Super zvuk za málo peněz????

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
fanineček

Super zvuk za málo peněz????

Příspěvek od fanineček »

Zdárec muzikanti poradtě hledám kvalitní mulťák za rozumnou cenu asi tak 3-5 tisíc pro náročného kytaristu koukal sem na KORG PANDORA PX4D ale postrádám k němu pedál má s ním někdo nějaké zkušenosti rád bych si dělal vlastní nahrávky v pc to je pro mě důležité nebo poradtě jinej super strojek nechci žádný šumítko koncetry,domácí tvorba skušebna popř koupím starší super stroj měl sem zoom 9001 tak chci něco lepšího díkes :P
charliealpha

Re: Super zvuk za málo peněz????

Příspěvek od charliealpha »

Tak, pedál to asi mít nemůže, když se má věšet na pás od kytary :-D Já mám na takové to domácí žvýkání KORG AX3000G a vyblbnout se s ním dá libově. Na koncertování bych ale mulťáky z těchhle levnějších kategorií asi nedoporučoval. Spíš koupit konkrétní krabku a s multiefektem kravit doma, protože to zkreslení z něj nikdy nepoleze ve stejný kvalitě jako z krabičky.
panedge

Příspěvek od panedge »

fanineček píše:Zdárec muzikanti poradtě hledám kvalitní mulťák za rozumnou cenu asi tak 3-5 tisíc pro náročného kytaristu koukal sem na KORG PANDORA PX4D ale postrádám k němu pedál má s ním někdo nějaké zkušenosti rád bych si dělal vlastní nahrávky v pc to je pro mě důležité nebo poradtě jinej super strojek nechci žádný šumítko koncetry,domácí tvorba skušebna popř koupím starší super stroj měl sem zoom 9001 tak chci něco lepšího díkes :P
Hehe chceš to co neexistuje-kvalitní mulťák pro náročného kytaristu opravud 3-5 tisíc nestojí,určitě stojí 12 a výš,z druhý ruky třeba kolem 7-9.Takže to budeš muset přehodnotit,buď šumítko s hejblátkama za 3 tisíce nebo budeš muset přitlačit,jiná cesta není.
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
911

Příspěvek od 911 »

Za málo peněz je vždy málo muziky,jak píší kolegové,ale přesto zkus třeba GT 8 od Bosse a máš o zábavu postaráno.Už jsem ho viděl kolem 6tkč někde na bazaru
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,

volfi4499

Příspěvek od volfi4499 »

čau hele jestli chceš něco na podioví hraní tak by celkem ušlo tohle http://www.musiccenter.cz/Line6-POD-X3- ... D/:3:26928 ale do 5K podle mě nic neseženeš
fanineček

Příspěvek od fanineček »

Zdárec muzikanti ten GT 8 by ušel moc si nejsem ale jist zatím počkám zda ještě někdo něco neoběví ale jinak všem moc díkes super stránečka moc mi to pomáhá při hledání a váš názor k nezaplacení díkes :P
panedge

Příspěvek od panedge »

No jinak sem zvědavej,kdy objevíš Boss GT8 za 6 táců..to se načekáš :wink:
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
911

Příspěvek od 911 »

Viděl jsem to tady: 13. únor 2010 ... Prodám multiefekt Boss GT-8. Plně funkční, včetně originálního zdroje, manuálů a krabice. Cena: 5000,- CZK ~ 192,20 EUR ...
Ale už je to nefunkční.
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,

fanineček

Příspěvek od fanineček »

Zdárec muzikanti manželka mě asi zabí když jí řeknu o 12 papouchů GT-8 hezká mašinka ale až moc drahá neni na trhu ještě jiná alternativa dostupnější a nebo nechce se multáku někdo zbavit za rozumnou cenu na yo tube koukám na ty vídea a zdá se mi to všechno vyvejškovaný a humpulacky dělaný nevim nevim bojim se docela těch odkrytejch čudlíčků když tak člověk lítá po poldium aby to ty čudlíčky vydržely a co ty Korgy ??? nebrat nebo brát ????? díkes :P
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Faninečeku, podle výraziva jsem tě tipoval na 14 let a ty "manželka". Docela jsi mě překvapil.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
LukyTukySpeky

Příspěvek od LukyTukySpeky »

Ibanez 1527 MIJ with SD blackouts ABH1
Ibanez JTK2 RD with SD SH2+SH4
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

GT8 je opravdu za malo penez velmi dobrej multak kdyz se zadari sehnat ho za dobry prachy. jinak bych urcite mel vic tipu jak za hodne penez udelat spatnej zvuk :)))
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“