Red Bull píše:holkoun píše:Red Bull píše:
Já vlastně začínal metallicu poslouchat od St. Anger zpátky k prvnímu albu, takže celkově jsem metallicu vnímal zpětně. Fanoušci a hlavně ortodoxní fans způsobili nepřijetí nového stylu St. Anger, a proto metallica ustoupila a nahrála Death magnetic, kterým vykrádá sama sebe a opět si bere něco i od svých dávných idolů Iron Maiden. Tím u mě pánové ztratili status "vyvíjející se" kapely. Nové období po Death magnetic považuji, za krok zpět a ještě k tomu vynucený od fans.
A naprosto pitomá vlastnost tohoto vlákna pokračuje. Srovnávání co bylo s tím co je dnes. Lidé se mění stárnou rostou, klesají atp. Metallica vydala x alb, některá jsou lepší a některá horší, stejně tak to mají i IM, ale u metallicy se paradoxně řeší sestup ze slávy - to je prostě pitomost to řešit. Pokud někdo chce, tak ať radši řeší konkrétní album a nedělá z toho záležitost třeba 10ti let, že v tu dobu to bylo nejlepší atd.
Asi za to může zažité dogma z celého světa - "Do black alba to byla pravá metallica" - taková blbost.
Ty se mi libis:-)...tak to tu zavrete, kdyz se nema diskutovat...srovnavani je vzdy a vsude, treba se postav na hlavu, ale tak to je...uz proto si novinari vymysleli skatulky...uz pro to mluvis o "metalu" a ne jenom o "hudbe"
Ty se mi nelíbíš - nejsi majitelem pravdy, já nejsem už ani zdaleka takový fanoušek metallicy, jako si ty zůstal, na koncert bych nešel, nestojí mi za to, ale papouškovat večnou frázi o tom kdy metallica začala klesat. Je to jako zaseknutá deska, pořád dokola. Není v tom ani náznak vlastního úsudku, ale jen papouškování fráze. Přečti se ještě jednou co jsem napsal, já srovnám album od alba a ne období striktně, jako ty.
Tímto rozhovor s tebou končím, nebudu reagovat na žádné blbosti co budeš v tomto vlákně plodit. Zkus zaměřit svou nezměrnou inteligenci na trénink používání editu a nepsání x příspěvku pod sebou. Jako moderátoři toto spamování neuznáváme.
Taky netvrdim, ze jsem majitelem pravdy, nebo to snad nekde vidis? Ale holt, kdyz nekdo nevidi, ze 1+1 je 2 a tvrdi, ze to je 3, tak se ozvu, kapito?:-D
Tvoje argumentace konverguje k nule, pokud ja pisu blbosti, tak pak nevim, jak se daj nazvat tvoje prispevky:-) co ti mam asi na takovejhle prispevek asi napsat? Proc bych mel srovnavat napr. Master of Puppets s Death Magnetic? To je jako, kdybycj srovnaval Sharone Stone s Petruskou Sustrovou:-D Nechces, abych neco omilal, tak ti asi nebudu psat, jak je DM nudna deska, vykradajici sama sebe blabla....
A co se tyce editovani - nejdriv si zjisti, co je znamena "SPAM" ano?:-) Nicmene pokud si myslis, ze nekolik prispevku spojenejch do jednoho dlouhyho jak Lovosice, je lepsi nez dva/tri stredne dlouhy (a reagujici na nekoho jinyho), tak potom se omlouvam, ze jsem porusil pravidlo (ktery jsem uprimne i zapomnel)
P.S. nezer to moderovani tolik, treba zjistis, ze jsou i dulezitejsi veci:-)
P.S2 - necekal jsem kolik lidi se chytne na to drobny popichnuti...teda vlastne kecam, cekal:-D
P.S.3 Ad IM - to same se da psat i o tebou zminovanych IM...ale asi do jinyho vlakna? Nebo bych krome spammera byl oznacenej i za offtopikare:-)
Zebrak: Hele kolik ti mam jeste poslat linku, abys pochopil kde ma trash metal koreny?:-)