.
Zesík bude do 5W, nerad bych odpálil repra, ještě propočítám kolik do toho můžu cpát, koncák nakonec asi z TDA2003, efektová smyčka by mohla být, v tom případě bych se pokusil to vyřešit na dvoukanálový footswitch (sice je to trochu moc výbavy na miniaturní cvičítko, ale aspoň bude sranda, do krabice se to bez problémů vejde). Napájení z baterky nebo adaptéru, nebudu do toho při tak malém příkonu cpát trafo.
Vzhled ještě pořeším, přední panel zesíku asi plexi + popisky na prolakovaném papíře, případně stříknuté přímo zezadu na plexi. Kdyžtak pozítří pošlu náčrtek, dnes v noci jsem to vymýšlel a kreslil, nemohl jsem spát. Povíte mi, prosím, někdo, jestli jsem ty rozměry náhodou trefil nebo kde by to chtělo přidat či ubrat?