Super zvuk za málo peněz????
Pravidla fóra
Super zvuk za málo peněz????
Zdárec muzikanti poradtě hledám kvalitní mulťák za rozumnou cenu asi tak 3-5 tisíc pro náročného kytaristu koukal sem na KORG PANDORA PX4D ale postrádám k němu pedál má s ním někdo nějaké zkušenosti rád bych si dělal vlastní nahrávky v pc to je pro mě důležité nebo poradtě jinej super strojek nechci žádný šumítko koncetry,domácí tvorba skušebna popř koupím starší super stroj měl sem zoom 9001 tak chci něco lepšího díkes 
-
charliealpha
Re: Super zvuk za málo peněz????
Tak, pedál to asi mít nemůže, když se má věšet na pás od kytary
Já mám na takové to domácí žvýkání KORG AX3000G a vyblbnout se s ním dá libově. Na koncertování bych ale mulťáky z těchhle levnějších kategorií asi nedoporučoval. Spíš koupit konkrétní krabku a s multiefektem kravit doma, protože to zkreslení z něj nikdy nepoleze ve stejný kvalitě jako z krabičky.
Hehe chceš to co neexistuje-kvalitní mulťák pro náročného kytaristu opravud 3-5 tisíc nestojí,určitě stojí 12 a výš,z druhý ruky třeba kolem 7-9.Takže to budeš muset přehodnotit,buď šumítko s hejblátkama za 3 tisíce nebo budeš muset přitlačit,jiná cesta není.fanineček píše:Zdárec muzikanti poradtě hledám kvalitní mulťák za rozumnou cenu asi tak 3-5 tisíc pro náročného kytaristu koukal sem na KORG PANDORA PX4D ale postrádám k němu pedál má s ním někdo nějaké zkušenosti rád bych si dělal vlastní nahrávky v pc to je pro mě důležité nebo poradtě jinej super strojek nechci žádný šumítko koncetry,domácí tvorba skušebna popř koupím starší super stroj měl sem zoom 9001 tak chci něco lepšího díkes
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Za málo peněz je vždy málo muziky,jak píší kolegové,ale přesto zkus třeba GT 8 od Bosse a máš o zábavu postaráno.Už jsem ho viděl kolem 6tkč někde na bazaru
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
čau hele jestli chceš něco na podioví hraní tak by celkem ušlo tohle http://www.musiccenter.cz/Line6-POD-X3- ... D/:3:26928 ale do 5K podle mě nic neseženeš
Zdárec muzikanti ten GT 8 by ušel moc si nejsem ale jist zatím počkám zda ještě někdo něco neoběví ale jinak všem moc díkes super stránečka moc mi to pomáhá při hledání a váš názor k nezaplacení díkes 
No jinak sem zvědavej,kdy objevíš Boss GT8 za 6 táců..to se načekáš 
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Viděl jsem to tady: 13. únor 2010 ... Prodám multiefekt Boss GT-8. Plně funkční, včetně originálního zdroje, manuálů a krabice. Cena: 5000,- CZK ~ 192,20 EUR ...
Ale už je to nefunkční.
Ale už je to nefunkční.
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Zdárec muzikanti manželka mě asi zabí když jí řeknu o 12 papouchů GT-8 hezká mašinka ale až moc drahá neni na trhu ještě jiná alternativa dostupnější a nebo nechce se multáku někdo zbavit za rozumnou cenu na yo tube koukám na ty vídea a zdá se mi to všechno vyvejškovaný a humpulacky dělaný nevim nevim bojim se docela těch odkrytejch čudlíčků když tak člověk lítá po poldium aby to ty čudlíčky vydržely a co ty Korgy ??? nebrat nebo brát ????? díkes 
Faninečeku, podle výraziva jsem tě tipoval na 14 let a ty "manželka". Docela jsi mě překvapil.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- LukyTukySpeky
Ibanez 1527 MIJ with SD blackouts ABH1
Ibanez JTK2 RD with SD SH2+SH4
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
Ibanez JTK2 RD with SD SH2+SH4
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
GT8 je opravdu za malo penez velmi dobrej multak kdyz se zadari sehnat ho za dobry prachy. jinak bych urcite mel vic tipu jak za hodne penez udelat spatnej zvuk
))